אתה צריך לישתוף פנים עם הסבון ואז לשים את הזה כמו של היתושים
|
|
אחי אני יודע תבעיה
קך לא משחה ולא נעלים תלוי אם אתה מצב קשה אז אתה הולך פיזדאטט'
אם לא קנה בסופראם משו בשם ספייריט זה ינקה לך את העור ומלף לך לאט תחצקונים(איחח שאני חושב על זהה מגעיל} בקיצ' תעשה את זה בבוקר לפני הבית ספר אחרי שעה שטוף וגם בבצפר תקפיד על שתיה מים 12 כוסות ביום!!! ולא קולה והשטיטות האלהה אהה ושטיפה של 6 פעמים ביום לא להזיע לאכול בבוקר ירקוך לא לאכול מאכלים ססופגים בשמן כמו שניצל ציפס המבורגר וכול החרא הזה בבקשה יאחח'
___גם אני בתהליך הזה איח חצקונים___
הבחור שמעליי צודק בקשר לשתיית מים..
ואני משתמש כצריך במשהו שנקרא בנזק [Benzac AC] וזה מנקה בן זונה.. זאת משחה דמוי קרם לחות ומה שטוב בה היא שהיא אינה מכילה אנטיביוטיקה.. בהרבה מחקרים הוכח שחיידקי האקנה חסינים בפני אנטיביוטיקה..
Puta los ches!
![]()
^
צריך לחרא הזה מרשם רופא?
פשוט תהיה יותר מודע לזה שאתה צריך לדאוג לזה שהפנים שלך צריכות להיות נקיות. נגיד כל פעם שאתה מזיע תדאג לשטוף את הפנים, אל תגע בהם עם ידיים מלוכלכות.
ובקשר למשחה/סבון הכי פשוט לך לסופר פארם ותשאל מה יש להם נגד פצעי בגרות, אם אתה מתבייש או משהו תבקש מאימא שלך שתעשה את זה..
תשתוף פנים ->שים סבון על היד->תמרח על כל הפנים איזה חצי דקה[תשפשף עם הכריות של האצבע]->תשטוף שוב ותנגב טוב טוב
תעשה את זה 3~5 פעמים ביום
שאתה קם בבוקר
שאתה חוזר בבצפר
לפני שינה
[זה 3, אבל עדיף שאם אתה בבית אז כל פעם שאתה מרגיש כזה שומן על הפנים תשטוף עם סבון]
זה עוזר^