קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
משתמש אנונימי
-
-
משתמש מכור
סבתא שלך היא אישה מבוגרת . אתה חייב להשלים עם המצב , סרטן בפעם השניה זה לא צחוק.
תבקר אותה אחי, דבר איתה ותתפלל לנס . לכל אחד יש תקופה רעה ... ואורגינל אני אומר לך גם אני חוויתי דברים כואבים אבל עוברים את זה ! כל אחד נמצא במעגל שלו.
בעקרון אם הייתה לך חברה המצב היה שונה לא היית עצוב ובודד כמו שאתה אומר. וגם אם אין לך זה לא סוף העולם אני באותו מצב כמוך , אין לי חברה . אני לא יוזם ומתחיל עם בנות אין לי זין לזה . אבל אני זורם איתן ומה שהולך הולך. תתחיל לשבת הרבה עם חברים טובים זה יכול לעזור. הבנות יגיעו לבד , אף אחד לא מושלם יש קופים עם אופי בן זונה ויש שועלים עם סגנון טוב אבל חרא אופי. אז מה עדיף לפי דעתך בנות מתות על אופי.
צנרת זה עסק די יקר .. הייתה את הבעיה הזאת לחבר שלי והוא הביא הכל חדש החליף הכל... צנרת חדשה.
אני אולי הייתי מציע שתתחיל לעזור להורים שלך תמצא עבודה לא חסר במה להתעסק , הג'וב העיקרי לאנשים בגיל שלך זה מלצרות גיל 15 זה גבולי אבל מסתדרים עם זה. אין לי פתרון ממשי .
תיקח את החיים בקלות , הכי חשוב תעריך אותם אל תהיה אידיוט ותפסיק לרחם על עצמך. תהנה מהם.
-
משתמש מתחיל
וואלה אחי אני יודע איך אתה מרגיש
אמא שלי הייתה גרושה ובתור אם חד הורית קשה לפרנס שלושה ילדים
אז הייתי צריך לעבוד לקרוע את התחת בשביל לעזור לשלם את החשבונות והשכר דירה ומשכנתא וכל הדברים האלה
אבל אז אחרי איזה שנה וחצי אמא שלי מצאה בעל סוף סוף ועכשיו המצב השתפר טיפה
אני מכיר את זה שאתה מבואס מהחיים ואתה חושב שמאיפה שאתה נמצא הכל יכול רק להידרדר
אז אחי, הכל יעבור.. זה רק תקופה מסריחה שבסוף היא תעבור
מתבאס מהמראה? תתחיל להיתאמן או משהו לא חייב חדר כושר אתה יכול עצמאי או שתדבר עם המורה לספורט, הוא ישמח לעזור לך ותתיעץ איתו איזה תרגילים לעשות וכו'
תראה שתוך חודש חודשיים אתה תתחיל לבלות מול המראה ותעשה פוזות בלי סוף
מתבייש מבנות? חסר לך ביטחון עצמי
אומרים שספורט מעלה את הביטחון העצמי
או שסתם תדבר עם אנשים אקראיים ברחוב כל מני שאלות נגיד איזה רחוב זה ומתי האוטובוס עבר ואיפה יש חנות כזאת ובלה בלה בלה
או שמניסיון, שזה אחד הדברים שהכי מעלים ביטחון עצמי - תלך מכות
אתה לא תאמין איזה גבר אתה תרגיש אחרי שאתה מפוצץ למישהו את הפנים
כמה שזה נשמע כמו משהו של ערסים ומגעיל וכל השטויות האלה, זה עובד
ואז שיהיה לך מספיק ביטחון אז בפעם הבאה שתשב ליד מישהי תגיד לה מה נשמע ישר איך שאתה מתיישב לידה ותשאל אותה אם היא שמעה על משהו שקרה בבה"ס או שאם אתה בתיכון אז זה סבבה לעשות את זה כבר, תגיד לה: איזה כוסית המורה? והיא תגיד כן אה, ואז תשאל אותה: היית עושה אותה?
שאני עושה את זה בנות מתפוצצות מצחוק עם שילוב של גועל
ואז אם עדיין אפשר להמשיך את זה תגיד לה לדמיין את זה ואז בכלל היא תמות חחח (בשיעור כן?)
כמה שחפרתי אני מקווה שעזרתי
רק תזכור שכל זה תקופה מסריחה שבסוף תצחק עליה
-
משתמש משקיע
שמע חמוד כל משפחה יש לה תמשבר שלה! שאני אומר כל משפחה אז כל משפחה!!
משפחה שאין לה משבר זה משפחה לא נורמלית!
גם כמו שילדים פה רשמו זה תקופה מסריחה שהיא תעבור עוד מעט!
אתה עוד קטן! אתה תגדל אתה תעבור עוד הרבה דברים בחיים לטובה!תאמין לי!
נערך לאחרונה על ידי VodkanonStop; 29-10-2008 בשעה 00:17.
-
משתמש משקיע
קודם כל תשנה את נקודת המבט שלך על החיים,אתה מתמקד בכל הדברים הרעים,לא ראיתי שרשמתה אפילו פעם אחת "למרות ש....*סיבה כלשהי לא להיות עצוב* אני עדיין עצוב " ,יענו אתה בכלל לא מסתכל על שום דבר טוב או לפחות חצי טוב שקורה מסביבך.
בקשר לסבתא שלך,היא כבר לא צעירה ואתה צריך להשלים עם זה,וכמו שאמרו פה,תבקר אותה הרבה ותראה לה כמה אתה אוהב אותה וכמה אכפת לך ממנה ותתן לה כוח.
בקשר לצנרת ...תמיד יש עבודה ,יש עבודות מעאפנות של חלוקת פליירים ויש גם עבודות יותר טובות של טלמרקטינג ואם יתמזל מזלך אפילו מלצרות,תבדוק,עכשיו זה לימודים אז ממש ירצו עובדים צעירים.
עם הבנות...כמו שאמרתי בהתחלה,אם תחליט לעשות משהו בקשר לבעיות שלך ותסתכל על הדברים בצורה הטובה ביותר גם בזה הכול ילך חלק,אולי יהיה לך קצת קשה בהתחלה ואתה לא חייב להזמין אותה לדייט ישר,פשוט תעבוד בנתיים על הקטע של השיחה,כשתצליח לדבר עם מישהי לפחות רבע שעה ככה אז זה כבר סבבה.
בהצלחה ואני מקווה שעזרתי לך ומקווה שסבתא שלך תחלים
-
משתמש משקיע
אחי בע"ה הכל יסתדר לך..אני לא יודע מה עוד להגיד \=
-
משתמש ותיק
בעזרת השם רק טוב יהיה לך.
תנצל תחיים אחי איך שאתה יכול.
תרשם לאיפשהו שיש בנות שתעביר שם תזמן לא תשתעמם. הכל בידיים שלך אחי תתחיל להזיז עיניינים
-
משתמש אנונימי
היא נפטרה היום אני לא מעכל את זה אני לא כותב כי אני לא יודע מה לכתוב
-
משתמש אנונימי
-
משתמש "כבוד"
תיהיה חזק, אין לי מה לאמר לך
יהי זכרה ברוך
-
משתמש מתקדם
-
משתמש באטרף
יהיה זכרה ברוך, לי נפטרו 2 סבים וסבתא וזה היה קשה, אבל התמודדתי, לבסוף משלימים עם העובדה שהם אנשים זקנים שמתים בסופו של דבר כמו כל אחד ואחד מאיתנו, גם אנחנו נמות בסופו של דבר והנכדים והילדים שלנו יבכו בגלל זה.
בקשר למצב הכלכלי, זה ישתפר, אתה תראה.
בקשר לבנות?
תפסיק להסתכל במראה ולהגיד לעצמך שאתה מכוער, קיבינימט איתך, כל פעם שתעשה את זה פעם הבאה תביא לעצמך כאפה ותגיד אני יפה עד שתאמין בזה.. אתה לא יכול לרחם על עצמך.. זה לא זה פשוט...
אתה חתיך אחושרמוטה אחי...
וזהו...קח ת'חיים באיזי, תשב עם חברים בחוץ, בפאבים, מסיבות, תכיר בנות.. אולי תמצא חברה, פתח מקושרים..
ד"א גם לי היו קטעים קשים מאוד בחיים, שרדתי, כולם שורדים...
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
חוקי הפורום