http://www.xpango.com?ref=91536706
http://www.xpango.com?ref=91536706
הקדמה:
זהו אתר מיוחד במינו, לא רק שהוא אחד האתרים האמינים היחידים ברשת רק שבמקום כסף השירות מציע מתנות, אך שלא תבינו לא נכון המתנות הם לא עטים, תיקים ודברים חסרי ערך מבחינת כסף... אלה פלאפונים, קונסולות משחק, נגני MP4, אייפודים, ועוד... ניתן להשיג באתר הזה המון מתנות כאלה בקלות רבה... אז הנה לכם שאלות ותשובות לכל מה שרציתם לדעת על האתר + מדריך מפורט למשתמש המתחיל.
איך זה פועל וכמה אני מרוויח?
השירות פועל בשלושה שלבים:
1. Register- הירשמו
2. Gain Credits- בשיטת "חבר מביא חבר" על כל חבר שירשם לאתר דרכיכם תקבלו נקודת קרדיט אחד, לכל מתנה יהיה מספר נקודות קרדיט שונות שתצטרכו להגיע אליהם.
3. Get Your Free Gift- לאחר שתצברו את מספר נקודות הקרדיט שהייתם צריכים כדי לקבל את המתנה, המתנה תישלח אליכם, לכתובת שציינתם בהרשמה.
האם החברה הזאת אמינה או לא?
גם שירות זה הוא מבין השירותים האמינים ביותר ברשת, באתר יש סירטונים של אנשים שקיבלו כבר מתנות מהאתר והם רוצים להודות לאתר בכך שהם שמים סירטונים שלהם עם המתנה ומראים ומסבירים לנו שהאתר אמין ואיך הם קיבלו את המתנה.
מראים גם בסירטונים קבלה של החברה והכל אז זה רק מראה איזה אתר אמין זה.
מדריך הרשמה:
עקבו אחרי ההוראות הבאות ותוכלו להירשם לאתר בקלות:
1. היכנסו לאתר דרך הלינק הבא:
http://www.xpango.com?ref=91536706
2. מלאו בטופס את הפרטים שלכם- הפרטים חייבים להיות כתובים באנגלית:
First Name- כתבו את השם הפרטי שלכם
Last Name- כתבו את שם המשפחה שלכם
Email- כתבו את כתובת הדואר האלקטרוני שלכם (אימייל)
Password- כתבו את הסיסמא שאתם רוצים שתשמש אתכם באתר
Confirm Password- רשמו את הסיסמא שלכם שוב
Address 1- כתבו את כתובת המגורים המלאה שלכם (לשם תישלח המתנה שלכם)
Address 2- אין צורך לכתוב כאן משהו, השאירו את סעיף זה ריק
Town/City- כתבו את שם העיר שלכם
Country/State- כתבו את שם המדינה שלכם (Israel)
Country- בחרו את המדינה שלכם (Israel)
Post Code/Zip- כתבו את המיקוד שלכם
Free Gift- ביחרו את המתנה שאתם רוצים לקבל מהאתר לאחר שתצברו את נקודות הקרדיט
Referral ID- חשוב מאוד- לא לגעת בכלל בסעיף הזה אלא להשאיר אותו כמו שהוא משום שאם תשנו את שדה זה לא תוכלו להתשמש בשיטת "חבר מביא חבר" ואז כדי להשיג נקודות קרדיט תיהיו חייבים לשלם לאתר כסף (לא תוכלו לקבל נקודות קרדיט בחינם) ולכן אל תיגעו בסעיף זה
Terms and Conditions- לחצו על הריבוע הקטן כדי לאשר את התנאים והחוקים של האתר (כדי לראות את חוקי האתר לחצו על הלינק ליד הסעיף "View")
לחצו על Register!
3. עכשיו תישלח אליכם הודעת אישור לדואר האלקטרוני שציינתם בטופס ההרשמה, חכו 5 דקות (לפעמים זה יכול לקחת יותר זמן אז למי שלא מקבל אל תילחצו)
והיכנסו לדואר האלקטרוני שלכם, היכנסו להודעת האישור שקיבלתם מ-"XPango" וליחצו על הקישור הראשון: "Click Here To Verify" (אם הלינק לא עובד לחצו על הלינק השני שבהודעה).
לאחר מכן ייפתח לכם האתר "XPango" ועכשיו אתם חברים רשומים באתר !!!
4. ועכשיו נלמד איך מרוויחים נקודות קרדיט, אם תרדו למטה תראו 3 אפשרויות להרוויח נקודות קרדיט:
1. Get Multipe With Offers- הירשמו להצעות שהאתר מציע לכם בתמורה לנקודות קרדיט (חלק מההצעות עולות כסף)
2. Purchase a Product Or Clix Package- קנו מוצרים או הורידו תוכנות שהאתר מציע לכם בתמורה לנקודות קרדיט (זה עולה כסף)
3. Refer Friends For Credits- הציעו לחבריכם להירשם לאתר דרכיכם ותקבלו נקודת קרדיט על כל בנאדם (בחינם)
אנחנו כמובן נלך על האפשרות השלישית מפני שהיא בחינם,
לאחר שתלחצו על הקישור של האפשרות השלישית מלאו את הפרטים של החבר שאתם רוצים להראות לו את האתר, החבר יקבל את הבקשה שלכם לאמייל שלו ואם הוא יירצה להירשם לאתר הוא יירשם דרכיכם אוטומטית ואתם תקבלו את הנקודות...





ציטוט ההודעה


