קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 21-02-2009, 11:38
  2. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 27-01-2009, 16:42
  3. [דיון] הליגה הספרדית מחזור 23
    על ידי Azax Syndrom בפורום כדורגל
    תגובות: 47
    הודעה אחרונה: 11-02-2008, 23:01
  4. [דיון] הליגה הספרדית מחזור 2 | הימורים שלנו
    על ידי Caesar Augustus בפורום כדורגל
    תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 04-09-2007, 21:29
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

[דיון] הליגה הספרדית מחזור 5:: נצחונות לריאל ובארסה, סביליה גברה על אתלטיקו בחוץ - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של MeToRaF
    שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה
    אתה לא יכול לראות כל כך הרבה שטויות ולא להגיב על זה? אז שוב אני יאמר: ברצלונה לא נראית טוב במשחקי חוץ עד כה (אספניול,נומאנסיה). כבן אדם שלא יכול לראות מישהו "כותב כל כך הרבה שטויות", עדיף שאתה בעצמך לא תכתוב. אם אתה לוקח את המשחק חוץ נגד גיחון כאינדיקציה או כמדד למשהו, אז אתה זה שכותב שטויות, ואם אתה לוקח את המחצית השניה שאספניול הייתה ב-10 שחקנים כמדד למשהו (אחרי מחצית ראשונה מבישה), אז אתה זה שכותב את השטויות. אני יאמר את זה שוב: בלי מדינה קנטלחו אני בטוח שברצלונה לא הייתה יוצאת עם שלוש נקודות. ברצלונה לא הגיעה למצב אחד כל המחצית הראשונה כשאספניול הייתה ב-11 שחקנים, וגם שהיא כבשה במחצית השניה זה היה מטעות בהגנה ומפנדל שלא היה ולא נברא.

ואיך בדיוק ריאל מגרדת נצחונות? היא שחקה פנטסטי נגד בטיס במחצית הראשונה, ובניגוד לבארסה (שלא הגיעה למצבים נגד אספניול עד לאדום השנוי במחלוקת) גם הגיע למלא מצבים שהייתה צריכה להוביל לפחות 3-0. את משחק החוץ בראסינג אני לא צריך להזכיר, שנצחנו בקלילות (ביחס למשחק חוץ ברמה הזו) בסרדינרו. על האמירה המטופשת שלא ננצח משחקים קלים יותר מויסנטה קלדרון , קמפ נו, מדריגל וכו: בא לי להזכיר לך משו קטן, שנה שעברה שהיה לנו סגל פחות טוב מהשנה (שניידר וואן דר וארט עלו ברמה ביורו, דה לה רד פשוט ענק), נצחנו בכל המגרשים שציינת כרגע, בכולם! 1-0 בקמפ נו, 2-0 ענק על אתלטיקו בויסנטה קלדרון, 5-0 אדיר על ויאריאל במדריגל ועוד 5-1 על ולנסיה במסאטייה.

אתה הולך לזכור את מה שכתבתי פה עוד הרבה זמן, כי אנחנו נדבר בשבועות הקרובים ואני יזכיר לך כל הפסד חוץ של בארסה עם השטויות שאתה כותב. הכי מצחיק שגם חסרים שחקני מפתח לריאל מדריד (וכשמסי יפצע נראה אותך לא בוכה, ואת בארסה מנצחת), והיא כבשה 16 שערים ב-5 מחזורים, ואתה אומר את זה על סמך השנאה והקנאה שלך למועדון שלא ניצחתם בחמשת המפגשים האחרונים.
    יאללה,עוד אוסף של שטויות,בוא נתחיל להגיב בסדר :
    אני לא לוקח את המשחק נגד גיחון כמדד,ההיפך הוא הנכון,אתה זה שלוקח אותו כמדד כנראה כי על סמך 3 משחקי חוץ של בארסה אתה כבר שפטת את בארסה כקבוצת חוץ העונה,נכון או לא נכון? נכון,הלאה.
    אתה אומר שברצלונה לא הגיעה לאף מצב לפני שאספניול נשארה ב10 שחקנים נכון? אז מתי הייתה ההחמצה של מסי מול השוער וההחמצה של אנרי מ3 מטרים כששחקן הגנה של אספניול הוציא מהקו?
    מה עם הבעיטה של צ'אבי למשקוף?

אתה נותן לי פה נתונים משנה שעברה כשאנחנו מדברים על העונה הזאת , נכון? יפה שהחלטת שריאל "שודרגה" עם ההגעה של ואן דר וארט,כי כנראה שכחת שרוביניו שהיה מרכיב חשוב בריאל עזב לסיטי.
    זה שאתה החלטת שפתאום שניידר וואן דר וארט "השתבחו" ביורו זו אחת הטענות התמוהות ששמעתי בתקופה האחרונה,כי הם הגיעו ביכולת X ליורו ויצאו עם בדיוק אותה יכולת וניסיון.
    מה שיותר מצחיק הוא שבגלל שאתה בטוח ששני ההולדנים ודה לה רד(שגם כשיגיע לשיאו לא יהיה שווה יריקה לעומת מסי/אינייסטה/צ'אבי) השתבחו אז ריאל בוודאי הרי קבוצה הרבה יותר טובה ותנצח בדיוק כמו בשנה שעברה משחקי חוץ קשים(זה מה שאתה אומר בעקיפין),יפה שאתה חוזה עתידות,רשמתי את זה לזכותך ונבדוק אותך השנה.

אז כמו שאתה אומר שאתה תזכיר לי את ההודעה הזאת כשבארסה תמעד,אני רוצה להודיע לך שלדעתי ריאל השנה לא מנצחת במדריגל/קמפ נואו/ויסנטה קלדרון וההודעה הזאת היא הוכחה למה שאמרתי ותאמין לי שאני אזכור ואראה את זה(ואני בטוח שאם אני אטעה אתה תראה)

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

השופטים כרגיל עם ברצלונה, אבל בכל זאת ריאל עם האופי והווינריות תקיח את האליפות פעם שלישית ברציפות..
    נערך לאחרונה על ידי skiper; 28-09-2008 בשעה 22:07.
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

משחק טוב מאוד של ולנסיה,רואים שיש מאמן עכשיו...שנה שעברה זה היה נגמר בתבוסה.
    ספגנו 2 גולים של כלום,אחד משער עצמי של מורטי והשער ואת השער השני הם הבקיעו כשחקני ולנסיה עצרו כי חשבו שהייתה עבירה.
    וייה מוסיף עוד צמד היום וכבר עם 6 שערי ליגה,חואקין אולי מתחיל לחזור לעצמו...הבקיע שער היום והיו לו עוד כמה מצבים טובים ואיזה שחקן יהיה מאטה...תענוג.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אתה נותן לי פה נתונים משנה שעברה כשאנחנו מדברים על העונה הזאת , נכון? יפה שהחלטת שריאל "שודרגה" עם ההגעה של ואן דר וארט,כי כנראה שכחת שרוביניו שהיה מרכיב חשוב בריאל עזב לסיטי.
    זה שאתה החלטת שפתאום שניידר וואן דר וארט "השתבחו" ביורו זו אחת הטענות התמוהות ששמעתי בתקופה האחרונה,כי הם הגיעו ביכולת X ליורו ויצאו עם בדיוק אותה יכולת וניסיון.
    מה שיותר מצחיק הוא שבגלל שאתה בטוח ששני ההולדנים ודה לה רד(שגם כשיגיע לשיאו לא יהיה שווה יריקה לעומת מסי/אינייסטה/צ'אבי) השתבחו אז ריאל בוודאי הרי קבוצה הרבה יותר טובה ותנצח בדיוק כמו בשנה שעברה משחקי חוץ קשים(זה מה שאתה אומר בעקיפין),יפה שאתה חוזה עתידות,רשמתי את זה לזכותך ונבדוק אותך השנה.
    דה לה רד הגיעה באותו יכולת? אתה חי בסרט, השחקן השתדרג בכמה רמות מאז שעזב לחטאפה, והוביל את חטאפה לרבע גמר גביע אופ"א. שניידר לא השתדרג? את זה נראה שבוע הבא נגד אספניול ועוד שלושה שבועות בויסנטה קלדרון. לגבי ואן דר וארט, 3 בישולים ו4 שערים בליגה אומרים את הכל. אנחנו עוד נדבר לגביו. אגב, אתה ועוד איך לקחת את המשחק נגד גיחון כמדד שאתה מרשה לעצמך לפתוח את הפה ככה עם החבורת אפסים שלך.

אינייסטה אוברייטד לגמרי, איזה תואר הוא לקח עם בארסה? מה הוא עשה עם בארסה בכלל? אם השחקנים שלנו לא "שווים יריקה" אז למה אנחנו אלופים שנתיים ברציפות, ואתם אפסים בלי רונלדיניו שחוטפים 4-1 בברנבאו? בקיצור ימים יגידו, בנתיים תתחיל להרגיע כי חוץ מאספניול לא היה לכם שום מבחן העונה. אתם הפסדתם לעולה החדשה, נצחתם את העולה החדשה שכל אחת מנצחת, ובקושי נצחתם את אספניול בעלת 10 שחקנים.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 28-09-2008 בשעה 23:53.
    Siete

שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה
    דה לה רד הגיעה באותו יכולת? אתה חי בסרט, השחקן השתדרג בכמה רמות מאז שעזב לחטאפה, והוביל את חטאפה לרבע גמר גביע אופ"א. שניידר לא השתדרג? את זה נראה שבוע הבא נגד אספניול ועוד שלושה שבועות בויסנטה קלדרון. לגבי ואן דר וארט, 3 בישולים ו4 שערים בליגה אומרים את הכל. אנחנו עוד נדבר לגביו. אגב, אתה ועוד איך לקחת את המשחק נגד גיחון כמדד שאתה מרשה לעצמך לפתוח את הפה ככה עם החבורת אפסים שלך.

אינייסטה אוברייטד לגמרי, איזה תואר הוא לקח עם בארסה? מה הוא עשה עם בארסה בכלל? אם השחקנים שלנו לא "שווים יריקה" אז למה אנחנו אלופים שנתיים ברציפות, ואתם אפסים בלי רונלדיניו שחוטפים 4-1 בברנבאו? בקיצור ימים יגידו, בנתיים תתחיל להרגיע כי חוץ מאספניול לא היה לכם שום מבחן העונה. אתם הפסדתם לעולה החדשה, נצחתם את העולה החדשה שכל אחת מנצחת, ובקושי נצחתם את אספניול בעלת 10 שחקנים.
    אינייסטה אוברייטד אה? לקח יותר תארים ממה שרובן דה לה רד שלך לקח וייקח גם בעשור הקרוב,זה קודם כל.
    שנית כל,אל תסתכל לי על המשחק לפרוטוקול בסוף העונה שעברה כשבארסה כבר הייתה בתהליכי פירוק מפראנק רייקארד והראש היה בהכנות לעונה שאחריה.
    באיזה מבחן בדיוק ריאל מדריד עמדה העונה שאתה מדבר בכזה בטחון על כמה שהיא אימפריה וכמה רמות מעל ברצלונה?
    מצחיק לחשוב ולהיזכר איך אוהדי ריאל התחבאו במחילות שלהם כשפויול הניף את גביע האלופות ביחד עם זכיה בלה ליגה ואיפה הם היום אחרי שקצת מזל ומעידה של ברצלונה גרמו להם לאליפות.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי MeToRaF צפיה בהודעה
    אינייסטה אוברייטד אה? לקח יותר תארים ממה שרובן דה לה רד שלך לקח וייקח גם בעשור הקרוב,זה קודם כל.
    שנית כל,אל תסתכל לי על המשחק לפרוטוקול בסוף העונה שעברה כשבארסה כבר הייתה בתהליכי פירוק מפראנק רייקארד והראש היה בהכנות לעונה שאחריה.
    באיזה מבחן בדיוק ריאל מדריד עמדה העונה שאתה מדבר בכזה בטחון על כמה שהיא אימפריה וכמה רמות מעל ברצלונה?
    מצחיק לחשוב ולהיזכר איך אוהדי ריאל התחבאו במחילות שלהם כשפויול הניף את גביע האלופות ביחד עם זכיה בלה ליגה ואיפה הם היום אחרי שקצת מזל ומעידה של ברצלונה גרמו להם לאליפות.
    תפסיק לומר דברים בלי בסיס, ב04-05 אינייסטה תמיד היה מחליף את גולי בדקה ה-70, ובקושי עושה משו. הוא תמיד היה מאבד כדורים, וכמובן שהראה כישרון כשהוא משחק לצד רונלדיניו וחבריו. השיא של אינייסטה הייתה כשהוא נכנס בדקה ה75 לגמר ליגת האלופות, כי היה כמה פצועים לברצלונה וארסנל הייתה ב-10 שחקנים. גם בעונה הזאת אינייסטה הרשים רק במשחקים בודדים, ולא הוביל שום קבוצה לשום תואר.

אינייסטה לא הוביל שום קבוצה לתואר, ואין לי מושג איך השוותה בתארים של דה לה רד לתארים של אינייסטה, טוב אתה מיואש. על 07-08 אני לא צריך לדבר, לטענת אוהדי בארסה הוא הפך לבורג במערך, אבל כנראה שזה נכון וראו את זה בתוצאות ה"מרשימות" שהוא הצליח להנחיל בקבוצה.

ראסינג ובטיס בחוץ זה לא מבחן? ראסינג משחקת בגביע אופ"א וכולם יודעים שהיא קבוצה מצוינת, על הסגל של בטיס לא צריך לדבר! בטיס בחוץ זה מבחן גדול מאוד, ותסכים איתי שאף פעם לא קל לנצח שם.

מצחיק לחשוב ולהיזכר איך אוהדי ריאל התחבאו במחילות שלהם כשפויול הניף את גביע האלופות ביחד עם זכיה בלה ליגה ואיפה הם היום אחרי שקצת מזל ומעידה של ברצלונה גרמו להם לאליפות
    אני לא ירד לרמה שלך.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 29-09-2008 בשעה 00:12.
    Siete

שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

קודם כל,לרמה שלי אתה יכול לעלות אם כבר ואני לא מבין מאיפה החוצפה שלך להתבטא בצורה כזאת.
    שנית כל,על יורו 2008 שמעת? על נבחרת ספרד שזכתה ביורו שמעת? על הקישור אינייסטה-צ'אבי-סנה שלקח את היורו שמעת?
    שבוע טוב וחג שמח.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי MeToRaF צפיה בהודעה
    קודם כל,לרמה שלי אתה יכול לעלות אם כבר ואני לא מבין מאיפה החוצפה שלך להתבטא בצורה כזאת.
    שנית כל,על יורו 2008 שמעת? על נבחרת ספרד שזכתה ביורו שמעת? על הקישור אינייסטה-צ'אבי-סנה שלקח את היורו שמעת?
    שבוע טוב וחג שמח.
    אראגונס ביצע חילוף כשדוד ויאה עוד היה כשיר, כשהכניס את ססק במקום אינייסטה החלש, שהרבה להעלם בכמה ממשחקי היורו. אני לא בא להגיד שהוא לא היה טוב ביורו (כי כשספרד הייתה טובה הוא היה מצוין), אבל הוא לא היה שחקן מרכזי כמו צאבי וסאנה זה בטוח. למעשה, אני חושב שאם דוד ויאה היה נשאר כשיר ביורו הזה, ססק היה לוקח לאינייסטה את המקום בהרכב. זה שאתה מרבה להקשיב לשגיא כהן זה בעיה שלך. בכל מקרה, עם האמירה שאמרת על כך שאינייסטה הוביל את נבחרת ספרד לזכייה אני לא מסכים מהסיבות שציינתי- לספרד יש כל כך הרבה שחקנים מוכשרים, שזה יהיה קלי קלות לתת למישהו את הבמה. אינייסטה, בניגוד ליכולתו בבארסה, באמת היה חלק גדול בתרומה לנבחרת ספרד, אך לא כמו של צאבי,סאנה,ויאה,טורס,ראמוס,פויול וכמובן איקר קסיאס.

מצטער אם נפגעת או משו, לא התכוונתי לשפה שגויה או דברים קשים מידי שאמרת על ריאל. פשוט לא בא לי לדבר על זה, כי יש לי כל כך הרבה דוגמאות הפוכות.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 29-09-2008 בשעה 00:36.
    Siete

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,012 | הודעות: 8,151,594 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect