לכי למשטרה או משהו
|
|
מי שאין לו שום דבר מועיל לכתוב שלא יגיב... אל תנסו לגרום לי לחשוב על זה שוב אף אחד לא חיי את החיים שלי במקומי ואף אחד לא סובל כמוני ואין לאף אחד זכות לשפוט אותי.
אבא שלי מסוכן, אבא שלי אדם רעעעעעעעע
תזייני אותו מכות
תתקשרי אלוו תגידי לוו אבא אני מיתגעגעתת תבואי עםם 15-20 חבריםם זינוו אותוו מכותת
לכי למשטרה.
בברכה,עמית.
מענייין במה הוא מרר לך את החיים או במה את חושבת שהוא ממרר לך את החיים.
אם הוא כבר לא גר אתכם לא באיזור מה יש לו לחפש אצלכם בבית.
אלא אם כן יש משהו יותר מורכב ביחסים האלה בין ההורים שלך , שצד אחד לא אומר את כל הצד שלו.
ככה זה שזוג נפרדים ויש ילדים באמצע תמיד יש צד אחד שמשפיע על המחשבה של הילדים
ברמת העיקרון זה האמא כי היא מחזיקה בילדים והם נהיו כלי לבאמת למרר את החיים לבעל אשר נטש , עזב , באישהו סיבה.
אם לא תגידי את כל הסיפור לא נוכל לדעת באמת מה קרה לא ככה?
נערך לאחרונה על ידי shl1; 01-10-2008 בשעה 13:56.
שואה להבועל!
גם אני שונא את הבועל גרמניה ת"א....
טובב אני כותבת את זה מהתחלה ביותר מסודר::
היי
אני בת 16 ובת לאב מתעלל שהורחק מהבית.
אף על פי שאינו נמצא בקרבתנו אבי דואג למרר לנו את החיים בדרכים מתוחכמות שאינן משאירות עקבות שיכולות לשמש נגדו כראיה. חלקכם עשוים שלא להאמין בכך, אך הוא משתמש נגד אמי במאגיה שחורה שמדרדרת את מצבה הבריאותי , בנוסף הוא חיבל במער' המים בבית והורס דברים בגינה ומשתמש בשכנים במשפחה שלו כדי לפקוח עלינו עין ולעשות את העבודה השחורה בשבילו. אף אחד מבני הבית אינו יכול להרגיש בטוח בשום מצב ואמי אף הועמדה לא פעם בסכנת חיים בגללו, הבנאדם פשוט שם לו למטרה לגמור אותנו.
אני רוצה בכל ליבי להחזיר לו באותה הצורה. נכון, אני ילדה, זה לא מתפקידי להתערב ועדיף לא להכנס לתסבוכת הזו, אבל איני מוכנה להמשיך ולהיפגע ממנו ולראות שהוא נהנה מזה. המשטרה והרווחה עומדים חסרי אונים מול המצב כי אין ביכולתם להסתמך על השערות בלבד ללא הוכחות חותכות.
אני מבקשת רעיונות כיצד ניתן לפגוע בו בכל דרך שהיא. פשוט הגיעו מים עד נפש...לא אכפת לי להרוס לו את הבריאות ולא אכפת לי לרמוס לו את הכבוד... העיקר שלא ישארו עקבות, שלא יוכל להשתמש בזה נגדי^^
חשוב לי לציין שאני יכולה ליצור איתו קשר ולהיפגש איתו... זו לא בעיה.
תודהההה.. לא להיות יפי נפש1!!!! לעזור! =]
טוב דבר ראשון XD קרעת אותי לגבי המאגיה השחורה lol דבר שני יש לך חברים (עדיפות לבנים) ? ואם יש אז כמו שhitman אמר שיפוצצו אותו או שתנסו לפוצץ אותו עם נפצים או משו נפץ בשירותים זה גם טוב כל עוד הוא מופעל בלחץ XD אמץץ ועוד אפשרות לדרוס אותו כמובן שמישו אחר יעשה את זה ויש עדיפות למשאיות/סמי טריילרים/מכבשים/טרקטורים או כל כלי רכב גדול או שתנסי לביים את האתאבדות שלו כאילו תלבשי כפפות דקרי אותו ושימי לו את הסכין ביד(כן אני רואה מדי טלויזיה XD)
זה לא ממש קשה...
אני לא יודע איפו את גרה אבל אם הייתי במקומך ( אני גר בחיפה) , הייתי הולך לעיר התחתית ( איפו שכל הערבים והנרקומנים) והייתי נותן לאיזה מסטול 50-100 שקל כדי שיתן לו מכות...
וגם לא יתפסו אותך כי המסטול בכלל לא יודע מי את, מה הוא כבר יגיד במקרה הכי חמור? ילדה בת 16 נתנה לי כסף וזהו...
באמת שזה הכי יעיל...
בהצלחה![]()
הנה עוד עצה
תלכי עם חברים ותדפקי לו מכות ותאימי עליו
משהו מסריח לי פה..
נראה לי מישהו פה מסתלבט עלינו, חבל על הזמן..
דוגרי יש לה כולה 4הודעות משהו פה מוזר. עם את רוצה להתנקם בו תראי נמלטים אולי מייקל סקולפילד יעלה לך רעיונות. חחחח
אבל 99% הוא מסתלבט עלינו.