אני קורא תגובות בפורום של אנשים שערס בשבילהם זה אחד שהולך עם כובע ושרשרת, זה מה שנקרא סטיגמה על אנשים שהולכים עם כובע ושרשרת.
אז אני רוצה לחדש לאנשים שחושבים ככה אני הולך עם שרשרת (זהב כמובן) ולפעמים עם כובע (תלוי במצב השיער) אז אני ערס? אני לא חושב.
בשבילי ערס זה יותר מלבוש או שבכלל אין קשר ללבוש, ערס בשבילי זאת צורת התנהגות של בנאדם.
ערס בשבילי זה בנאדם שיש לו דבר אחד בראש להראות לכולם שהוא "גבר גבר", מה זה בעצם אומר? זה אומר שאם משהו יתעסק איתו בצורה שונה (לפעמים לא בזדון) אז הוא צריך להראות לחברים שלו שהוא לא יתן שיתנהגו אליו בצורה כזאת, אחרי הכל יש לו מוניטין לשמור.
בחברה שלנו הבגדים קובעים מה אנחנו, יש לך כובע, שרשרת או שאתה שחום עור אתה מה שנקרא ערס, למה? כי זאת הדעה הראשונית שקיבלנו על הבנאדם.
מה שעוד מוסיף לרקורד של הערס המצוי זה אזור מגורים.
אתה גר בעיר כמו בת ים, חולון וכו'.. אתה בטוח ערס (טוב תמיד יש סוג אנשים שונה) זאת הסטיגמה הגדולה ביותר שלנו, אזור מגורים באמת משנה מה אנחנו? התשובה היא שנויה במחלוקת.
עיר מגורים גם מראה מי אנחנו, אם אני גר בלוד משמע אני ערס או עבריין (או שזה אותו דבר, כל אחד ודעתו).
אם אני מלפיד ואני שחום עור ולובש כובע אני גם ערס? או שאני כנראה אשכנזי?
עוד גורם לזה שאנחנו חושבים שהבנאדם הוא ערס זה סוג המכונית שלו.
המזרחי הטיפוסי נחשב לערס, למה זה בגלל שאנחנו גזענים.
אין מה לעשות ככה אנחנו, אני חושב שדווקא אנחנו העם היהודי לא צריך להיות גזען שילמנו מחיר של 6 מיליון איש בגלל השנאה כלפינו.
אז אני רוצה שמהיום לא תשפטו אדם בגלל איך שהוא נראה או מתלבש, אלא בגלל התנהגותו בלבד, בעצם מי אמר שבכלל מותר לנו לשפוט משהו.
אין לשפוט אדם בשום צורה במיוחד שאתם לא מכירים אותו.

ציטוט ההודעה
, הגרמנים ניסו להשמיד אותנו ? שונאים אותם! הערבים עושים צרות ? שונאים אותם!

, חח ברור התכוונתי למזרחית/דיכאון.