מה לא נורא יא זבל
אמיר, סלטר, ועכשיו אתה ואייל (ודין)
נטשתם אותי
היינו בגד"ד
נשארנו ב"
כמו שכתוב באווי חחח
|
|
לילה טוב , מחר אני בממדיון בע"ה
את בעינייך מספרת לי עולם ובשפתייך את אומרת לי מילים שלא שמעתי אף פעם וביופייך את מצליחה לגרום לא להשבר כי ליבך ,ליבך עושה אותי חזק יותרר
" אני מביט בך עומד ירושלים שלי לעד , אני מביט בך עומד את בירת ישראל
אני מביט בך דומע בשמחה אני שומע - את שירת ההלל לך ירושלם "
http://img6.imageshack.us/img6/5318/file0big.jpg
קאפלו : " הכי התרשמתי מהעיר ירושלים , יש שם אווירה שונה לחלוטין , כאילו אתה נושם אוויר אחר "
יוסי שבחון : " זו בית"ר ירושלים וזה טדי , אין מה לעשות "
בליל האיחוד הסופי , כשיגידו לי לומר " אם אשכחך ירושלים " אוסיף בליבי את שמך הפרטי קצת לפני ירושלים ...
יאללה עוד שיררררררררררר
עוד הפעםםםםםםםם עוד הפעם
אל תגידי שאת עוזבת!אל תקחי איתך את הכל!בצעדים את הולכת להרגיש בודד לא יכול!בחדרי ליבי את תופסת ברגעים שליבי לך נשבע!את בשבילי פשוט עולםםם
שוב כל זה מהתחלה,דמיינו קול של עירקי בן 68 שמפרק 4 פאקטים ביום שר את זה ( הקול שלי בעצם )
אוהב אותך מאוד אוהב וזה לא סוד כמו מטורף אשאג את שמך ברחובות את הולכת לשעה כבר מתגעגעעעע אם תעזבי בכלל לבטח אשתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
שריףף תעשה לי מזגני אלקטרה!! ואואוהואוהוההההההההההההההההההההההההההההה
בך היופי והטוב החיוך הכי מתוק האחת והיחידה שגורמת לי לצחוק לצידך לעד אלךךך במיים ובאששששששש יש בך כל מה שליבי ביקשששש יש בך כל מה שליבי ביקש
ראמסי לא סובל תמחבל הזה רק תשיר הזה אני אוהב
" אני מביט בך עומד ירושלים שלי לעד , אני מביט בך עומד את בירת ישראל
אני מביט בך דומע בשמחה אני שומע - את שירת ההלל לך ירושלם "
http://img6.imageshack.us/img6/5318/file0big.jpg
קאפלו : " הכי התרשמתי מהעיר ירושלים , יש שם אווירה שונה לחלוטין , כאילו אתה נושם אוויר אחר "
יוסי שבחון : " זו בית"ר ירושלים וזה טדי , אין מה לעשות "
בליל האיחוד הסופי , כשיגידו לי לומר " אם אשכחך ירושלים " אוסיף בליבי את שמך הפרטי קצת לפני ירושלים ...
שמעו אני הולך לעשות לי צלחת טונהההההההההההההההה
שם ככה טונה בצלחת שם פפריקה מלח פלפל ועוד כמה תבלינים,איזה קילו טבסקו וואללה ארוחת מלכים חחחח
כבר חוזר
ויאללה מי עושה איתי דואט
כואב לו הבולבול נשכתי לו אותו חזק מדי,מצטער כפרה
בה' לקחתי את הטונה הכי מגעילה בארץ (מה שהיה) איזה שמן צמחי או משהו יאק..שמתי כל כך הרבה טבסקו חחחחחחחחחחחחחח