בן גוריון אמר את זה לפני המון זמן
http://il.youtube.com/watch?v=wwTZtk...eature=related
לא תגידו ימיני קיצוני תראו מה הוא אומר אולי יכנס לכם קצת שכל לראש.
בן גוריון אמר את זה לפני המון זמן
http://il.youtube.com/watch?v=wwTZtk...eature=related
לא תגידו ימיני קיצוני תראו מה הוא אומר אולי יכנס לכם קצת שכל לראש.
|
|
לא רק לשמאלנים.. נקודה למחשבה .. אני חושב פחות או יותר כמוהו, אבל מצד שני אנחנו נמצאים במצב אחר היום..
אנחנו באותו מצב הוא אומר נקודה מעניינת מאיפה הגיעו פתאום מיליון 200 פליטים לשם.
הם רוצים שלום אז שלום וברכה לא רוצים שלום לא צריך אין מה לדבר.
איזה מציק התחקירן לא נתן לו לדבר
וואלה ערבים זה עם ללא כישרון
שמאלני מסריח איך הוא לא מתבייש לשאול כאלה שאלות בטלוויזיה, גועל נפש.
לגבי מה שהוא אמר, יהרג ובל יעבור - הוא בעצמו אמר שפיכות דמים!
אדם שיסכים לתת את ירושלים - הוא יהיה המקור של שפיכות הדמים הכי גדולה שהייתה כאן בארץ!
יהרג ולא יחזיר שטחים כי חוץ מעוד מלחמה והרבה ה רבה שפיכות דמים כלום לא יצא מזה! גם ב48 כשהיה להם ירושליים ואת יהודה ושומרון, הם הסתפקו? הם יצאו למלחמה!
אם בן גוריון היה עונה לו ככה הוא היה שותק.
הבנאדם הזה עשה הרבה טעויות שבגללם אנחנו סובלים היום.
ככה שמה שהיה, היה.
אין טעם לדוש בזה.
הוא עשה הרבה טעיות ואני חולק עליו בהרבה דברים, אבל בן גוריון רוב שהוא עשה הוא תמיד חשב איך להבטיח את קיום המדינה. אם בהשגת פצצה גרעינית ואם לא לתת שטחים ותמיד לדאוג שניהיה הכח הכי חזק באזור
מדינת ישראל היא פצצה מתקתקת, אני לא פוחד מהאיום האירני, אני פוחד מערביי ישראל שחיים איתנו פה בשלום צבוע, אם מישהו ראה את התוכנית בערוץ 10 שהראו מה יהיה בעוד כ10 שנים, ערביי ישראל יוכלו לאחד למפלגה אחת ויש להם רוב בכנסת, ערביי ישראלמתרבים וכך גם בלד וכו'.. בן גוריון יכל לסלק מפה את כל ערביי ישראל אבל הוא לא עשה את זה למרות שהייתה לו אפשרות שהיום אין אותה!
איראן אומרת בגלוי שהיא רוצה להשמיד את ישראל ולכן נזהרים ממנה ומתכננים איך היא לא תצליח, אבל ערביי ישראל לא אומרים את זה ויום אחד זה יצוף לנו בפרצוף ולא יהיה כל כך מה לעשות..
נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 07-10-2008 בשעה 08:32.
יאחי,
אל תהיה שה תמים בנוגע לתוכניות הטלוויזיה האלה שאתה רואה. הן מבוססות על רייטינג וערוכות כך שכמה שיותר אנשים יראו וידנו בהן.
יש מספיק אנשים שלא רוצים לראות מפלגה ערבית בכנסת ולמזלנו הם הרוב.
זה נכון שזה איום אבל לפי דעתי הדרך היחידה להגיע איתם לרגיעה זה שלום אמיתי. תסתכל על הבריטים שהיו פה בסופו של דבר עפו או האמריקאים עם ויאטנם... זה הולך עוד הרבה אחורה וכל עם שנכבש לא ויתר על עצמאותו הריבונית, איפה שלא תסתכל...
