אני רוצה תוכנה שמשנה למספרי ICQ סיסמאות
בצורה מהירה
או לרשימת מספרים
משהו שעובד בטוח
תציעו כמה אתם רוצים על התוכנה
בנתיים אני לא בבאן אל תנעל
|
|
למה אתה צריך תוכנה שאתה פשוט יכול ללכת ל"אפשרויות"
ולשנות למה שאתה רוצה ?
[ מעניין אותי לדעת כי לפי התשובה שלך אני יכול לדעת איך לעזור לך . ]
לדעתך יש תוכנה כזאת בכלל ?
ם.O
גם אם הוא לא אמור לדעת .
אחי יש לי את זה אעבל זה ברוסית אבל רק לשימוש עם תרצה הסבר גם תקבל אבל בעד 500 נק' עם בא לך וזה בטוח עובד אני אישית משנה תמיד סיסמאות עם זה
סבבה שלי עובדת בדוק אני משתמש בה לשינוי סיסמאות וזה משנה אני איתה כבר כמה חודשים שוב עם תרצה 500 נק' וזה עובד אבל שלא תבכה יש התחייבות
אחי הוא אמר שהוא לא צריך את multipass שלי זה לא multipass שלי יותר טובה ומהירה ועובדת והוא אמר שהוא לא צריך את multipass
כי הוא אמר שהוא לא צריך תתוכנה שלך מה לא מובן דיברתי איתו באייסי ואסור לחלק פה דברים זה דבר שני אחי ושוב שתבין ושלא תתבלבל באותיות הוא לא רוצה תתוכנה שלך הוא דיבר איתי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
עלק אסור לחלק פה דברים ?!
מי שואל אותך חחח קרעת אותי עכשיו.
ותאמין לי שאם היא עובדת לו התכנה multipass הוא לא צריך את התכנה שלך.
יואו אתה דפוק או מה כמה פעמים לחזור על זה שיש לו את multipass והוא רוצה תוכנה אחרת באיזה שפות להגיד לך את זה עוד הינה ברוסית בשבילך אוניבו יסט multipass טאק ימו נישין מאיה פרגרמה יופי עם אתה צריך בעוד שפות אשמח לעזור
כן אחי