קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר-חברתי]אז מה זה ערס בשבילכם?
    על ידי shmuel555 בפורום מאמרים
    תגובות: 132
    הודעה אחרונה: 28-01-2009, 18:22
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 02-09-2007, 04:03
  3. מישהו הולך לעיר הנוער בחיפה?
    על ידי -עדי- בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 20-08-2007, 19:46
  4. [מאמר] גם לכלב שלנו חם ..
    על ידי Bar בפורום בעלי חיים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 12-08-2007, 16:03
  5. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 11-11-2005, 17:25
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 37

[מאמר-חברתי]לאן הנוער שלנו הולך? חלק א'

משתמש כבוד האוואטר של shmuel555
    שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "..גם אם תהיא על סף תהום אלך אחריך עד סוף העולם

ברירת מחדל [מאמר-חברתי]לאן הנוער שלנו הולך? חלק א'

הנוער של היום לא ממש מבריק בלשון המעטה.
    ראש העדיפויות אצל הראש הצעיר זה לבלות וכמה שיותר, ובזמן הבילוי צריך להוסיף שתייה (תדלוק לדרך) והכל מוכן לערב.

חבל שנערים לא משקיעים זמן בלעשות משהו חיובי מאשר להיות שיכורים ולעשות שטויות במהלך הלילה.

הבעיה הגדולה היא לא בני נוער שכבר מעל גיל 18 והם שותים (כל אחד ודרכו לחיות את חיו)אלא הבעיה בנערים בגילאים 14-17, אני יתן לכם דוגמה אישית למצב שאנחנו נמצאים בו, באחד מסופי השבוע יצאתי עם חבריי לאחד מהמרכזים המקומים בעיר בה אני גר, לפתע פנתה אליי משהי בת 15 (שנראת פחות מזה) ושאלה אותי אם אני בן 18, אמרתי לה שאין לי עוד 18, היא אמרה שזה לא בשביל שאני יקנה לה וודקה אלא בשביל שאני יקנה לה בקבוק בירה.
    אני שואל את עצמי לאן הגענו שנערה בת 15 רוצה שמשהו יקנה לה בקבוק בירה.

בעיית השתייה משחקת בעיקר אצלהם נערים במועדונים ובמקומות כאלה, לא סתם כל סוף שבוע יש דקירות, ישנם עוד סיבות למשל האגו (הגברי) שמשהו מדבר עם בחורה ופתאום מגיע חבר שלה, הסיפור גולש למקומות שאין להם מקום.
    בשביל דבר כזה צריך לדקור משהו אחר? אני לא חושב.
    בכלל כל סיפור הדקירות האלו צריך להיגמר ומהר, אני לא יודע איך אבל חייב להיות לזה פתרון ופתרון מהיר.
    לא יכול להיות שעל כל דבר נער יוציא מכיסו סכין ויהרוס חיי אדם או משפחה בשביל כאלו דברים.

גם נושא הסיגריות שילדים קטנים מעשנים סיגריות, גם זאת בעיה מאוד חמורה.
    אני לא מעשן ואני לא יעשן, זה רצוני האישי(טוב גם בגלל שאני מפחד מאבי).
    סיגריות עושות רק רע לגוף האדם ועדיין אנשים ממשיכים לעשן, זאת בעיה מאוד חמורה בחברה, היתי אומר העולמית אפילו.

תחומי עניין אצל בני נוער זאת גם בעיה שקיימת.
    לפני כמה ימים כתבתי מאמר על תקיפת הכור הגרעיני בעירק, פתחתי אשכול בדיבורים עם קישור למאמר, להפתעתי הרבה (טוב לא היתי באמת מופתע) היו תגובות של אנשים שאמרו שזה לא מעניין אפחד.
    זאת לדעתי בעיה, נער שלא אכפת לו על מלחמות עברו לא מבין באיזה סיטואציה אנחנו נמצאים, אבל אין מה לעשות כל אחד ותחומי התעניינות שלו.
    הבעיה היא שאין לנוער משהו שמעניין אותו חוץ מלבלות (וכדורגל ובעיקר בחורות)בגלל זה הנוער נראה כמו שהוא נראה בתחתית הבור ואנחנו לא קרובים אפילו בשביל לנסות ולצאת מתוך הבור.

