894109
568529
333190
226750 זה INV
143150 זה INV
טוב יש פה שתיים שהם INV השאר עם התחייבות ה-INV בלי התחייבות כי הם INV ככה שלא יכול להיות שעם לא תשימו סיסמא קלה הם יפרצו ומוכן לעשות דרך מתווך
894109
568529
333190
226750 זה INV
143150 זה INV
טוב יש פה שתיים שהם INV השאר עם התחייבות ה-INV בלי התחייבות כי הם INV ככה שלא יכול להיות שעם לא תשימו סיסמא קלה הם יפרצו ומוכן לעשות דרך מתווך
|
|
חחחח תורג'מן הגזמת חחחח עכשיו NISIM11 הציע לי 3000 על המספר שש INV143150 חחח אז תציע קצת יותר עם אתה רוצה משהו
בואנה תורג'מן ימסכן בגלל שאני לא מוכר לך אתה אומר שאני רמאי אתה הרמאי פה תראו תתלונות עליו ומה הקשר ודים? קיצר אחי יצאת מסכן וכל המספרים פה עם התחייבות ואני מוכן עם מתווך ואחי מה הקשר לא פעיל ואני הייתי פעיל תמיד ב-2007 אחי זכותי למכור ולהיכנס מתי שבא לי ולא שואל אותך ובאתי לראות מה עם הפורום והתחלתי לפרוץ מספרים אז החלטלתי להשיג קצת נק' וזה לא עניינך קיצר שתוק אחי כל עוד אין לך הוכחה וימסכן אני פתחתי תמשתמש הזה ואת כל ההודעות שלו אני עשיתי עוד תגובה אחת ואני גם מוסיף עוד תלונה לאוסף שלך של ה-100 תלונות שפתחו עליך בשבוע הזה
ניסים ימסכן מה אתה מתערב אתה הכי רמאי פה שמעו יש פה מספרי אייסי INV ככה שאני לא יכול לשחזר אותם אז שב בשקט לפני שאתה מדבר ואין לך הוכחות ויש התחייבות קיצר השתקתי אותך
ועם מי דיברתי בפורום אחר דרך אגב המספר שלי הוא
894109
ולמה שיהיה לי כינוי ודים לא הבנתי קיצר כן עוד אין לך הוכחה עוף מהאשכול לפני שאתה חוטף תלונה על הריסת עיסקה שלא בצדק
נערך לאחרונה על ידי dsol; 15-10-2008 בשעה 12:43.
חחח מה לא בעיה יטמבל מספר INV זה מספר שבחיים לא שמו בו פרטים ולכן הוא INV וגם לשתי INV שלי אין שאלה ותשובה קיצר אחי עדיף לך לשתוק כי יש פה אנשים שמבינים בהנהלה ועם הם יראו שאתה מדבר כאלו שטויות הם יעיפו אותך על טיל מפה
קיצר אחי כדאי לך לשתוק למה נשבע לך עוד תגובה אחת לא במקום ואתה חוטף כזאת תלונה שאתה תשכח שהיית פה בכלל
נערך לאחרונה על ידי dsol; 15-10-2008 בשעה 12:53.
תקשיב אחי אני לא ידוע מי אתה מה אתה ומאיפה אתה אבל מי שאתה מדבר עליו היה מנהל ויש לו הרבה יותר אמון ממה שיש לך אז רק שתדע אם יעיפו מישהו זה אותך בגלל הדיבור הוא היה מנהל כסף ברשת ויש לו פרוטקציה עם הרבה מנהלים ודבר שני כל מה שהוא אומר הוא צודק אז אולי אתה לא מבין כלום אבל כדי שתתחיל להוריד פרופיל
קרא חוקים, חתימה לא תקנית.
אני לא מבין אחי אני שלוש שנים בפריצה ובאייסי חחח והוא רמאי הוא גנב לילד כסף בפייפל ועוד דברים קיצר רק מי שקונה שיגיב וזהו אין לי כוח להגיב עוד פה לדברים שלא קשורים מי שרוצה שיקנה יש התחייבות מה שאתם רוצים מתווך הכול מצדי קנו תמספרים הנקיים שיש שם מה שבא לכם אין לי חשק כבר כל כך למכור בגלל הרשמה של הילדים פה תציעו נראה כבר עם אני ימכור
נערך לאחרונה על ידי dsol; 15-10-2008 בשעה 12:56.
תזהרו מתורג'מן הזה קודם כל ואחי עם אתה לא מבין באייסי על תתערב קיצר יצאת מסכן אחי ואתה הכי רמאי פה ואין לך הוכחה שאני רמאי זה שתוק ואני עושה עם מתווך ומי שיודע מה זה INV זה מספר שבחיים לא היה לו פרטים ככה שאין סיכוי שיפרצו אליו עם אין סיסמא קלה ותורג'מן עוד 5 דקות כנס לתלונות
תקשיב אין דבר כזה יותר התחיבות בפורום זה כבר לא תקף
אז אין לך מה להתחייב
קרא חוקים, חתימה לא תקנית.