אני רוצה לבדוק את כל האופציות שלי לפני הגיוס ושמתי לב שכמעט ואין מידע על היחידה והפעילות שלה.
כמובן שרוב החומר אסור לפרסום אבל אם מישהו יודע משהו והוא יכול לפרט קצת בפרטיתודה
אני רוצה לבדוק את כל האופציות שלי לפני הגיוס ושמתי לב שכמעט ואין מידע על היחידה והפעילות שלה.
כמובן שרוב החומר אסור לפרסום אבל אם מישהו יודע משהו והוא יכול לפרט קצת בפרטיתודה
|
|
דבר עם humi הוא במגלן..
ממה שאני יודע מגלן זאת יחידת נ"ט, יש טיל שנקרא מגלן.. אבל לא בטוח אז אל תסמוך על זה.
יש מצב שזה הFGM-148?
חומי אני אשמח אם תתן קצת מידע ממה שאתה יכול
אני לא מאמין שהוא יכול לתת לך יותר מדי מידע...
בעקרון יש להם טיל שקוראים לו מגלן והוא ממש סודי
לא נראה לי שחומי יודע עדיין את אופי הפעילות שלה..
בכל מקרה, זאת יחידה מסווגת למרות שהייעוד שלה הוא די ידוע, יחידה שהתגלתה רק סביבות שנת 2004 ככה, מסלול אחד הקשים, הלוחמים עם הכושר הכי טוב בצה"ל, אתה יכול ללמוד קצת על אופי הפעילות שלה מהמלחמה האחרונה [הרס משגרי רקטות וכדומה]
אני פה
קיצורו היחידה שלנו היא יחידה מרתקת מלא פעילות עם יעודים לא מהעולם הזה ודברים מעניינים שדורשים מקצועיות ועבודה קשה.. בנוסף לזה היחידה שמה דגש מיוחד על כושר והמסלול שלה הוא בין שלושת המסלולים הכי קשים בצהל
אם אתה רוצה להתקבל אתה הולך לצנחנים ועושה גיבוש יחטיות ומבקש להגיע ליחידה..אם נותנים לך אתה עושה טירונות ואימון מתקדם חצי שנה ועולה ליחידה של מסלול של בין 1.4 ל1.6 כללי.. תלוי בדברים..
זה הכל
אם יש לך שאלות שאל בני ונען
פי איזה מסובך להגיע ליחידות שאתה רוצה צריך לעשות ככה וככה כבר התבלבלתי מקווה להבין את זה יש לי עוד שנה וחצי לגיוס...
ולגבי השאלה המורה שלי להיסטוריה היה במגלן מתי שהקימו את היחידה אני יתפוס איתו דיבור על זה אם הוא יגיד לי משהו בכללל
נערך לאחרונה על ידי JORDAN100; 04-10-2008 בשעה 22:14.
אם יש גן עדן, ככה זה נראה. אם יש גיהנום, ככה זה מרגיש