אני לא יודע מה העתיד יזמן לנו, אבל אני כן יודע שהנוער של היום לא איפה שהוא צריך להיות.
    ואני יודע גם שחייב להיות לנושא כזה המשך, אני מקווה שבקרוב מאוד אני יכתוב לזה המשך.
    נערך לאחרונה על ידי shmuel555; 16-10-2008 בשעה 01:01.

2. קישורים ממומנים

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

לאדע איפה אתה חי.
    פה כולם צדיקים D: חחח
    אין לי מישהו יענו מהעיר שלי ושהוא בכיתה שלי מעשן [אנחנו איזה 30 חבר'ה בכיתה - רק בנים]
    גם לא וודקות וכאלה. בני 14-15

שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי KoKoMaN צפיה בהודעה
    לאדע איפה אתה חי.
    פה כולם צדיקים D: חחח
    אין לי מישהו יענו מהעיר שלי ושהוא בכיתה שלי מעשן [אנחנו איזה 30 חבר'ה בכיתה - רק בנים]
    גם לא וודקות וכאלה. בני 14-15
    אני מאוד שמח שזה המצב, קשה לי לאמין, אבל מצד שני אין לך סיבה לשקר.
    אני מקווה שרק תמשיכו ככה, אבל תאמין לי שזה המצב של הנוער היום.
    אני רואה את כל מה שקורה היום עם אותם ילדים בגילאים 14-17 והמצב לא הכי טוב היתי אומר.

it's Good to be like me
    האוואטר של DNcar
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    נענע בננה

אתה יודע מה אתה צודק יש לי חברים מעשנים מגיל 13
    ושותים מגיל 12 בלי שההורים ידעו

שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DNcar צפיה בהודעה
    אתה יודע מה אתה צודק יש לי חברים מעשנים מגיל 13
    ושותים מגיל 12 בלי שההורים ידעו
    זה אחד הגורמים לבעיה, שהורים לא יודעים שילדים שלהם מעשנים או שותים, יש כאלה שכן יודעים ולא עושים כלום בנידון.

משתמש מכור האוואטר של זוהרה
    שם פרטי
    זהר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    נעלי עור עשויות מפרות עור

יש קטע מספר שאני מאוד אוהבת:

"מי שאומר על עצמו בכזאת גאווה שהוא 'אוהב ילדים' חושב בעומק ליבו שילדים הם בעצם מין יצור אחד, כללי, עם פרצוף אחד ואופי אחד; כלומר-שאותם 'אוהבי ילדים' מתייחסים דווקא בזילזול אל הילדים, והרי אף פעם לא שמעתי מישהו שמכריז 'אני אוהב מבוגרים', נכון?"

הפואנטה בציטוט היא שלא כל בני הנוער אותו הדבר, ואין טעם לכתוב עליהם כגוש אחד.
    תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.

משתמש אטרף האוואטר של קופיקו
    לייקים
    0
    נקודות
    448

הנוער שלנו מעולה
    בכל הזמנים מאז הוקמה המדינה
    היה צד חרא בנוער ואף גרוע מזה של היום .
    גם אז באותם תקופות התחילו לעשן בגיל 13-14..והיו כאלה המון ..
    מה זה הבולשיט הזה
    בגלל שכולם התחילו לדבר והתקשורת יותר מודעת ועושה כתבות על השתייה והחארטה..
    אז המבוגרים אומרים "איזה נוער מחורבן ,פעם לא היהה ככה וככה"
    אז שיפסיקו לזיין תמוח
    לא מזמן הייתי בסופר קניתי שתייה עם חברים ..איזה אחד מבוגר מתחיל לדבר עלינו מול העיניים שלנו עם הקופאית "אחחח הנוער היום זה ממש גועל נפש משועממים הילדים האלו"
    בקיצור אמרו לו שיסתום תפה שלו למה אחר"כ מתלוננים על אי כבוד למבוגרים
    שיכבדו אותנו ...מתחילים איתנו ומתלונננים על אלימות נגד מבוגרים ..מצד הנוער..
    כולה רצינו לשתות בסוכה
    מה קרה?מפה ועד נוער מחורבן ..יש המון גם באותה תקופה של 70-80 היה את העניין הזה ויותר גרוע מזה..
    לגבי הסיגריות זה לא בהכרח נכון , סיגריות זה לא סמים,בנאדם מתחיל לעשן בגלל הפוזה,אבל זה לא הופך את הנועל לזבל.
    יש הרבה צדדים טובים בנוער שלנו היום
    יש יותר מודעות לעזרה למסכנים...לא כולם עוזרים אבל יש לנו נוער בסה"כ מעולה לדעתי.
    נכון אולי הצד הרע ביותר בנוער שלנו ..אני רואה את זה כשמשפחות הפשע נכנסו לחיים שלנו דרך התקשורת ..אז יש נסיון של לחקות אותם מצד הנוער "הערסי" או איך שלא תקראו לזה..
    כל הצעצועים האלו שפתאום החליטו ללבוש כובע קסקט ושרשרת זהב,מנסיול לחקות את הפשע העליון ..אלפרון נהיה דמות לחיקוי מצד הנוער הבאמת זבל.
    המועדונים היום מביאים מקרים אלימים הרבה יותר ..אבל אין מה לעשות
    נערך לאחרונה על ידי קופיקו; 16-10-2008 בשעה 10:23.

