ל MOKTAI ו SIXFORLIFE
אין מה לעשות
רציתי להציג את התיאוריה ככל האפשר, מבלי לקפוץ, מילולית, למסקנות.
בקצרה למי שמעניין אותו רק המסקנות:
מנסים להסביר פה את האובססיה סביב 2012.
1.
מספרים משפעים על אנשים.
2.
הצירוף בין ה 9 ל 11 הוא מספיק בעייתי כדי לסמל חורבן בשביל מספיק אנשים, ואפילו בשביל להפוך לסמל מוסכם של חורבן בשפה, ביותר מלוח שנה אחד, וביותר משפה אחת
(מהו ה 9 ל 11 של השנה העברית ? תשעה באב, יום החורבן של השנה העברית)
3.
החל מ 2012 יש לנו פחות שילובי 9.11 בלועזי מאי פעם, לתקופה ארוכה מאד
4.
כל הקטע הרוחני סביב 2012, קשור לזה.
זה יהיה השינוי
לוחות שנה לא משפיעים על הטבע, ולא יכולים לגרום או לנבא אסונות, אבל אם יכולים לגרום לאנשים מסוימים, להרגיש דברים מסוים, לפעמים.
2000-2012 היא התקופה בה תאריכים הם הכי הרבה מקסימים
(למשל אם נגדיר תאריך מקסים כמוגבל ל 3 ספרות שונות)
החל מ 2012
תאריכים יהיו פחות "מפחידים" וגם פחות "מקסימים"
וכל התיאוריות של 2012 די נובעות מזה
הן מדברות על שינויים בזמן, בלוחות שנה, בהשפעה הזמן עלינו, וכו', וזה ההסבר היחיד.
עוד תגובות:
ל ISRAEL97
אני יכול לשער מהתגובה שלך שמעולם לא כתבת משהו שהיה חשוב ולך, בלי שדרשו ממך, והראת אותו לאנשים אחרים.
אני גם מניח שאתה יותר מגיב מיוצר, ושבאופן כללי אתה יותר ביקורתי מיצירתי , גם אם אתה מנסה לפעמים להיות ביקורתי בצורה יצירתית.
אני מאחל לך שיום אחד מושגי הביקורת והיצירה שצלך יעברו טרנסופרמציה משמעותית.
אני מאד מקווה שאם אני אכתוב ספר, אנשים יקראו אותו, ועוד יותר מקווה, שלא אשמע עוד תגובות כמו שלך. ואני מניח שרוב ההתייחסויות שלי להערות לגבי אותו ספר דימיוני, יהיו כלפי הערות יותר אינטליגנטיות ולעניין.
להראל מיבנה:
כן כתבתי את זה
ואת רוב הדברים שאתה קורא מישהו כתב פעם.
יש פה הבדל משמעותי מבאג 2000.
בתקופת שנת 2000, הפחדים העיקריים באו משני כיוונים:
1. אמונות ונבואות לגבי סוף העולם בעולם הנוצרי.
2. פחדים מקריסת מערכות המחשבים שאולי מתוכנתים לפעול רק בשנים מהצורה 19XX
כיום התופעה היא אחרת
העיסוק היום הוא יותר חוצה תרבויות, ויותר קשור לזמנים, ותאריכים ומספרים, ואיך שהם משפיעים עלניו.
כן, תמיד אנשים ידבר על סוף העולם
אבל כל פעם הם יגידו דברים קצת אחרים.
ל HUMAN
אני לא בטוח שלא יקרה כלום
עדיין מישהו יכול לעשות משהו אם בא לו, או אם הוא חושב שהרבה אנשים יסתכלו
מבחינת הטבע, לא נראה לי שצפוי משהו מיוחד
לוחות השנה השונים בנויים בהתאמה לטבע בצורה שלא מנבאת או תואמת אסונות אך עדיין בצורה שיכולה לגרום לאנשים לפעול לפיהם.
ל MEIDAN:
> קטע שהפורום הזה מלא בייצורים שלא מבינים כלום...
אתה כנראה צודק
פרסמתי את הרעיונות שלי גם באנגלית, והתגובות היו שם יותר לעניין, עם יותר הערכה, בלי כמעט השמצות, והרבה ביקורת, אך יותר לעניין.
>אתה רק מדבר על תאריכים ועל מספרים אבל מספרים הם רק אשלייה וזמן הוא דבר שאינו קיים.
אבל אם אנשים מייחסים לזמן ולתאריכים משמעות ופועלים לפי זה, אז זה נהיה קיים במובן מסויים שיש לו השפעה.
> ברגע שאתה מוותר על האשלייה שהזמן נותן לך אתה יכול להסתכל על השעון וכל הזמן שתעשה את זה השעה תהיה 11:11 או 1:11 או 12:34 וכולא.
גם אני מחליט שהעתיד והעבר לא קיימים, זה לא אומר שאף אחד לא יכול להחליט שהוא יפוצץ אותי בתאריך מסוים שקוסם לו.
(הכי קל לראות שהעתיד והעבר לא קיימים, זה בלהגיד לעצמך ש"קיים" הוא פועל בזמן הווה).
2000.
>
2012 מציינת את הnew age העידן החדש בעולם שלנו. אבל אתם תראו שדברים יקרו עוד לפני זה תהליך. משו עוד יותר גדול שאני מעדיף לא להגיד מה שאני יודע עליו עכשיו כי זה רק יבלבל אותכם. אני עשיתי את המחקר שלי אתם תתעלמו או תעשו את שלכם ואז תבואו לדבר.
אנחנו עומדים בפני קריסה כלכלית וזה רק ההתחלה.
כל זה, אם זה יקרה, רק מראה שמספרים משפיעים על אנשים, לא על הטבע עצמו.