חייבים לפרק אותם מנשקם באמצעות הצבא אבל גם לדעת להגיע לשלום בדרכים לא כוחניות כי בסופו של דבר לאנשים הקטנים שם נמאס מהמצב הזה בדיוק כמונו. ועם כמה שזה לא נראה ככה...
ומי אמר לך שהם רוצים שלום?
דרך אגב זה יחי..
תעשה פעם אחת ביקורת לפלסטיני כשאתה על מדים ועם נשק ואתה תראה שלמרות הכל אין לו מבט של שנאה בעיניים אלא שהוא בסה"כ רוצה ללכת ולחזור מהעבודה בשקט.
אלה שאתה רואה בטלוויזיה מייצגים את ארגוני הטרור שפועלים על דיכוי האוכלוסיה ושליטה באמצעות כוח.
תעיף אותם ותראה איך שאר התושבים יודו לך.
גדלתי בבית של צבא וקרבי ובעצמי הייתי בחי"ר אבל אין דרך אחרת חוץ משלום. צריך לעשות אותו באמצעות פיתוח תשתיות ובתי ספר ומקומות עבודה בשביל הפלסטינאים מה שאין להם כרגע ואז יתפתח אצלם אינטרס של דיבור על שלום כי כרגע אין להם מה להפסיד.
נניח,
אבל לבינתיים זה לא קורה, מסכים איתי שזה פצצה?
^^
אין מה להסכים או לא, זאת עובדה בשטח, אין וויכוח נקודה.
סליחה אם זה לא עומד בחוקי הפורום אך ראיתי את ההודעות הללו ודווקא היום לאחר הפוגרום הערבי בעכו חשוב לי להגיב,
חוץ מזה שזאת עובדה שערבי ישראל הם פצצה מתקתקת היתי מציע לך לשאל כל ערבי ישראלי לא ילד אלא אדם בוגר ולשאל אותו בכנות מה הוא חושב על על היהודים והוא היה אומר לך שהוא היה מעדיף שלא ניהיה כאן.
ערביי ישראל היו פלסטינים וישארו פלסטינים. ועוד עובדה שצצה לה היא שמוועדת החקירה על ארועי אוקטובר 2000 הפסיקו רוב הערבים החיים במדינה לכבד את היהודים וזה מתבטא ברוב בחגים היהודים ובעיקר ביום כיפור בשנים האחרונות דבר שלא היה עד לפני עשור.
דבר המעיד שהם לא ממש רוצים שלום ובטח שלא אותנו כאן. ולכן הפיתרון היחיד שעומד על הפרק כיום הוא לחזור לימים האם שהערבי היה חושב פעמים עם ליסוע לכיפור עם פוול וולים בערים יהודיות והאם לאכול לחם בפסח בלב ערים יהודיות. ואת זה ניתן להשיג רק ע"י הדרך המוכחת של שליטה באמצעות כוח על כל מתנגד של השלטון היהודי במדינה היהודית.
בנוגע למה שעלה בנושא זה לגבי העתיד,
את הדבר הזה ניתן למנוע עוד היום וגם בשלב מאוחר יותר ע"י העלאה מסיבית יותר של יהודי הגולה [כיום בארץ חיים רק 30% מיהודי העולם] ככה שלא הכל אבוד למרות שהמצב לא ניראה מזהיר ניתן להציל את המדינה היהודית היחידה וערבי ישראל בהחלט סיכון גדול מאוד וידוע לכל ראשי המערכות בישראל כי בזמן אמת ערבי ישראל יהפכו לגייס חמישי ויבצעו פעולות נגדנו ואני מקווה שאם אחד כמוני חושב על זה גם הבכירים שיושבים בצה"ל בשב"כ ובמוסד חושבו על זה ויש פתרון לעינין.
גמר חתימה טובה לכל עם ישראל,
לא הכל שחור