נכתב במקור על ידי
Siete
אתה לא יכול לראות כל כך הרבה שטויות ולא להגיב על זה? אז שוב אני יאמר: ברצלונה לא נראית טוב במשחקי חוץ עד כה (אספניול,נומאנסיה). כבן אדם שלא יכול לראות מישהו "כותב כל כך הרבה שטויות", עדיף שאתה בעצמך לא תכתוב. אם אתה לוקח את המשחק חוץ נגד גיחון כאינדיקציה או כמדד למשהו, אז אתה זה שכותב שטויות, ואם אתה לוקח את המחצית השניה שאספניול הייתה ב-10 שחקנים כמדד למשהו (אחרי מחצית ראשונה מבישה), אז אתה זה שכותב את השטויות. אני יאמר את זה שוב: בלי מדינה קנטלחו אני בטוח שברצלונה לא הייתה יוצאת עם שלוש נקודות. ברצלונה לא הגיעה למצב אחד כל המחצית הראשונה כשאספניול הייתה ב-11 שחקנים, וגם שהיא כבשה במחצית השניה זה היה מטעות בהגנה ומפנדל שלא היה ולא נברא.
ואיך בדיוק ריאל מגרדת נצחונות? היא שחקה פנטסטי נגד בטיס במחצית הראשונה, ובניגוד לבארסה (שלא הגיעה למצבים נגד אספניול עד לאדום השנוי במחלוקת) גם הגיע למלא מצבים שהייתה צריכה להוביל לפחות 3-0. את משחק החוץ בראסינג אני לא צריך להזכיר, שנצחנו בקלילות (ביחס למשחק חוץ ברמה הזו) בסרדינרו. על האמירה המטופשת שלא ננצח משחקים קלים יותר מויסנטה קלדרון , קמפ נו, מדריגל וכו: בא לי להזכיר לך משו קטן, שנה שעברה שהיה לנו סגל פחות טוב מהשנה (שניידר וואן דר וארט עלו ברמה ביורו, דה לה רד פשוט ענק), נצחנו בכל המגרשים שציינת כרגע, בכולם! 1-0 בקמפ נו, 2-0 ענק על אתלטיקו בויסנטה קלדרון, 5-0 אדיר על ויאריאל במדריגל ועוד 5-1 על ולנסיה במסאטייה.
אתה הולך לזכור את מה שכתבתי פה עוד הרבה זמן, כי אנחנו נדבר בשבועות הקרובים ואני יזכיר לך כל הפסד חוץ של בארסה עם השטויות שאתה כותב. הכי מצחיק שגם חסרים שחקני מפתח לריאל מדריד (וכשמסי יפצע נראה אותך לא בוכה, ואת בארסה מנצחת), והיא כבשה 16 שערים ב-5 מחזורים, ואתה אומר את זה על סמך השנאה והקנאה שלך למועדון שלא ניצחתם בחמשת המפגשים האחרונים.