איזה מכות אני הכי שונה ערסים בעולם.
איזה מכות אני הכי שונה ערסים בעולם.
|
|
"ערסים זה כמו גשם, שהם באים אי אפשר לשחק כדורגל."
חחח
היה לי משהו כזה בכיתה ז',יעני בצפר חדש,לא מכיר שם אפחד,אין גב,יעני יש,אבל הם בבצפר אחר,שהוא איזה 10 דקות מהבצפר שלי,אז איזה ערס הומו יורד על השם משפחה שלי בשיעור,אני אומר לו,חכה יבן זונה אחרי הבצפר אתה מת,הוא אומר סבבה,ואני נלחם טוב,למה האיתי בקרב רחוב,אני מפוצץ אותו בלי בעיות.
אחרי בצפר אני בא לשם להביא לו מכות,מה אני רואה?עוד איזה 15 ערסים כיתות ח-ט,יכולתי להוריד לפחות 5 מהם,אבל 15 זה יותר מדי....אחד מכיתה ט' בא עליי אומר לי יש בעיות?אני אומר כה,ואז אני אומר,מה כולכם באתם,מה הוא מפחד אחד על אחד?אז הם כזה אומרים לי,כככה זה אנחנו,אתה עולה על אחד אתה מקבל מכות מי כולנו,אז אמרתי כזה,סבבה אין בעיות אז,והכלתי,לא עשו לי כלום.
יום למחרת הבאתי את כל החברים שלי משרת בכיתה י',הזמנתי עוד פעם תערס הזה למכות,לא אמרתי לו אבל שהבאתי חברים,קיצור הוא אמר לי כזה,מה לא הספיק לך אתמול?אמרתי לא,קיצור נפגשנו עוד פעם אחרי בצפר,הוא הביא עוד פעם את כל הערסים שם,אז באתי לקחתי אותו לצד,חברים שלי החזיקו שם את כל הערסים דיברו איתם וזה,הילד ההומו הזה קיבל 2 בוקסים לפנים ומרפק,והלכנו.
דסולו יא כריש! בשביל 2 בוקסים לפנים הבאת את כל העולם? היית תופס אותו באיזה מקום לבד, מזיין לו ת'תחת.
תאכלס אם אני פותח על מישהו, אנלא עוזב אותו עד ש3 לא תופסים אותי ומרימים אותי חחחחחחח
מצחיק לשמוע על מישהו עם סיידליפ ופוני עם פאן שהולך מכות![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
ת'אמת אףח'ד לא סובל ערסים א אנחנו מסכימים איתך אחי... איזה כלי אח ש'ך...
נו?
אז מי זיין אתם או הערסים?
שמע אתה בן אדם מפגר אחושרמוטה... אין לך מוח בשיט כאילו...הכי מצחיק עם כל הזיוני שכל על ערסים וערסים .. ה"ערס" רק אמר מה אתה נותן לחברה שלי לשתות ואתם אלה שהתחלתם את המכות .. בדרך כלל אפשר לדבר להגיד לו ואללה אחי סבבה לא יתן לה לשתות .. רק מראה כמה אתה ילד שפעת מפגר שמחפש כל היום מכות..
הוא לא "אמר" מה אתה נותן לחבר שלי לשתות.. הוא בא בצעקות, דחף את חבר שלי והתחיל להתפרע וחבר אחר שלי התערב.. מי מחפש מכות?
אני רוצה לראות שאיזה טמבל אחד בא למסיבה שלך ודוחף את חבר שלך ורוצה לריב איתו וכולו מתפרע ואם לא תופסים אותו הוא שובר לך את כל הראש.. מה חברים שלך היו עושים? לא היו מתערבים?
ושאתה תראה את אח שלך מקבל מכות רצח ושמוציאים עליו סכין אתה לא תתערב? אתה לא תנסה לעשות משהו?
יא חתיכת דיסלקט אינפנטיל אתה קורא לי מושפע שמחפש לריב? לא רבתי מכות מכתה ו' אתה אומר לי מחפש לריב? הלוואי יוציאו על אמא שלך סכין נראה אם אתה תשב בצד לבכות יא חולה בראש..
עוד חנון בא להגיד לי מי אני..
נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 18-10-2008 בשעה 21:05.
עוד יותר עצוב שאתה פותח על זה דיון בפורום חח.. מה אתה מחפש כאילו? תמיכה? ושנגיד לך כמה אתה צודק וכמה אחיך גיבור? שנפחד ממך עכשיו? לא תגיד לי כי לא הצלחתי להבין.
שמע אחי קודם כל אין לי פאן או סייד ליפ , וגם ההומו הזה תמיד יושב אם כל הערסים שם אחרי בצפר על ספסל אי אפשר לתפוס אותו לבד אני לא ישאר שעתיים ליד בצפר לחכות לו....והבאתי את כל החברים שלי רק למיקרה חירום,תחשוב אם לא האיתי מביא אותם והאיתי לוקח תערס הזה עצידה ומביא לו 2 בוקסים כל הערסים היו רצים עליי ,אני לא איזה סופרמן לא יכול להוריד 15.
והספיק לו 2בוקסים ומרפק תאמין לי,הוא היה על הריצפה אם פנים אדומות