אני חושב ככה:
ככה או ככה יהרגו את החיות,אז הבחירה שלכם אם לאכול או לתת לבשר להיזרק לפח,חוץ מזה עם אתם צמחוניים אתם גומרים לחיות את כל האוכל=]
אני חושב ככה:
ככה או ככה יהרגו את החיות,אז הבחירה שלכם אם לאכול או לתת לבשר להיזרק לפח,חוץ מזה עם אתם צמחוניים אתם גומרים לחיות את כל האוכל=]
|
|
בן אדם לא יכול להתקיים בלי בשר..
בשר הוא דבר חיוני לכל אדם,ופשוט מומלץ לאכול אותו..
אבל חובה לאכול אותו..
שוב כמו שאמרתי..
מערכת העיכול שלנו בנויה לעכל בשר..אז למה שלא נאכל כזה?
תקשיבו, אח שלי הוא טבעוני שזה אומר שהוא לא אוכל ביצים חלב גבינה וכל מה שבא מהחיות. לפני שבעיים הוא היה בבית החולים בגלל משהו של הפנצדיפ משהו כזה.. בכל מקרה הוא הגיע לשם עם אמוגלובין 14! אמוגלובין זה משהו שקשור לברזל של הגוף.. אז אל תזיינו את השכל שאי אפשר להתקיים בלי בשר!
אלברט איינשטין גם היה אתאיסט ככה שהוא יכול למצוץ לי..ידעתם שאלברט איינשטיין היה צמחוני כי הוא טען שהאדם לא נועד לאכול בשר? זה מילה שלכם נגד שלו
לגבי השחיטה, נראה לי שהחייה מתה מייד היא רק מפרפרת קצת אחרי זה.
וגם אם היא חייה היא לא מרגישה כאב למה היא מנותקת מהמח.
ועוד טענת שאת מבינה בביולוגיה , במשפט האחרון הוכחת שלא.
יש לנו אינזמים לעכל גם צמחים וגם בשר , עם האבולוציה קיבלנו אותם והם קיימים כיום , הדבר היחידי שהגוף מתקשה לעכל זה סיבים תזונתיים ואלכוהול כמובן.
ד"א אפשר להתקיים יפה מאוד על מזון צימחי אבל עדיין זה לא אידיאלי , במיוחד לא לא לאישה ולקבוצות סיכון.
וסתם שאלה שאני אוהב לשאול כל בן אדם צמחוני עקשן , אם יעשו שיבוט לפרה , האם תאכלי אותה? , אשמח פירוט לתשובה גם אם כן וגם אם לא.
מה זה משנה אם החיה סובלת 5 שניות ומתה?
היא מתה
=מ=ת=ה=
נערך לאחרונה על ידי Michael.; 27-09-2008 בשעה 23:43.
תראה... עכשיו בלי להעליב, אני לא כ"כ מבין צמחונות וכו'... עם כמה שאני מכבד אנשים צמחוניים (החברות הכי טובות שלי הן צמחוניות וטבעוניות) אני לא מבין את הרעיון. בסדר, אתם טוענים שבשר זה רצח. אתם טוענים שאנחנו מנצלים תרנגולות למען הביצים שלהן ופרות למען החלב שלהן. אבל זה העניין...
האדם נועד לנצל את כל מה שסביביו כדי להמשיך להתקיים. וכן הלאה. האדם צריך לנצל כל משאב אפשרי כדי להמשיך לחיות.
כשאני אוכל המבורגר וקוראים לי רוצח אז זה לא נכון מכמה בחינות:
1) אני לא נגעתי בפרה, אני כולה אוכל אותה...
2) רצח זה בבני-אדם, לא בחיות.
3) אני לא רוצח, אני כולה רעב....
אז אני פונה לאומת הצמחונים והטבעונים ושאר מתחשבים: תנו לקרניבורים ולרעבים לאכול בשקט... אם תבקשו, נתרחק (אני מוכן להתרחק כשמבקשים). אבל אל תבואו בטענות. יש לכלנו זכויות. זכותכם לא לאכול בשר. זכותנו כן. ואל תנסו לכפות עלינו את הצמחונות. כי סה"כ, זה י טעים ואתם יודעים את זה...
ואגב, בנוגע לחלב וביצים, החלב בא באופן טבעי לפרה, היא ממשיכה לייצר אותו כל חייה, זה לא שנגמר לה באיזשהו שלב. ככה שגם אנחנו נשתה וגם העגל הקטן שלה.
הביצים לפני שהן נאכלות הן נבדקות היטב אם העובר בהן פגום או לא (חלק מהעוברים פגומים), העוברים הפגומים שאינם מתפתחים מועברים לקרטונים והעוברים שאינם פגומים גדלים אצל התרנגולת.... ואל תגידו לי לא. הייתי בחוות גידול של תנובה וזה בדיוק מה שאמרו...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
אה את חושבת שבאמת סבון יעזור לך להוריד את ההדברה? חח
את מוזמנת בעצמך לעשות את מה שאמרתי עם הסרגל והתפוח אחרי שטיפה עם סבון ותראי שהריסוס כולו לא ירד.
ולאכול בשר טוב לגוף, אבל נניח לדקה ואת אוכלת דלק.
אישית אני נהנה מאכילת בשר, זה טעים לי, גורם לי להרגיש טוב, אז כן, זה כן טוב לנשמה לאנשים מסוימים.
וגם ככה להיות צמחוני זה להיות בררן באוכל, אז עוד בלי לאהוב ירקות, עשי לי טובה.
Bring the Violence-