משתמש מתחיל האוואטר של nut cracker
    שם פרטי
    דני
    לייקים
    0
    נקודות
    65
    משפט מחץ
    suck my balls

ציטוט נכתב במקור על ידי קופיקו צפיה בהודעה
    הנוער שלנו מעולה
    מה זה הבולשיט הזה
    אז שיפסיקו לזיין תמוח
    לא מזמן הייתי בסופר קניתי שתייה עם חברים ..איזה אחד מבוגר מתחיל לדבר עלינו מול העיניים שלנו עם הקופאית "אחחח הנוער היום זה ממש גועל נפש משועממים הילדים האלו"
    כולה רצינו לשתות בסוכה
    מה קרה?מפה ועד נוער מחורבן ..יש המון גם באותה תקופה של 70-80 היה את העניין הזה ויותר גרוע מזה..
    לגבי הסיגריות זה לא בהכרח נכון , סיגריות זה לא סמים,בנאדם מתחיל לעשן בגלל הפוזה,אבל זה לא הופך את הנועל לזבל.
    יש יותר מודעות לעזרה למסכנים...לא כולם עוזרים אבל יש לנו נוער בסה"כ מעולה לדעתי.
    נכון אולי הצד הרע ביותר בנוער שלנו ..אני רואה את זה כשמשפחות הפשע נכנסו לחיים שלנו דרך התקשורת ..אז יש נסיון של לחקות אותם מצד הנוער "הערסי" או איך שלא תקראו לזה..
    כל הצעצועים האלו שפתאום החליטו ללבוש כובע קסקט ושרשרת זהב,מנסיול לחקות את הפשע העליון ..אלפרון נהיה דמות לחיקוי מצד הנוער הבאמת זבל.
    כנ"ל
    :

שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי זוהרה צפיה בהודעה
    יש קטע מספר שאני מאוד אוהבת:

"מי שאומר על עצמו בכזאת גאווה שהוא 'אוהב ילדים' חושב בעומק ליבו שילדים הם בעצם מין יצור אחד, כללי, עם פרצוף אחד ואופי אחד; כלומר-שאותם 'אוהבי ילדים' מתייחסים דווקא בזילזול אל הילדים, והרי אף פעם לא שמעתי מישהו שמכריז 'אני אוהב מבוגרים', נכון?"

הפואנטה בציטוט היא שלא כל בני הנוער אותו הדבר, ואין טעם לכתוב עליהם כגוש אחד.
    כמובן שיש יוצאי מן הכלל, אבל המאמר מדבר על אלה שמתנהגים ככה.
    זה שרשמתי על אלה שמעשנים, שותים וכו'.. זה לא אומר שכולם ככה.
    אני כותב על הבעיה העיקרית של הרבה מבני הנוער, אז כן יש טעם לכתוב על זה.

ציטוט נכתב במקור על ידי קופיקו צפיה בהודעה
    הנוער שלנו מעולה
    מה זה הבולשיט הזה
    אז שיפסיקו לזיין תמוח
    כולה רצינו לשתות בסוכה
    דיברתי על מצב הנוער היום ולא על המצב לפני 30 שנה, אתה לא יכול להגיד שהמצב היום טוב, זה בדיוק ההפך.
    אני יתן לך הבדל משמעותי בין היום לאז, היום יש יותר מכוניות על הכביש ונערים שותים ונוהגים, בעבר היה פחות מכוניות וככה שלא כמו היום ההורים לא היו נותנים בעבר את המכוניות לילדים שלהם.
    עכשיו מה שקורה שאותם נהגים ששותים עושים בסופי שבוע תאונות (רבות)והורסים ככה משפחות אחרות ואת משפחתם שלהם.

כמו שהגבתי לזוהר, תמיד יש את היוצא מן הכלל.
    זה שרשמתי על התנהגות בני הנוער זה לא אומר שכולם ככה ושאני עושה הכללה וכל הנערים בארץ שותים, מעשנים וכו'.. אתם צריכים להבין שאני לא יכתוב איזה נוער טוב יש לנו, אני וגם התקשורת יודעים שמה שמעניין אנשים זה הצד הרע ולא הצד הטוב.

לדעתך יש לנו נוער טוב, זאת דעתך האישית אני לא מסכים איתה.
    שהנוער של היום גרוע בלימודים (אנחנו מפגרים מאחור בהרבה מקצועות משאר העולם) זה מראה עלינו משהו אתה לא חושב? הנוער של היום כמו שרשמתי בהתחלת המאמר הוא לא מבריק בלשון המעטה, לא רשמתי שהנוער שלנו חרא באפחד מן השורות במאמר.

אני יסביר לך גם האנשים מתעצבנים על הנוער היום, נערים מסתובבים בלילות ברחובות ועושים רעש שמפריע לאנשים, בשביל זה אנשים כועסים מאוד שעד השעות הקטנות של הלילה אותם נערים עושים רעש בלתי פוסק.

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ילדים בגילאים האלה מתחילים לשתות ולעשן בגלל לחץ חברתי..
    וזה חבל..כאילו,אני מרגיש גם קצת אשם..
    כי התחלתי לשתות בגלל זה,אבל זה כרגע לא משנה..

לשתות אני חושב שזה עוד בסדר,כל עוד ממשיכים ללמוד והכל..[לשתות ליד הבית,כדי לא לנהוג ברכב חזרה ולדרוס אנשים,ולעשות תאונות..]
    לעשן לדעתי זה חרא,וזה גם פוגע כלכלית..
    ניתן לדוגמא את אבא שלי..הוא מעשן מגיל 10[>.<"],כנראה גם בגלל לחץ חברתי[אין לי מושג איך הדברים היו בבריה"מ לשעבר..]והיום הוא כמעט בן 43..
    33 שנים הוא מעשן..פאק,נראה לי עם כל הכסף שהוא בזבז על הסיגריות הוא יכל כבר לקנות איזו רולס רויס או פרארי..>.<"
    קיצור,מה שאני בא להגיד..
    שלעשן זה חרא..
    גם לשתות,אבל זה גם תלוי באיזה אופן,ובאיזו תדירות

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    1

שמואל דיי צודק,המצב אצלנו במודיעין על הפנים חחח.כל חבר שלי שהוא מעל גיל 15 עישן/מעשן ,שותה וכ'ו,שמואל יודע שהמצב במודיעין על הפנים..וגם אני יודע חח...קיצור אנחנו דור מזוין

God defend me from my friends ; from my enemies I can defend myself
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    3
    נקודות
    186

מסכים איתך אחי...למרות שאני לא מעשן או שותה אלכוהול אבל חברים שלי כן אז אני מבין את זה...
    צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
    האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?

משתמש מכור האוואטר של זוהרה
    שם פרטי
    זהר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    נעלי עור עשויות מפרות עור

ציטוט נכתב במקור על ידי shmuel555 צפיה בהודעה
    כמובן שיש יוצאי מן הכלל, אבל המאמר מדבר על אלה שמתנהגים ככה.
    זה שרשמתי על אלה שמעשנים, שותים וכו'.. זה לא אומר שכולם ככה.
    אני כותב על הבעיה העיקרית של הרבה מבני הנוער, אז כן יש טעם לכתוב על זה.

דיברתי על מצב הנוער היום ולא על המצב לפני 30 שנה, אתה לא יכול להגיד שהמצב היום טוב, זה בדיוק ההפך.
    אני יתן לך הבדל משמעותי בין היום לאז, היום יש יותר מכוניות על הכביש ונערים שותים ונוהגים, בעבר היה פחות מכוניות וככה שלא כמו היום ההורים לא היו נותנים בעבר את המכוניות לילדים שלהם.
    עכשיו מה שקורה שאותם נהגים ששותים עושים בסופי שבוע תאונות (רבות)והורסים ככה משפחות אחרות ואת משפחתם שלהם.

כמו שהגבתי לזוהר, תמיד יש את היוצא מן הכלל.
    זה שרשמתי על התנהגות בני הנוער זה לא אומר שכולם ככה ושאני עושה הכללה וכל הנערים בארץ שותים, מעשנים וכו'.. אתם צריכים להבין שאני לא יכתוב איזה נוער טוב יש לנו, אני וגם התקשורת יודעים שמה שמעניין אנשים זה הצד הרע ולא הצד הטוב.

לדעתך יש לנו נוער טוב, זאת דעתך האישית אני לא מסכים איתה.
    שהנוער של היום גרוע בלימודים (אנחנו מפגרים מאחור בהרבה מקצועות משאר העולם) זה מראה עלינו משהו אתה לא חושב? הנוער של היום כמו שרשמתי בהתחלת המאמר הוא לא מבריק בלשון המעטה, לא רשמתי שהנוער שלנו חרא באפחד מן השורות במאמר.

אני יסביר לך גם האנשים מתעצבנים על הנוער היום, נערים מסתובבים בלילות ברחובות ועושים רעש שמפריע לאנשים, בשביל זה אנשים כועסים מאוד שעד השעות הקטנות של הלילה אותם נערים עושים רעש בלתי פוסק.
    אבל אי אפשר לכתוב על קבוצה שהמאפיין המשותף היחיד שלה זה גיל. יש אנשים שמעשנים ושותים בכל הגילאים.

אני מצטערת להגיד לך את זה, אבל אנחנו דווקא טובים בלימודים. אני לומדת בבית ספר שנחשב לאחד הציבוריים הטובים בקליפורניה, וחוץ מאנגלית אני צריכה להשלים חומר לכל מקצוע בשביל להשאר ברמה של ישראל.
    תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.

שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי זוהרה צפיה בהודעה
    אבל אי אפשר לכתוב על קבוצה שהמאפיין המשותף היחיד שלה זה גיל. יש אנשים שמעשנים ושותים בכל הגילאים.

אני מצטערת להגיד לך את זה, אבל אנחנו דווקא טובים בלימודים. אני לומדת בבית ספר שנחשב לאחד הציבוריים הטובים בקליפורניה, וחוץ מאנגלית אני צריכה להשלים חומר לכל מקצוע בשביל להשאר ברמה של ישראל.
    ראשית, אם אתה חייה בכלל בארה"ב מה את יודעת על המצב בארץ? אני חיי פה אני יוצא בסופי שבוע ורואה את המצב בארץ.
    את יודעת מה תקראי את התגובה של אפיק לא שלי, הוא גר באותה עיר שאני גר הוא אפילו לומד בבית ספר שלי והוא לבד רשם על המצב, אני לא רשמתי את התגובה שלו, אז גם הוא טועה?
    ואם תגיד זה משהו שאוליי קורה הרבה בעיר שלי ולא במקומות אחרים, אז אני יוצא במהלך סופי השבוע למקומות כמו הרצליה, ת"א וכו'.. והמצב הוא אותו מצב.
    אני מצטער להגיד לך שאת טועה בענק, זה לא נתונים שלי אלא נתונים שהתקשורת מביאה על מצב בגרוע שלנו בכל הקשור ללימודים.
    נערך לאחרונה על ידי shmuel555; 16-10-2008 בשעה 17:51.

Number 1 Owner
    לייקים
    0
    נקודות
    47

אחי אתה כלכך צודק..
    זה גם ניהיה בלתי נסבל שהאנשים מעשנים בשביל פוזה-זה בכלל מעצבן

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,620 | הודעות: 8,151,202 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect