קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [סרטון]למה כול בחורה חייבת לקנות לחבר שלה wii
    על ידי - Yaniv - בפורום סרטונים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 10-08-2009, 05:54
  2. איך בחורה מחלקת תמספר פלא' שלה?
    על ידי NHFTKXUK בפורום רץ במייל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 31-01-2008, 23:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

מוסר| כל בחורה שאפכת לה מהכבוד שלה לפה!

  1. #1
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    09/2008
    הודעות
    6
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל מוסר| כל בחורה שאפכת לה מהכבוד שלה לפה!

    כל בחורה שאכפת לה מהכבוד שלה שתקדיש 10 דקות ותקרא את זה!!!
    דוד המלך אומר בספר תהילים,
    "כל כבודה בת מלך פנימה משבצות זהב לבושה"
    תביני בת יקרה את בת של מלך!! ובת מלך חייבים שיכבדו אותה!! באמת שיכבדו לא רק במילים ובדיבורים...!
    שלא יזלזלו בה שלא תיהיה זבל!! שלא תיהיה זולה!!
    ואיך תיהיה ככה? איך יעריכו אותך איך לא יזלזלו בך??
    כל זה תלוי בך!! לא בבנים!! נכון הבנים של היום דואגים רק ליצרים שלהם!! לתאוות שלהם!! כולם רוצים ממיכם רק דבר 1... הם רוצים אותך רק בשביל זה! הולכים איתך יגידו לך תמילים הכי הכי יפות!! בשביל לקנות אותך.. יתנהגו אלייך הכי יפה.. ואת חושבת "וואי איזה חמוד.. איזה מותק.." ובסוף הוא מקבל ממיך מה שהוא רוצה... נשיקות.. חיבוקים.. חירמונים.. ובמקרה הרע גם שוכב איתך.. ובסוף שימאס לו ממיך יראה משהי שתתן לו יותר... יגיד לך "סלמאת..." ויעיף אותך לעזאזל!!! אבל למה הם ככה עושים לכם? למה הם ככה פוגעים בכם????

    שאת עוברת פרוצה ברחוב הולכת לא צנועה הוא מסתכל עלייך כל היצרים שלו בוערים... אותו בחור רואה אותך אומר לך "חיים שלי.. אוצר שלי.. וואלה נודר שתאהבתי בך...." ואת כמו תמימה נדלקת הראש שלך בענינים חושבת לעצמך "אךך אביר חלמותי יגיע.." ואת הולכת איתו ובקיצור הוא קיבל את מה שרצה..ואחרי זה אתם הולכים ביחד עושים שטיות הוא רואה בחורה שתתן לו יותר בחורה יותר יפה והוא זורק אותך לעזעזל והולך אחריה... וזה עבודה!!!אל תגידו לי שיש בנים לא כאלה כי זה ממש לא נכון כי תחשבי בחור רואה אותך פעם ראשונה... בשין.. או ברחוב וזה.. תחשבי דקה הוא מכיר אותך בכלל? יודע מי את?. אולי את רעה? אולי את שטן???? אני מתערב אתיכם אם בחור בא מתחיל אתיכם אתם אומרות לו "תשמע מותק יש לי אידס.." הוא יברח!! אתם יודעות מה הבעיה שלכם?? אתם ראות טלנבלות... תשוקת הנצאים... קטנטנות.. המורדים.. האחד.. ענארף כל הסדרות אלה {חח אני זוכר אותם עוד שהייתי חילוני..} אתם רואים את זה וחושבות "גם לי יהיה בחור כזה... שיאוהב אותי... ויתן לי...וילחם למעני.." ככה מכנסים לכם בראש.. אתם רואות את כל השחקניות בטלויזיה... חיוך נשיקות.. חיבוקים...חושבים החיים כמו בטלויזיה.. כל השחקניות שמה פרוצות...זה מה חינכו אותנו.. יכנסו לנו בראש... ואתם חושבות תיראו איך היא יפה.. איך מתים עליה.. אני ילך יהיה כמותה...אבל תחשבו זה באמת נכון?? החיים זה כמו הסרטים או הטלנבלות??... תיראו את כל המפורסמים בטלויזיה כל אחד גרוש כמה פעמים למה??? כי תבינו אחיות שלי!! אין דבר כזה אהבה מבט ראשון!! גבר שרואה אותך ומתחיל איתך ומתעסק איתך.. הוא לא באמת אוהב אותך!! הוא לא מכיר אותך בכלל!!

    פשוט מאוד הוא רואה אותך יפה.. נראת טוב.. גוף טוב.. ויצרים שלו מתעוררים את מוצאת חן בעיניו!! הוא נדלק עלייך.. וגם אתם אותו דבר רואים גבר יפה נראה טוב "וואי איזה חתיך.. מושלם.. רוצה אותו.." זה אהבה??? תיראו כל זוג 3 גרוש היום בארץ למה?? בדיוק בגלל זה חושבים הוא יפה וכ'ו... היופי ישאר לנצח?? כל כוכב בסוף יפול!!... תבינו אהבה זה לא נשיקות חיבוקים ומילים יפות!! זה לא אהבה!!

    אהבה זה כבוד!! אהבה זה נתינה.. תוציא את האות א באהבה יוצא לכם "הבה" מה זה הבה?? בארמית זה נתינה!! שאוהבים מישהו נותנים לו... מכבדים אותו.. מערכים אותו.. דואגים לו... היום ברחוב כל הבנים נותנים לכם?? אולי יש כאלה שנותנים לכם מילים יפות.. מתנות.. אבל זה נתינה בשביל לקבל משהו!! הוא יודע הוא יביא לך הוא יגיד לך אז הוא יקבל ממיך נשיקות חיבוקים וכ'ו...מי שמתחיל איתך.. אומר לך שהוא אוהב אותך תגידי לו "אוהב אותי? אז תכבד אותי!! ואתה לא נוגע בי...אפילו לא באצבע הכי קטנה שלך..." ואםםםם תמצאו גבר שיסכים לזה.. מה שתרצו תקבלו!! יש גברים שיגידו בתחלה "בטח.. אני מוכן..." ינסה לנוגע בך אחרי כמה זמן יראה שאת לא נותנת לו הוא יחפף אותך!!!!

    כי ככה זה כל הבנים היום!! דואגים רק ליצרים שלהם!! לתאוות שלהם!!!!! אני דואג לכבוד שלכם!!! שיעריכו אתיכם באמת!!! בנים הולכים אתיכם... צוחקים עליכם.. למה כל זה למה כל זה יתחיל?... רואה אותך חצי ערומה ראה תגוף שלך הוא לא אוהב אותך הוא אוהב תגוף שלך תאמני לי אם היית הולכת צנועה הוא לא היה מתקרב אלייך למה?. "זאתי לא נותנת אז למה ללכת איתה?.." עד מתי תיהיו תמימות??? חאלס בנות יקרות אני מדבר אליכם כמו אח לאחיות שלי אל תיהיו זולות!!! אני רואה בפורומים בשעת השין כל אחת תוקעת לי איזה פוזה משחקת אותה בשביל מה?. בשיבל תגובה מסריחה?..את נורמלית?.. משפילה תכבוד שלך עושה לי איזה פוזה מסריחה כמו איזה אחת זולה שאין לה כבוד כל זה בשביל "בשיבל שיגידו איך אני ייאלה תגיבו" מה זה השטיות אלה?.. תאמני לי כל בן שרואה אותך המילה הראושנה שלו אומר "איזה שרמוטה... זאתי נראת נותנת ייאלה ננסה נראה מה יצא.." מה אתם דפוקות?. חאלס בנות יקורות אתם הסמל של עם ישראל אתם יכולות להציל את עם ישראל תבינו בת שחוזרת בתשובה בת שהולכת צנועה זה כמו אלף בנים שחזרו בתשובה...אבל בת שהולכת פרצוץ שהולכת לא צנועה היא מחטא ביום אלפי בחורים...בהסתכלות אסורה בהיהורים אסורים יודעות מה זה לחטאי תרבים?... כתוב מי שמחטיא תרבים אין לו חלק לעולם הבא!!

    למה כל גבר שרואה אותך בגללך הוא חוטא.. בזרע לבטלה.. הרהורים אסורים...ובגללך הוא יכנס לגיהנום יענש על זה.. וכל זה בגללך!! אז את תתני את כל הדין על זה!!! תחשבו בנות...בן שירצה קשר רציני לחתונה איזה בחורה יעדיף תצנועה או תפרוצה?? תסגורה שעלו עליה כמה בחורים.. או שנגעו בה...או תבחורה הסגורה... ששום גבר לא נגע בה??.. בנות יקורות אל תיהיו זלות אל תלכו כמו איזה שמרוטות כמו איזה פרחות זה לא מתאיים לכם אתם בנות של מלך!! בת מלך חיבים שיכבדו אותה!!!! אם את תכבדי את עצמך יכבדו אותך!!!

    "לבשו של אדם כבודו.." הליבוש של אדם מראה מי זה אדם!! אם את הולכת עם מני.. כל התחתונים בחוץ.. גופיה כל החזה רואים לך אותו.. ואמרת לכל אחד "ואי כפרה שלי... וואי חיים שלי... וואי נשמה שלי אתה.." מה נראה לך יכבדו אותך??? ברור שיכבדו אותך אבל למה??. כי הם חושבים שאת נותנת.. חושבים שאת פרחה... ואניייי לא אומר לכם את זה בתור דוס 100 שערים!! אני הייתי חילוני!! אני יודע מה הראש של החילונים.... כל בן תאמינו לי חושב כמוני!! ייאלה מקווה שקצת הבנתם!!!

    תאמני לי בנות יקרות אני אומר את זה מאהבה אני דואג לכם רוצה שלכם יהיה טוב לא דואג ליצרים שלו כמו כל אלה ברחוב זה לא מעינין אותי ששתגידו לי "אתה צדוק אתה צדיק" לא מחפש כבוד מחפש תכבוד שלכם שלכם יהיה טוב! אל תיהיו זולות אל תיהיו מפקרות !תבינו חז"ל אומרים "אהבה שטלויה בדבר בטל הדבר בטלה אהבה" כל אהבה היום ברחוב זה תלוי במשהו!! את נותנת לו.. מוצאת חן בעיניו וזה אוהב אותך... תפסיקי לביא לו את זה או שהוא יראה בחורה שתתן לו יותר.. או בחורה יותר יפה יעיף אותך ונגמרה אהבה!! וזה עבודה!! חאלססס אחיות שלי תפסיקו להיות משפעות מכל התקשורת.. הולכים מכנסים לכם בראש "מלכות יופי.." ככה מכנסים לכם בראש.. שתראו תגוף שלכם.. שתלכו ערומות.. זאת מלכת יופי זאת?? זאת מלכת גיהנום! זה מה שמכנסים לכם בראש בטלויזיה בתקשורת ברחוב...אתם חושבות אם אני ילך יותר חשוף.. יצטלם כמו איזה אחת מג'נונה עם אצבע בפה על הריצפה בחדר... ככה יאהבו אותי ככה יכבדו אותי!! ואתם לא יודעות כמה אתם טעות!! ככה לא יאהבו אותך!! ככה רק יזלזלו בך!!!

    חאלס להיות מושפעות מכל הזבל שברחוב!! כולכם רוצות להיות עם שרה אמינו בגן עדן נכון???. נו אז תלכו כמו שהיא הלכה!! תלכי תיהיה צנועה!! תשמרי על עצמך.. ככה יהיה לך כבוד יותר!! ככה יאהבו אותך באמת!! כי אמרתי לכם ויגיד לכם שוב שתכנסו את זה לראש!! אהבה זה לא מילים.. לא חיבוקים ולא נשיקות.. כל זה יצרים!! זה תאווה לא אהבה!! אהבה זה נתינה!! רוצה באמת שיאהבו אותך?? תשמרי על הכבוד שלך!! תלכי תיהיה צנועה!! תבינו אישה היא כמו סוד.. נגיד יש בנינו סוד כולם סקרנים.. רוצים לדעת את הסוד.. וכמה שהסוד יותר שמור יש לו יותר ערך!! יותר כבוד!! אבל עם כולם יודעים את הסוד.. אין לו שום ערך.. ושום כבוד!! ככה הגוף שלך!! אם את שומרת עליו.. אף אחד לא נוגע בו. לא רואה אותו.. יש לו כבוד יותר!! מערכים אותך!!! דבר שיש לו ערץ שומרים עליו!! יש ערך לגוף שלך?? תכסי אותו!!

    תשמרי אליווו חאלססססס תיראו איך אתם נראות בושה פשוט בושה כל בחורה בת 16 כבר לא בתולה.. איזה 16 יש כאלה כבר מגיל 14 לא בתולות זה כבוד זה??.. עוד מתגאות בזה "אני לא בתולה.." אתם רוצות שהבנות שלכם גם בגיל שלכם כבר ישכבו?. יתנו לגברים?? לא נראה לי.... אז תבינו כמה אתם טעות בדרך שלכם!! תחשבו בעתיד בעלך יראה שאת פתוחה.. כל החיים שלו הוא יזכור את זה!! זה יהיה בלב שלו.. כל החיים שלו הוא ישמור לך על זה טינה!! אבל אם הוא יראה את שמורה.. את סגורה.. כל החיים שלך הוא יהיה הפודל שלך.. הוא יכבד אותך!! הוא יעריך אותך!! ויש כאלה בכלל דפוקות אשכרה אהבלות באמא שלי הולכת שוכבות.. או לא שכבות.. מתנשקות מתחרמנות.. והוא זרק אותם.. עכשיו הם בדיכאון.. חושבות "איך נשכח אותו?? נכיר בחור חדש.." הולכות עושות בדיוק אותו דבר עם בחור חדש... מה אתם דפוקות???

    תחשבו מישהו בבוץ... כולו מלוכלך במקום שיגיד אני יצא מבוץ.. ילמד מטעיות.. הוא אומר עזוב נתלכלך עוד אולי זה יעזור.. זה אדם נורמלי??? זה בדיוק מה שאתם עושות.. סבבה עשיתם טעות.. תתקנו אותה!! תלמדו להבאה.. אל תלכו עם עוד גברים תשכבו איתם.. או תתנשקו וזה.. תשפילו תכבוד שלכם עוד.. כי לשכוח אתם לא תשכחו!! להפך כל החיים שלך את תזכירי אותם "איתו שכבתי.. איתו התנשתקי.. הוא נגע בי..." חאלסס תבינו רק הזמן הוא התרופה לכל כאב.. השפלת תכבוד שלכם.. עשיתם שטיות.. רוצים לתקן??? תכבדו את עצמיכם!! תיהיו צנעות!! תשמרו על עצמיכם ששום גבר לא ינגע בך!! לא ידיד ולא חבר ולא בתיך.. חבר זה אותיות של חרב... יבוא יום יתקע בכם חרב!! סכין!! חאלסס אחיות שלי הכל זה מאהבה אני דואג לכם!! אני רוצה לטובתיכם!! שיכבדו אתיכם!!!

    וכללללל אלה ששמות בשין שלהם תמונות "צנעות.." שלא רואים תגוף שלהם.. רק את הפנים וזה.. חח גם זה אסור.. למה??? כי תחשבי בחור רואה תתמונה שלך מה אומר "פייי איזה צנועה.."??? תחשבו קצת. יושב מסתכל הראש שלו דבוק בסך... וומסתכל כמה שבא לו.. זה במקרה הטוב במקרה הרע מכניס תיד למכנסים וה' ירחם תבינו לבד מה עושה וכל זה בגללכם!!! אסור לשים תמונות בשין!! או לשלוח לגברים תמונה!! שלכם!! גם אם התמונות אלה צנעות אסור!!!

    מה זה השטיות אלה זה המקום להכיר אנשים??? זה המקום להכיר חברים?? תחשבו קצת נשמות קדושות....וכל הבנות שאומרות למה צריך לשמור נגיעה וכ'ו... התורה הקדושה אומרת "ואל אישה בטומאת נדיתה לא תקרב" כל אישה שהיא טמאת נידה אסור ליתקרב אליה מה זה טמאת נידה?.. בחורה רואה טיפת דם של מחזור היא טמאה.. ובקיצור התורה אומרת "ואל אישה" לא משנה איזה אישה!! רוקה גרושה אפילו אישיתי!! מתי שהיא טמאת נידה אסור לי ליתקרב אליה!! התורה אומרת "לא תקרב" ליתקרב אסור!! אז לנוגע לחבק וכ'ו??? בטח ובטח שאסור!!

    ובקיצור עד מתי אתם טמאות??? עד שאתם טובלות במקוה!! הרבה בנות אומרות לי "מתי שאני במחזור אני לא נוגעת בבנים.." זה טעותתתתתתתתתת!!! גם בחורה שהיא לא במחזור אסור לה לנוגע בבנים כי היא טמאת נידה!! כל עוד היא לא טבלה אסור לנוגע בה!! ומשהי פה היתה במקוה פעם 1???? לא.. בגלל זה בעזרת ה' לפני החתונה שלכם תלכו למקוה ליטהר לבעל שלכם... ובקיצור בגלל זה צריך לשמורר נגיעה ונגיד והלכתם עכשיו למקוה וטבלם עדין אסור לכם לשכב לנשק וכ'ו... למה???. כי התורה אומרת "לא תקרבו לגלות ערווה" אסור ליתקרב לעריות... וסתם ככה שתדעו לכם כל זה זה גילוי עריות הרבה טועים חושבים שזה רק משפחה זה גילוי עריות וזה טעות!!!

    התורה אומרת 19 נשים אסור ליתקרב אליהם אחד מהם זאת רווקה!!! בגלל זה צריך לשמור נגיעה וכ'ו.. ויהי רצון שתפנימו את הדברים אלה..ותעררו ותשמרו על עצמכים ועל הצנעות שלכם ובזכות זה ה' יתברך ישמור עלינו איך כתוב "בזכות נשים צדקניות עתידים ליגאל" בזכותיכם בנות תבוא הגאולה לישראל! יאללה נשמות קדושות!! מקוה שהפנתם!! בבקשה ממיך אחותי תשמרי על הכבוד שלך!!! את יהלום! את אוצר!! אוצר שמים בכספת.. אני לא אומר לכם תיהיו כמו ב100 שערים.. ברור שלא.. אבל לפחות תשמרו על הצנעות שלכם שלא יראו תגוף.... רק את תרווחי מיזה תחשבי ה' יתברך יגיד לך לשמור צנעות לרעתך???? הכל לטובתך!! שאתם שומרות על הצנעות גם יש לכם כבוד!! וגם בזכותכם הבנים לא נכשלים בעונות חמורים... ה' ישמח אתיכם!!!

    (C) כל הזכויות שמורות ליעקב כהן החייל של אלוקים הוא כתב אני עוזר לו להפיץ


  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מכור האוואטר של FallenAvenger
    שם פרטי
    דוד
    תאריך הצטרפות
    06/2008
    גיל
    31
    הודעות
    1,219
    לייקים
    0
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    when im good im really good but when im bad im better
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    טוב שמע אחי מה שתיארת זה הרוב אבל לדוגמא הדבר הראשון שאני מחפש בבת זה לא איך היא נראית(זה הדבר השני XD)אני קודם כל צריך לדעת איזה אופי יש לה כי אם היא מתנהגת כמו מניאקית ורוצה קשר מאינטרס כלשהו בוא נגיד שאני מתרחק ומהר גם היא הבת הכי יפה בעולם אז אתה טועה ובגדול לא כולם כאלה דבר שני ללכת קצר אין שום בעיה זה שאצלכם כי הנשים/בנות שלכם נראות כמו איזה כונפות או משו זה לא אומר זה ככה אצל מה עדיף לעשות מה שהיא רוצה או להיות כמו איזה מפעל לילדים אף פעם לא תיראה אישה דתייה בסביבות גיל ה30 שמחה למה דבר ראשון היא לא יודעת מזה גבר(או מה שיש לו למטה) דבר שני כל מה שהיא עושה זה ללדת ולהכין אוכל מטלות בלה בלה
    ובגלל התורה שלכם נשים הם שום דבר חוץ ממכונת לידה בגלל המחזור היא נחותה יותר??? בגלל זה שהיא אישה אסור לגעת בה??? מזה החארטה הזה וזה עובדה שסקס משפר את החיים גם גם עוזר לעור או משהו XD לא זוכר זה היה פעם איפשהו אני לא מתכון ללכת להיות זונה או משו אבל גם לא להתנזר מסקס ומה רע בגיל 16 יש כאלה שמגיל 13 פחות אפילו וחח הכי קורע שרע לבטלה זה לא שהוא נגמר יש כאלה שצריכים להגיד תודה שיש להם כי יש כאלה שאין בגלל שהם עקרים/אימפוטנטים ואחי כשאתה מתחתן אם מישהי גם אם זה בגיל 25 30 אין מצב היא בתולה ומה מה הבעיה של התמונות בשין יש לה גוף יפה פנים יפות למה לא להתלהב בקיצר כל זה זבל כמו שכבר אמרתי if there is a god then i am a belly dancer
    נערך לאחרונה על ידי FallenAvenger; 28-09-2008 בשעה 13:02.

    קרדיט לexpers ה על החתימה הפצצתית הזאת

    ציטוט נכתב במקור על ידי Nestle צפיה בהודעה
    הכנסתי חצי אצבע לתחת.
    אולג תהיה בריא אחי
    ציטוט נכתב במקור על ידי FLASH צפיה בהודעה
    ואווו אחי אפשר ללחוץ לך תזין
    חחחח קורע זה


+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,620 | הודעות: 8,151,202 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect