קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 24-12-2008, 19:13
  2. [דיון] הגרלת שמינית גמר ליגת האלופות
    על ידי *Vlašić* בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-12-2008, 14:55
  3. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 14:34
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-11-2008, 01:41
  5. [דיון] ערב שני של ליגת האלופות
    על ידי Caesar Augustus בפורום כדורגל
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 18-09-2008, 15:58
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 46

[דיון] המחזור השני של ליגת האלופות:: 2-1 לריאל על זניט, באטה ב2-2 היסטורי נגד יובנטוס

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

ברירת מחדל [דיון] המחזור השני של ליגת האלופות:: 2-1 לריאל על זניט, באטה ב2-2 היסטורי נגד יובנטוס

בית ה':

אלבורג-מנ' יונייטד.

אלופת אנגליה ואירופה, חוזרת למסע ההגנה על התואר, ופוגשת את אלבורג. במחזור הקודם, אלבורג סיימה את משחקה בתיקו 0 עם סלטיק, כמו היונייטד שסיימו את משחקם הקודם במשחק בלי שערים נגד ויאריאל, סגנית אלופת ספרד. מנצ'סטר מגיעה למשחק כשרונאלדו חזר לכבוש. הכושר של רונאלדו מאוד משמעותי לשדים האדומים, כי בלעדו הם נראים כמו קבוצה אחרת לגמרי. בסה"כ, יונייטד אמורה לנצח את המשחק הזה בקלות ולכבוש שער ראשון בקמפיין הזה וכנראה שכך גם יקרה, אלא אם תתרחש הפתעה גדולה!

חזרו לעצמם?

ויאריאל-סלטיק.

שתי הקבוצות האלו מגיעות בכושר טוב מאוד למפגש. לסגנית אלופת ספרד, ויאריאל, יש מאזן טוב מאוד של שלושה נצחונות רצופים בליגה, מול גיחון, רסינג ונומנסיה.גם סלטיק מגיע עם שלושה נחצונות רצופים. בעצם, הפעם האחרונה שאחת מהקבוצות האלה לא ניצחה הייתה במחזור בקודם של ליגת האלופות, שבו 2 הקבוצות סיימו את משחקן בתיקו 0...ויאריאל היא הפייבוריטית למשחק הזה ואני מהמר עליה שהיא תנצח, ויאריאל היא קבוצה ממש טובה שיש לה סיכוי טוב מאוד לסיים במקום הראשון בבית הזה.

בית ו':

פיורנטינה-סטיאווה בוקרשט:
    פיורנטינה במשחק הקודם שלה סיימה בתיקו 2 מאכזב מול ליון שהשוותה עם קאמק במדהים! פיורנטינה די מאכזבת בתקופה האחרונה. אמנם היא הצליחה לנצח את גנואה במחזור הקודם באיטליה אך בליגה היא לא מרשימה במיוחד והיא מפסידה המון נקודות לקבוצה כמותה . גם משחקה הקודם של סטיאווה בליגת האלופות לא היה טוב, היא הפסידה לבאיירן מינכן 1-0, ועכשיו היא ממוקמת במקום האחרון בבית ו'. אני מאמין שפיורנטינה תצליח לנצח את המשחק הזה, יש לה שחקנים מצוינים כמו ג'ילארדינו ומוטו שיכולים לקחת אותה למקומות רחוקים כמו בשנה שעברה.

ג'ילארדינו- יכול לסחוב קבוצה על הכתפיים?

באיירן מינכן- ליון:

מפגש גדול מצפה לנו היום בין 2 הקבוצות האלה. ליון באה למשחק הזה בכושר מצוין, יש לה 4 נצחונות ותיקו בחמשת משחקיה האחרונים (התיקו היה במשחק מול פיורנטינה במחזור הקודם בליגת האלופות ).אבל, יש בעיה אחת לליון והיא ז'וניניו. הקפטן הברזילאי של הקבוצה בספק למשחק עקב פציעה, וזה ממש לא טוב לליון כי הוא אחד מהשחקנים המרכזיים בקבוצה. מנגד לליון עומדת באיירן, שעל הנייר אמורה להיות אחת הקבוצות החזקות באירופה, אבל מעשית היא בכושר נוראי. בליגה יש לה 2 הפסדים רצופים, 1 להאנובר החלשה (1-0), והשני תבוסה של 5-2 לורדר ברמן. אני ממש לא יודע על מי להמר, 2 הקבוצות האלה חזקות מאוד וכל אחת יכולה להפתיע, תחושת הבטן אומרת תיקו.

הרבה ציפיות, מעט תוצאות.

בית ז':

פורטו-ארסנל.

2 הקבוצות האלו מגיעות למפגש כאשר הן לא מרשימות בליגה. ארסנל מגיעה אחרי הפסד מביך לעולה החדשה בליגה האנגלית, האל סיטי, שניצחה אותה 2-1. למרות זאת, יש לציין לזכות ארסנל שלפני המשחק מול האל סיטי, היא ניצחה 6-0 את שפילד יונייטד . פורטו, יריבתה של ארסנל, סיימה בתיקו את המשחק הקודם שלה בליגה, מול ריאו אווה, בתוצאה של 0-0. התיקו הזה לא נותן סיבה לזלזל באלופת אירופה לשעבר מ2004 כי בסה"כ מאזנה לא רע עד כדי כך...במחזור הקודם של ליגת האלופות פורטו ניצחה 3-1 את פנרבחצ'ה וזה נותן לה את המקום הראשון בטבלה . ארסנל, סיימה את משחקה הקודם בליגת האלופות בתיקו 1 מול דינמו קייב . אני חושב שהמשחק הזה לא יגמר בניצחון של פורטו, למרות שהיא מסוגלת לנצח.

האל סיטי חוגגת ניצחון ענק נגד התותחנים!

פנרבחצ'ה-דינמו קייב:

מפגש התחתית של בית ז' מפגיש בין 2 קבוצות לא רעות בכלל...דינמו קייב הצליחה לסחוט תוצאה טובה מאוד במחזור הקודם של ליגת האלופות כאשר סיימה בתיקו 1 את המשחק שלה מול ארסנל, אבל פנרבחצ'ה הפסידה 3-1 לפורטו . 2 הקבוצות האלה ניצחו את משחקן האחרון בליגה ובאות עם הרבה מוטיבציה. אני מאמין שבמידה ולא תהיה הפתעה גדולה מדי 2 הקבוצות האלו יסיימו את העונה שלהם בליגת האלופות רק בשלב הבתים כי פורטו וארסנל עדיפות עלייהן, אבל אין לדעת, הכל יכול להיות...אני מהמר על דינמו קייב.

בית ח':

באטה בוריסוב-יובנטוס:

באטה בוריסוב היא החולייה החלשה בבית הזה ללא ספק. במשחקה הקודם היא נוצחה 2-0 על ידי ריאל מדריד במשחק שבו ריאל כמעט ולא התאמצה.
    אבל, בתקופה האחרונה גם יובנטוס לא מרשימה במיוחד. היא סיימה את 2 משחקיה האחרונים בליגה בתוצאות תיקו. (תיקו 0 מול סמפדוריה, ומשחק ללא הכרעה בתוצאה 1-1 נגד קטאניה). בנוסף על כך יובנטוס מגיע למשחק הזה שוב בלי בופון, אך למזלה ההתקפה של בוריסוב לא מרשימה במיוחד ולכן זה לא פקטור משמעותי לדעתי. אני בטוח, ללא צל של ספק שיובנטוס תנצח את המשחק הזה.

ריאל מדריד-זניט:

משחק המחזור של ליגת האלופות. ריאל מדריד פוגשת את מחזיקת הסופר קאפ האירופי, וכמובן מחזיקת גביע אופ"א. כפי שכולם יודעים, ריאל היא הפייבוריטית הברורה לנצח את המשחק, ולא סתם! 5 משחקיה האחרונים הסתיימו בניצחון לטובתה. הרבה שחקני ריאל באים בכושר מצוין, בינהם רפאל ואן דר וארט, שלא מפסיק לכבוש מאז שהגיע וללא ספק מוכיח את עצמו כרכש מוצלח מאוד! גם שחקנים נוספים כמו רוד ואן ניסטלרוי שכובש וכובש, וגם ראול שחוזר לעצמו באים בכושר טוב. בנוסף על כך סניידר עוד יכול לשחק מול זניט . לסיכום, ריאל באה למשחק בכושר מצוין ויכולת מדהימה. אבל, יש עוד קבוצה שבאה למשחק והיא זניט סנט פטרסבורג, אלופת רוסיה ומחזיקת גביע אופ"א והסופר קאפ באירופה. אמנם הקבוצה הצליחה לנצח את היונייטד, אך במשחק מול יובנטוס ראינו שלא כל יום פורים. אני מהמר שריאל לוקחת!

ריאל- רוצה להשאר לפני כולם.

========================================================

אתם מוזמנים להגיב !
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 01-10-2008 בשעה 13:06.

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

המפגש של ריאל מדריד עם זניט הוא ללא ספק כפי שאמרתה משחק המחזור. ריאל מדריד משחקת כדורגל נהדר ביחד עם ארסנל וולנסיה עד כה, ובאמת עוברת עליה פתיחת עונה מרשימה מאוד מבחינת יכולת ותוצאות, ואם הם ינצחו ברוסיה הם יתנו את הדגש הסופי על כך.

במשחק מול יובנטוס זניט הייתה עדיפה על יובנטוס, אם כי התקשתה להגיע למצבים, אבל בכל זאת היא שחקה מול יובנטוס באיטליה. כשהיא תשחק בבית זה יהיה משהו אחר, 22 אלף משוגעים יעודדו אותה בלי הפסקה, וזה באמת אחד ממשחקי החוץ שקבוצות פוחדות לקבל.

לגבי שניידר, אין מצב שהוא ישחק נגד זניט, אם כי ככל הנראה הוא יחזור לסגל נגד אספניול כבר במחזור הבא. גם גוטי צפוי לחזור לסגל לקראת אספניול, אך בניגוד אליהם, פרננדו גאגו יהיה מושבת לפחות עד למפגש בויסנטה קלדרון.

אגב, כל הכבוד על ההשקעה, באמת השקעת בכל החודש הזה!
    Siete

משתמש משקיע האוואטר של ƒire Man
    לייקים
    0
    נקודות
    39

מנצ'סטר,פיורנטינה ויובנטוס מנצחות בליינד...
    לגבי השאר,יש כמה משחקים טובים.
    ויאריאל - סלטיק
    משחק לא רע בכלל,שתי הקבוצות נראות טוב,יש ריח של תיקו באוויר.
    ריאל מדריד-זניט
    זה יהיה קשה,ריאל תעבוד אבל תשיג ניצחון לפי דעתי.
    פורטו-ארסנל
    אחרי ההפסד המביך בליגה,אני מאמין שונגר לא ירשה למפלה נוספת להתרחש.
    גם מבחינת חומר השחקנים,ארסנל יותר טובה ויותר צעירה,ניצחון לארסנל בהפרש של שער.
    באיירן מינכן- ליון
    משחק טוב מאוד,ליון לוהטת ובאיירן פושרת,אבל באיירן זו באיירן,וכשיש לך את טוני,שוויני ופודולסקי הכל יכול לקרות...ניצחון לבאיירן או תיקו עם שערים.

משתמש משקיע האוואטר של Shon.
    שם פרטי
    שון
    לייקים
    0
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

איזו השקעה!! כל הכבווד סול.

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

תודה כולם! מאוד השקעתי, היה לא קל...היום או מחר בבוקר אני חושב שאכתוב סיכום לקראת המשחקים בריביעי...
    ד"א- FIREMAN: אני מאמין שריאל וויאריאל לא יתקשו במיוחד, הם עדיפות בהרבה לדעתי. ויאריאל בלי שם גדול אבל אני בטוח שהיא תיתן עונה מצוינת. ב2006 היא הגיע לחצי גמר בעונה הראשונה שלה וצריך לזכור גם את זה...

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

הימורים שלי :
    ויאריאל מנצחת, תיקו בין ריאל לזניט, ארסנל תנצח את פורטו (ערכתי) וכמובן שיובנטוס תנצח.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 30-09-2008 בשעה 12:46.
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

מנצ'סטר
    ויאריאל
    פיורנטינה
    באיירן
    ארסנל
    פנרבחצ'ה
    יובנטוס
    זניט

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

מאות אוהדים רוסים הגיעו לשדה התעופה כדי לקבל חתימות מקסיאס ובמיוחד מראול!

אגב, ארסנל כן תנצח (הייתי בטוח שזה בחוץ).
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 30-09-2008 בשעה 00:28.
    Siete

