אני מתחיל לחשוב לכיוון תיספורת אבל אין לי כיוון בשיט אז אם אנשים יכולים לתת טיפים, בכיף.
(להתיחס רק לשיער כי לא הייתה לי תמונה אחרת)
אני מתחיל לחשוב לכיוון תיספורת אבל אין לי כיוון בשיט אז אם אנשים יכולים לתת טיפים, בכיף.
(להתיחס רק לשיער כי לא הייתה לי תמונה אחרת)
תמיד תזכרו שלוש צימחונים ומי שחושב שזה שלושה שתמיד יזכור : "צימחונים הם נקבות!!!!"בשר בנשמה!!!
|
|
להשאיר ת'שיער?
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
גלח קצוץ . הכי יפה אחי אני עשיתי שפיץ מקדימה מוהיקאן מאחורה ופאות שפיץ 2 למעלה וחצי בצדדים
אמרו לי כולם הכי יפה גם הבנים וגם הבנות
או שיוריד אורך לבערך 6-7 ס"מ, וילך עם כובע עכשיו לחורף
ואחרי החורף שיער קצר.
ככה כל שנה אני עושה
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אם אתה יכול תביא תמונה שיש לך בערך 5-6 אני אמליץ לך מה לעשות
אני אומר אם אתה רוצה ארוך תעשה מלאה גם יפה אבל אני לא בטוח שיתאים לך
גלח לא מתאים לי אבל השאלה היא כמה לקצר אם בכלל
תמיד תזכרו שלוש צימחונים ומי שחושב שזה שלושה שתמיד יזכור : "צימחונים הם נקבות!!!!"בשר בנשמה!!!
לא אל תקצר אם אתה מסתפר תוריד הכל
מה אתה רוצה קרה?
תביא גלאח משהו טוב
הכי נח
נערך לאחרונה על ידי פרסי קלאסי; 29-10-2008 בשעה 21:35.
תעשה פוני אימו דימו ואללה יושב טוב עם כובע גרב וישב עליך יפה,ותשאיר זנבות ופאות
וואלה אחי איזה חתיך אתה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח