כל אחד יכול לעשות משהו בצבא זה מה שאני חושב .... אני אישית הולך לקרבי (מקווה להתקבל) סיירת מתכ''ל או 669
למזלי אף חד ממי שאני מכיר לא מתכוון להשתמט וטוב שכך
כל אחד יכול לעשות משהו בצבא זה מה שאני חושב .... אני אישית הולך לקרבי (מקווה להתקבל) סיירת מתכ''ל או 669
למזלי אף חד ממי שאני מכיר לא מתכוון להשתמט וטוב שכך
זכויות שמורות לי על החתימה למעלה(ראשונה שלי)
|
|
יש לי דווקא פיתרון הגיוני.
להוציא חוק שמישמשתמט מסיבה מסוימת יעשה משהו ב-3 שנים האלה.
אם מישהו בא ואומר שהוא בדיכאון הוא רוצה למות ואם הוא יהיה בצבא הוא יתאבד,
אז שיעשה טיפול של 3 שנים!
מי שמשחק אותה מפגר ובא לקבן ואומר לו, שמע: אני פרפר, אני לא מתגייס, אין צבא של פרפרים.
אז שילך לבית משוגעים 3 שנים!
או אפילו שיחתום בבית משוגעים קבע חח.
חבר שלי עשה את זה ואמר שהוא רוצה להתאבד, למרות שהוא רצה מאד להיות קרבי, ולא יצא בגלל
עין עצלה, עכשיו עושה יאמבה כסף. כי יש לו בעיה כלכלית רצינית בבית.
אבל לדעתי צריך להתגייס.
חבר אחר של אח שלי יש לו גם בעיה כזאת, והוא שבוע אחד עובד, שבוע שני בצבא.
ככה צריך לעשות.
אני מתגייס למשמר הגבול.. אסור להתשתמט!!!! אה כן ו " טוב למות בעד ארצנו "
בגלל אנשים כמוכם בסוף לא תיהיה לנו מדינה (למשתמטים)
לדעתי אתה ממש צודק.
אתה צריך להתגייס קודם כל בגלל ההיגיון שזו מדינה שלך וכמה שאתם אומרים שדפוק וזה אין מקום אחר.
זה פשוט להיות אגואיסט לשבת בבית ולהשטמת, אני לא מדבר על כאלה כמו שפויה אמר שבעיות בבית וזה אי אפשר לשפוט אנשים כאלה, אבל אנשים שאין להם שום בעיה וסתם לא רוצים להתגייס זה ממש בושה.
ראיתי מקומות שכתוב דרוש מוכר אחרי צבא.
לא יודע אם זה בגלל גיל או ניסיון אבל כדאי שכל מי שאין לו סיבה באמת אבל באמת מוצדקת שהוא לא עשה צבא, לא צריך לתת לו לעבוד.
עכשיו לגבי בחורים שלומדים בישיבות לדעתי יש בזה משהו זה שלומדים ורואים את זה לאורך כל ההיסטוריה, אבל נגיד דתי לאומי עושה 3 שנים לימוד ו3 שנים צבא או משו כזה. יענו לשלב זה הכי טוב אבל כל אחד מה שהוא יכול.
לדעתי המדינה צריכה לאסור על משתמטים להוציא רשיון נהיגה וכדומה, לא צריך אפילו כלא.
וכל העלוקות האלו כמו הדוסים המסריחים האלו שיושבים עם 200 ילדים בבית וחיים מהמיסים של ההורים שלי שבנוסף לא רוצים להתגייס, אבל זה לא רק הם זה גם סתם אנשים ששמים זין על המדינה, לשיראל אם את קוראת את זה אז רק שתדעי שלשחרר חטופים זה לא תהליך פשוט, והערבים חכמים מה שלא יגידו עליהם, הם יחטפו עוד ועוד חיילים, ההפך זה שאתה מחזיר את הגופה של החייל מביא להם מוטיבציה. תם ונשלם.
בברכה, Joni
אל תכלילו את לומדי הישיבות. כל הדתיים-לאומיים משרתים בצה"ל, ויש לי קרובי משפחה דתיים שהיו בקרבי וגם נפצעו.
איך אתה מבדיל בין משתמט לבין אדם שיצא עם סיבה טובה מצה"ל?
אנחנו לא אירגון טרור(:
אי אפשר לעקוב אחרי כל מי שצה"ל שיחרר משירות. זה יותר מדי כסף.
איך מבדילים בין מי שלא התגייס עם סיבה לבין מי שלא התגייס בלי סיבה?
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
זוהרה, מדברים פה על אנשים שלא רוצים להתגייס כי זה פשוט לא בראש שלהם.
קיצר חארות של אנשים.
הצחיקו אותי....ישראל באו"ם אז היא לא יכולה לעשות את כל זה...
גם רוסיה חברה באו"ם ועושה מה שבא לה....כל מה שעושים לה זה "נו נו נו נו"
אבל ככה?...כלום
ילדה טיפשה וחסרת בושה זה מה שיש לי להגיד עליך.
טוב נו מה ציפיתי מילדה בת 15 :\
תגידי, את יודעת כמה אנשים התגייסו לצבא במהלך ה60 שנים שהמדינה הזאת קיימתם? את יודעת כמה אנשים מתו בשביל שתוכלי לשבת על התחת שלך ולזיין תמוח בפורום הזה? כל האנשים שתהגייסו, חלקם טחנו שטח 3 שנים ויותר וחלקם עשו דברים אחרים לא פחות חשובים אבללללל בואו נעצור הכל!!! כי שיראל ועוד כמה בני זונות חסרי בושה לא רוצים להתגייס!!!
איכס אני נגעל מאנשים כמוך... הצבא שלנו ניצח מלחמות בלתי אפשריות בשביל שתיוולד אחת כמוך שתגיד שהיא לא מוכנה להתגייס?
ישי התותח