אני לא מבין בזה בכלל
אני צריך משהו שיהיה נגד הפסקות חשמל
ונגד ברקים וסופות וכאלה דברים..
ומה בדיוק עושה האל פסק?
ואם יש לכם איזה אחד להציע לי באיזה אתר???
תודה רבההה
אני לא מבין בזה בכלל
אני צריך משהו שיהיה נגד הפסקות חשמל
ונגד ברקים וסופות וכאלה דברים..
ומה בדיוק עושה האל פסק?
ואם יש לכם איזה אחד להציע לי באיזה אתר???
תודה רבההה
|
|
אל־פסק (באנגלית: Uninterruptable Power Supply ובראשי תיבות: UPS) הוא מכשיר המיועד להגן על מכשירים הניזונים מרשת החשמל מפני הפרעות אפשריות באספקת המתח החשמלי, בהן הפסקות חשמל, קפיצות מתח פתאומיות העלולות לגרום נזק לרכיבים אלקטרוניים, ותנודות בלתי רצויות ורעשים חשמליים הנובעים מפעילות מכשירים סמוכים הניזונים אף הם מאותה רשת.
חלקיו העיקריים של מכשיר אל-פסק הם: מַטען חשמלי, סוללה נטענת או מצבר, וממיר המכיל מעגל להמרת זרם ישר לזרם חילופין.
המַטען החשמלי של מכשיר אל־פסק ניזון בזרם חילופין מרשת החשמל לצורך טעינת המצבר או הסוללה, ואלה מספקים זרם ישר לממיר. הממיר מחולל זרם חילופין במתח קבוע ויציב, וממנו ניזון המכשיר החשמלי.
משך זמן הגיבוי של אל־פסק למקרה של הפסקת חשמל תלוי בקיבולת המצבר או הסוללה ובמידת הצריכה של הציוד החשמלי הניזון מהם.
קרדיט לוויקויפדיה..
תילך למפרטי מחשב אולי יביאו לך שם אל סקפ טוב..? אני לא מבין בזה שיט גם אז אני לא יכול לייעץ לך כלום.
נערך לאחרונה על ידי sPoiled; 25-10-2008 בשעה 16:47.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לדעתי אתה לא צריך אל ספק כי זה סתם ביזבוז כסף
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא תמיד לפעמים זה מבאס שכל החומר הולך..
מה שכן בשביל למנוע נזק תקנה ב100 שקל מגן ברקים של GPT או משו.
ברגע שההפסקת חשמל נובעת מזרם גבוה כמו ברק או קפיצת מתח הואמפזר אותו בתוך עצמו ולא מעביר אותה הלאה.
רק אני אגיד משו קטן שהרבה לא יודעים.
למחשב לא קורה כלום ברגע שמכבים לו את החשמל. מקסימום לא נשמרות הגדרות בוינדוס ולפעמים זה עושה בלאגן. הבעיה בהפסקות חשמל הן קפיצות המתח שהן שורפות את המעבד,ספק הכוח, לוח האם וכו'
מ א ו ש ר
נעול לפי בקשת פותח האשכול