היי יש לי בעיה היתתה לי חברה נפדנו לפני כמה זמן אבל אני עדיין אוהב אותה
הבעיה שיש לי חברה חדשה אבל איך אני יכול להיפרד ממנה ולחזור לחברתי תודה
היי יש לי בעיה היתתה לי חברה נפדנו לפני כמה זמן אבל אני עדיין אוהב אותה
הבעיה שיש לי חברה חדשה אבל איך אני יכול להיפרד ממנה ולחזור לחברתי תודה
|
|
זאת שיטה שעובדת בדוק..
תגיד "הוקוס פוקוס" 3 פעמים ודפוק את הראש בקיר
אח שלי זה לא בעיה תילך לחברה שלה ותגיד לה שאתה רוצה להיות קצת לבד ואז תחשוה טוב על מה שאתה עושה עים אתה בטוח שאתה רוצה לחזור לאקס שלך אז תילך לחברה שלך ותגיד לה שאתה עדין חושב על האקסית שלך ואתה רוצה לישאר ידיד שלה ואז תילך לאקסית ותדבר איתה תגיד לה שאתה רוצה לחזור עליה אבל עים היא לא תרצה אתה יכול להתחיל לעשות ביד חחחחחחחחחחח
לעט ובזהירות!
תגיד לה שלא מתאים כי אתה עדיין אוהב את האקסית שלך תסביר לה שאתה צריך זמן פה ושם ואז תפרדו "זמנית"
דבר איתה אבל אל תנתק ת'קשר כמו שאמרו שלא תביא בסוף ביד XD
ודבר אם האקסית שלך בו זמנית תגיד לה מה שאתה מרגיש שאתה לא יכול אתה עדיין אוהב אם היא תשים זין שים לה זין בפה ואצבע בתחת ותחזור לשניה....
אל תגיד לי רק איך מה פשוט לך ותגיד
אוקיי כמה דברים:
1.למה מצאתה חברה חדשה כשאתה עדיין אוהב את הקודמת ?
2.אם אתה נהנה (לא קשור לאהבה,פשוט נהנה) עם חברה שלך שיש לך עכשיו,יוצאים מתנשקים נהנים...אז אני לא רואה סיבה שתיפרדו ,לפחות בנתיים.
3.תדבר עם האקסית ותשאל אותה אם היא מרגישה משהו,אפילו לקשר לא מחייב (חשוב שהחברה שיש לך עכשיו לא תדע על זה,אבל אם האקסית שלך רוצה שתיהיו חברים אז תיפרד מחברה שלך ותחזור לאקסית)
תקשיב קודם תגיד לאסקית שך שאתה אוהב אותה וזיוני שכל בלה בלה
ואז תיצא עם שניהן ואז תחליט עם מי לאישאר אם אתה לא אוהב את חברה שלך תן לה קיק בקולו ותחזור לאקסית אתה אתה מעדיף תחברה אז בנעים תיפרד מהאקסית אם שתיהן לא טוב לך לך תנשק אלפקות
תודה על העצות חזרתי אל האקסית אבל אתם לא יודעים איך ההיא שנפרדתי ממנה כדי לחזור לזותי שאני אוהב צרחה עליי שמה אני חבר שלה אם אני אוהב משיהי אחרת והיא זרקה עלי נעלים היה בלאגן