כנס ליוטוב תראה סרטונים שלהם
כנס ליוטוב תראה סרטונים שלהם
|
|
יותר טוב
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
נערך לאחרונה על ידי skiper; 28-10-2008 בשעה 23:53.
מה זה הפריקים האלו ה' ישמור
אימח שמם שישרפו הם נראים כמו חולי נפש בלאאט
טוב מאוד סעמק המדינה הזאת מה מביאים לפה דברים כאלה
זה יותר גרוע מרוק העצמאות הזבל הזה
זה בדיוק מה שגורם לאנשים החלשי אופי במדינה הזאת להאריך שיער למרות שיש להם 500 צמיחות הפוכות ושיער ג'ינג'י מתולתל ולעשות עגילים במקומות הזויים בגוף ו/או לשים חולצה של להקה מהשוק ומכנס מוזנח ולהסתובב ככה בארץ ישראל ולהגיד "איכס ערסים פויה פיכסה אתה שומע מזרחית אתה ערס!" וכמובן לא להאמין בדת ולחוש כרישים עם צינור של נרגילה בפה ביום כיפור באיזורים שכל העולם צם
דברים כמו ההופעות האלה ואביב גפן ועוד כמה זבלים בסיגנונות שלהם הורסים את העולם הזה..
לא שאני ערס או אוהב ערסים או משהו אבל מזל שהם קיימים הם שומרים על האיזון במדינה הזאת..
תארו לכם מדינה רק עם פריקים מסריחים כאלה מה היה הולך פה בארץ..
יאללה תתחילו להביא בי תגובות כמו "ערס מפגר אתה לא מבין כלום מהחיים שלך כמה שטויות אתה מדבר!"![]()
נערך לאחרונה על ידי טאקו שמחרבן גלידה; 29-10-2008 בשעה 01:11.
מי אלו?
בתהליכי פרישה מאטרף.
חחח
כששמעתי את זה נשפכתי על הרצפה XD
אבל זה היה ממש צפוי
עריכה בשביל טאקו:
אתה באמת ערס מפגר שלא יודע על מה הוא מדבר אחי, לא צחוק
נערך לאחרונה על ידי DontKillBill; 29-10-2008 בשעה 12:56.
אהא
קבעת שאני ערס כי אני שונא פריקים חחח
עוד מישהו?![]()
חח כן אפשר לומר...
חח סתם זה היה בצחוק יא גאון
אבל אני שומע רוק כבד, לא את הלהקה הספציפית הזאת אבל בכלליות, ואני לא בדיוק פריק...
שיער קצר, בלי עגילים/פירסינג בכלל, ואם יש עוד משהו ששכחתי תודיע לי...
מוזיקה לא תמיד הופכת אנשים לפריקים, כמו שאנשים ששומעים מזרחית לא תמיד ערסים... הבנת?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
מי שקנה כרטיס יצא טונה =]
לחופש יש תאריך:
23.10.15