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

זה המבחן האמיתי הראשון של ריאל העונה עם כל הכבוד לבטיס וראסינג...לפי מה שראיתי החלק ההגנתי יראה טוב עם קאנאברו כבלם והיינצה כמגן שמאלי.
    זניט חייבת ניצחון היום אם היא רוצה לעלות לשמינית גמר אבל יש לי הרגשה שריאל תשיג פה את כל הנקודות
    אגב,אין שידור למשחק הזה?!?!?!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Silva צפיה בהודעה
    זה המבחן האמיתי הראשון של ריאל העונה עם כל הכבוד לבטיס וראסינג...לפי מה שראיתי החלק ההגנתי יראה טוב עם קאנאברו כבלם והיינצה כמגן שמאלי.
    זניט חייבת ניצחון היום אם היא רוצה לעלות לשמינית גמר אבל יש לי הרגשה שריאל תשיג פה את כל הנקודות
    אגב,אין שידור למשחק הזה?!?!?!
    לגבי השידור, באמת רציתי להזכיר לכולם שעקב הקור ברוסיה המשחק ישודר ב7:30 בSPORT5+LIVE, כי אין להם איפה לשים את זה. זה היה אמור ליהיות משודר בSPORT5, אותו מקרה שהיה עם אינטר שנה שעברה.

בקשר למבחן, חוץ מולנסיה אפשר לומר שכן. אני ממש מאוכזב ששניידר לא יוכל לקחת חלק מהמשחק, ממש המנוע של ריאל לדעתי. בכל מקרה, מקווה שנראה משחק טוב היום.
    Siete

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה
    לגבי השידור, באמת רציתי להזכיר לכולם שעקב הקור ברוסיה המשחק ישודר ב7:30 בSPORT5+LIVE, כי אין להם איפה לשים את זה. זה היה אמור ליהיות משודר בSPORT5, אותו מקרה שהיה עם אינטר שנה שעברה.

בקשר למבחן, חוץ מולנסיה אפשר לומר שכן. אני ממש מאוכזב ששניידר לא יוכל לקחת חלק מהמשחק, ממש המנוע של ריאל לדעתי. בכל מקרה, מקווה שנראה משחק טוב היום.
    נו מה הם רציניים? לא יכלו לעשות את זה בספורט 5+ או ספורט 5 הרגיל? איזה אפסים

משתמש כבוד האוואטר של A&E
    לייקים
    6
    נקודות
    28

כל הכבוד על ההשקעה סול , אמממ אני דווקא חושב שלריאל לא יהיו חיים קלים. זניט בבית קבוצה מאוד חזקה

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי Silva צפיה בהודעה
    נו מה הם רציניים? לא יכלו לעשות את זה בספורט 5+ או ספורט 5 הרגיל? איזה אפסים
    תראה באינטרנט... במיוחד כזה ליגת אלופות, איכות השידור היא גבוהה.
    בכל מקרה, מה כל כך מעניין במשחק הזה? אם לא תראה אותו לא יקרה
    כלום :/

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    תראה באינטרנט... במיוחד כזה ליגת אלופות, איכות השידור היא גבוהה.
    בכל מקרה, מה כל כך מעניין במשחק הזה? אם לא תראה אותו לא יקרה
    כלום :/
    ברור שאני אראה באינטרנט...ואני רוצה לראות כי אני חושב שיהיה משחק טוב
    לפחות מבחינת השעה זה יצא טוב כי אפשר יהיה לראות באיירן נגד ליון

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

הרכבים משוערים זניט - ריאל מדריד:
    מלפיב, אניוקוב, פויגרנייר, קריזנק, סירל, זיריאנוב, טימוסצוק, דניסוב, דאני, ארשבין, פוברבניאק.
    קסיאס, ראמוס, קנאברו, פפה, היינצה, דיארה, דה לה רד, ואן דר וארט, רובן, ראול (היגואין), רוד.

אלבורג - מנצסטר יונייטד:
    זאזה, בוגלנד, אולפרס, ביצאמפ, פדרסן, אוגוסטינוסן, קורט, ריסרגד, אנוולדסן, סגנובסקי.
    אוודין, בראון, פרדיננד, וידיץ, אברה, כ.רונאלדו, סקולס, אנדרסון, פארק, רוני, ברבאטוב.

באיירן מינכן - ליון:
    רנסינג, אודו, לוסיו , דמיקליס, להאם, שוונשטייגר, אוטל, זה רוברטו, ריברי, טוני, קלוסה.
    לוריס, בומסונג, קריס, טוטהאלן, סקוילאצי, רווילייר, גוניניו, בודמר, גובו, קייטה, בנזמה.

ארסנל - פורטו:
    אלמוניה, סניה, טורה, גאלאס, קלישי, ססק, דנילסון, וולקוט, נאסרי, אדביור, ואן פרסי.
    הלטון, ספרונרו, אלבס, רולאנדו, פוסיל, טומאס, קוסטה, מיירלייס, גונזאלס, טריק, לופז, רודרי.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 30-09-2008 בשעה 12:48.
    Siete

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,747 | הודעות: 8,151,329 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect