מישהו שמבין בבנקים
alertpay ו-paypal
מי שמוכן להיות איתי צמוד,יקבל ממני 500 נק'+משתמש vip באתר idown.tv
תודה.
מישהו שמבין בבנקים
alertpay ו-paypal
מי שמוכן להיות איתי צמוד,יקבל ממני 500 נק'+משתמש vip באתר idown.tv
תודה.
נערך לאחרונה על ידי yaldaneshama; 14-10-2008 בשעה 04:47.
פורסם במקור על ידי ▪•●Sky●•▪
אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
פורסם במקור על ידי lior_asulin
אני מFBI וכן תהיה מלחמהפורסם במקור על ידי clickerבגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום
|
|
גם אני מוכן אני מבין בזה טוב מאוד.
Daemon Tools | Internet Download Manager | WinAmp Pro | Driver Scanner
נותן משתמש לTL, לקבלת השם והסיסמה למשתמש לחץ כאן
תקשיבו,אני צריכה מישהו שיודע איך מוציאים כסף מהויזה,
לחשבון של alertpay\paypal
מי שלא יודע לעשות את זה לא יוכל לעזור לי,תודה.
אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
אני מFBI וכן תהיה מלחמהפורסם במקור על ידי clickerבגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום
שלחתי לך פרטית,
נקווה שאתה מבין בזה =\
חחחחחחחח מה קורה ילדה נשמה ?דיברתי איתך פעם במסןןן לפני איזה שנה,כל אלה סתם לוזרים חוץ מאביב שהוא הכי לוזר שיש,אני מבין פה הכי הרבה בנושא,דברי איתי במסן
afikush.machlof@gmail.com
652680
vovoix או איך שלא קוראים לך,חחחחח אני יכול להיות אבא שלך בנושא הזה יא גיי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח,אתה מוזמן להביא פה תמונות,אני מחכה חחחחחחחחחחחחחחחח,לוזר
לא כי אני עדיין לא יאמין שזה הפייפל שלך וגם אם כן רוב הסיכויים שהוא פרוץ/גנוב,אני עושה תהכנסה שלי בדרך חוקית ביותר ואני דיי מאושר מזה..חחח אפס.