איתן הרגת אותי גם אין זה כל כך מצחיקקקקקקקקקקקקק
אם לא היית מדגיש לא הייתי רואה את העניין !!
איתן הרגת אותי גם אין זה כל כך מצחיקקקקקקקקקקקקק
אם לא היית מדגיש לא הייתי רואה את העניין !!
|
|
שהיתי קטן היתי גונב גלידות וחטיפים מהקיוסק![]()
בס"ד
ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!:דירוג::דירוג::דירוג:
הייתי עובר בקניון אז ממש בכניסה יש דוכן סוכריות גומי חטיפים פיצוחים וכו' אז הייתי לקוח סוכריות גומי ככה יד שלמה תמיד שהיא הייתה מסתובבת לפעמים היא רואה ולא אומרת כלום פעם אחת עברנו השלכנו יד ופתאום היא הסתובבה פאק אני בא לך כזה"כמה זה עולה ?![]()
חח זה מצחיק אבל בכיתה ד' ככה הינו בטיול כזה מחוץ לעיר ועברנו ליד מכולת וגנבתי תפוז חחח
עכשיו אני צוחק על זה והמורה תפסה אותי אז המוכר רץ אחרי חח הקיצר סיפור..
איתן הרגת אותי
בכיתה ד' אני וחבר עשינו במסיבת יומולדת בבריכה העירונית לילדה וודג'י וראינו לה את כל הכוס .
מה הקשר שילד אחד כאן שבר מיטה ?
אמממ, גם פעם אחת חבר שלי ננעל מחוץ לבית כשבאתי אליו , והוא היה שמן ורעב מת אז הלכנו למכולת (אני הצלחתי לעבור דרך החלונות) וגנבתי לו את הסלאמי הארוכים הגדולים האלו שחותכים לחתיכות , חח הוא גמר הכל זה היה בכיתה ג' , וגם פעם אחת אחד החברים שלי קראו לו דן אז הוא סיפר לנו שהוא מכיר סופר שהמצלמות בו רק להפחיד , קיצר הוא היה גונב שם כמעט הכל , יום אחד אני וחבר באנו איתו אני לקחתי מצית והחזרתי אותה (כיתה ב,) בלי שהמוכר יראה וחבר שלי לקח שוקו ואחד ואת דן לא קלטו (גם אותי אני החזרתי כי פחדתי חח) ואז חבר שלי שלקח שוקו אז איזה אישה שמנה אחת שעמדה בתור נתנה לו כאפה באוזן והוא היה מופרע אז הוא אמר לה " מה את רוצה יבת זונה(למרות שלא ידענו מה זה אומר) ? "ואז היא צעקה "גנב גנב" ואני ודן הזה צחקנו עליו אבל בגלל שהוא שם את זה בתחתונים לא קלטו עליו .
הםם פעם פתחתי לילד את הסנטר בכיתה ג לא בכוונה אבל הגיע לו כי הוא התלהב
נערך לאחרונה על ידי Eitanon; 26-09-2008 בשעה 20:41.
אממ לפני ככה חצי שנה אני, חבר'ה וכמה ידידות הסתובבנו ברחובות באמצע הלילה (דבר אופייני מאוד לתושבי דימונה מסיבות מובנות) אז אני הייתי קצת מסטול, ושלא תבינו אותי לא נכון ,לא שותה לא מעשן, מסטול משעמום. הסוטול הכי אכזרי ומדכא שיש.
הקיצר אנחנו מסתובבים ואחת הבנות אומרת "תמיר תעשה איזה משהו מצחיק משעמם לנו" ,אמרתי טוב נו נעשה משהו אבל מה?! פתאום אני קולט ילדה(נראת מוכרת) הולכת לה לבדה מלפנינו, נדלקה הנורה ואני מתגנב לי מאחוריה(זכרו אמצע הלילה,בדימונה) ודופק בוווווווווווווווווווווווווווווווווווו רצחני(אכזרי אני יודע..)
היא מסתובבת תוך כדי צרחה ואני קולט במספר השניות המועט שהיה לי בעצם שהיא ב 30 פלוס(אמרתי לכם סוטול..) ואז!!, היא דופקת לי כאפה.. אבל מזה כאפה , מהסרטים. בדיוק במקום המדויק לכאפה בפנים ואני צונח לריצפה וכל החבר'ה צוחקים, מתים....
סליחה על החפירה אבל חיכיתי לספר את הסיפור הזה למישהו שעוד לא שמע על זה.
נערך לאחרונה על ידי titotito; 27-09-2008 בשעה 00:15.
!!!Hello WsconsinDont Waste Your Youth Growing Up