מה דעתכם עליו ? לדעתכם הוא חזר לשחק מצוין או שזה רק כמה משחקים ראשונים ואז הוא יחזור לכושר גרוע ?
וגם, לדעתכם הוא צריך לחזור לנבחרת או להשאיר אותו בחוץ ?
לדעתי הוא יחזור לכושר מצוין ואני מקווה מאוד שיקחו אותו חזרה לנבחרת, לדעתי הוא יככב בנבחרת.
מה דעתכם עליו ? לדעתכם הוא חזר לשחק מצוין או שזה רק כמה משחקים ראשונים ואז הוא יחזור לכושר גרוע ?
וגם, לדעתכם הוא צריך לחזור לנבחרת או להשאיר אותו בחוץ ?
לדעתי הוא יחזור לכושר מצוין ואני מקווה מאוד שיקחו אותו חזרה לנבחרת, לדעתי הוא יככב בנבחרת.
Real Madrid ♥
|
|
הוא קצת מזכיר לי את הסיפור של ראול...
בכל מקרה, אני בספק גדול שהוא יחזור לנבחרת, אך זה לא מונע ממנו להיות כוכב ענק במכבי חיפה ולהגיע איתה להישגים. כפי שאנחנו רואים, בניגוד לשנים הקודמות, חיפה פתחה יחסית טוב את העונה והרוב בזכותו. מקווה שהיא תמשיך כך.
אין ספק שהיכולת שלו השתפרה, אבל זה לא מספיק.
חלוץ נמדד בכמות הגולים שלו, ובינתיים הוא לא כבש שערים רבים
צריך עוד זמן בשביל להגיד אם הוא מתאים לנבחרת
היכולות שלו השתפרה פי כמה וכמה מהוענה שעברה ,שבה הוא היה נפל
אני מקווה שהוא ימשיך עם היכולת המצויינת הזו עד סוף העונה ושניקח בעזרתו אליפות![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני חושב שיניב חוזר ליכולת שהייתה לו בזמן של ליגת האלופות.
אנחנו רואים כושר גופני מצויין,מעורבות בלתי פוסקת בהתקפה ומנהיגות.
ירידה לתיקולים והגנה בנוסף להתקפה.
כבר 2 שערים,ואתמול בישול מקרן,קטן בכושר פנטסטי ושימשיך ככה,כי רק ככה חיפה תמשיך בדרך הישר.
ולגבי השאלה אם להחזירו לנבחרת,כמובן שכן.
כל שבוע הוא מצטיין,ומשחק 90 דקות,יש לו כושר גופני מעולה,ועל היכולות אין ויכוח...אז למה לא?
" אני מביט בך עומד ירושלים שלי לעד , אני מביט בך עומד את בירת ישראל
אני מביט בך דומע בשמחה אני שומע - את שירת ההלל לך ירושלם "
http://img6.imageshack.us/img6/5318/file0big.jpg
קאפלו : " הכי התרשמתי מהעיר ירושלים , יש שם אווירה שונה לחלוטין , כאילו אתה נושם אוויר אחר "
יוסי שבחון : " זו בית"ר ירושלים וזה טדי , אין מה לעשות "
בליל האיחוד הסופי , כשיגידו לי לומר " אם אשכחך ירושלים " אוסיף בליבי את שמך הפרטי קצת לפני ירושלים ...
אני מת על יניב קטן. אבל שמתם לב שרוב הפעמים שמוסרים לו כדור הוא פשוט עוצר איתו ?
מול ביתר הייתה לו פה ושם הברקה לא יותר מזה.. שהוא יחזור לעצמו הוא יחזור ובגדול!!!.
הוא עוד בדרך ללהיות יניב קטן זה ששם את הגול מול מנ' יונייטד![]()