רציתי לישאול אם הצבא יכול לחייב אותי להיות נהג משאית.. ואני לא מדבר על הקטע של לא להתפנות מהבקו"ם וכאלה... הכוונה אם זה ניתן לבחירהה בנוגע לזה ..(ואני מדבר רק על זה כי אני יודע שהצבא זה לא תוכנית כבקשתך)..
רציתי לישאול אם הצבא יכול לחייב אותי להיות נהג משאית.. ואני לא מדבר על הקטע של לא להתפנות מהבקו"ם וכאלה... הכוונה אם זה ניתן לבחירהה בנוגע לזה ..(ואני מדבר רק על זה כי אני יודע שהצבא זה לא תוכנית כבקשתך)..
|
|
בהחלט,
הצבא יכול לשים אותך איפה שרק בא לו, אם הוא יעשה את זה, שמע אני שמעתי שזה הרבה תלוי בנתוניך האישיים..
תיראה מה העניין...
ממקורות שאפשר באמת לסמוך עליהם.. הבנתי שיש גיוס למרכז הובלה -> של נהגי משאיות ב26.10 ואני לא עשיתי לא קד"צ ולא בטיח ויש לי דווקא נתונים סבבה... קב"א 52 עם אפשרות לקצונה..
זה נתונים לנהג משאית? לא ניראה לי.. (בלי לזלזל כן..)
אז ביגלל זה תהיתי מה העניין..
כי הצבא יכול לשלוח אותי להיות נהג משאית סבבה... אני צריך להוציא רשיון.. מן הסתם על חשבון הצבא.. אני לא עובר טסטים אז מה יהיה?
הכוונה שלי שבסדר נגיד הוא יכריח וישלח אותי לנהג משאית, הם לא יכולים "להכריח" אותי לעבור טסט.. הם לא יודעים אם אני באמת גרוע בזה או שאני פשוט לא רוצה להיות נהג משאית ..
מה אתה אומר...? כי תאכלס אני יודע שבצבא זה לא תוכנית כבקשתך אבל עדיין..
נערך לאחרונה על ידי 15d03; 03-10-2008 בשעה 01:29.
לפי מה שאני יודע אנשים שהולכים להיות נהגי משאיות בצבא עושים את הרשיון לפני הגיוס ועל חשבון הצבא והם יודעים שהם הולכים לשם לפני הגיוס
מניסיון של משיהו שקרוב אליי ממש ממש לא, הם יכולים להחליט עוד בזמן הגיוס.
גם, אבל הוא חייב לעבור קורסים, בדכ זה לפני הגיוס מה שנקקרא קד"צ נהיגה.
זה משגעעעעע אותיייי מ-ש-ג-ע...
אם יתנו לי נהג משאית אני ימות...
אי אפשר להשיג תשובה ברורה אם זה מחייב קד"צ או לא? :/
זה מחייב קד"צ, היום זה מחייב תשמע מה שקרב במקרה שלי הפרטי זה אחד ל... היום חייב לעשות קד"צ לפני הצבא![]()
וווואאאאאווווווו אתה בטוחוווחחח??....
כי אם כן עשית לי את השבת....
כי אנ ירוצה לעשות משהו יותר משמעותי מנהג משאית.... הנתונים שלי דווקא סבבה...
ואני ג'ובניק לא כל כך מבחירה אבל אם כבר ג'ובניק אז משהו נורמלי ...
אתה חייב לעבור קד"צ לפני הגיוס אחי..
זה כמעט בטוח באלף אחוז!