קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]בקשר לאיזה כדור שהרופאים אמרו לי לקחת
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 07-11-2008, 19:49
  2. [שאלה]בקשר לאיזה גירסה של וינדוס שיצאה ב TB
    על ידי guy555 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-10-2006, 19:57
  3. [שאלה] בקשר לאיזה ראפר
    על ידי Answ3R בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-02-2006, 09:01
  4. שאלה בקשר לאיזה משחק מכוניות,בעצם 2 שאלות
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 08:18
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[שאלה רקוטאן]בקשר לאיזה כדור שהרופאים אמרו לי לקחת

ברירת מחדל [שאלה רקוטאן]בקשר לאיזה כדור שהרופאים אמרו לי לקחת

שמעו, יש לי לא מעט פצעי בגרות וזה-והרופאים(2 רופאים) המליצו לי לקחת כדור שקוראים לו רואקוטיון משהו כזה.
    שמעתם עליו?(למרות ששמעתי מהמון אנשים שהוא ממש ממש עוזר)
    וד"א, זה טיפול של חצי שנה-שצריך כל חודשיים לעבור בדיקות דם וכאלה.
    ושמעתי שזה ממש כדור טוב ועוזר.

וממה שהבנתי אחרי החצי שנה האלה שזהו-אין פצעים ולא משתמשים יותר בכדור. זה נכון?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

אכן כן, הכדור באמת עוזר מאוד מאוד והוא יעביר לך את הפצעים במהירות..
    אבל! ויש חתיכת אבל לדעתי, בזמן הטיפול תתכונן להמון תופעות לוואי, כמו יובש בפנים ובעיקר בשפתיים, דיכאונות, רגישות לשמש..ויש עוד מספיק..
    בכל מקרה הטיפול עצמו זה סבל, אבל אחרי חצי שנה אתה תהיה הילד הכי נקי בשכבה, מובטח (:
    תחשוב על זה טוב טוב, אם המצב שלך גרוע הייתי משתמש בתרופה

אני לוקח אותו עכשיו.. התחלתי שבוע שעבר.. הוא לא מסוכן כמו שעושים אותו כמעט כל החברים שלי לקחו אותו ואפחד לא מת מיזה.. אם הרופא המליץ את תיקח.. הפנים שלי מתקלפות עקב היובש.. אבל שום דבר חוץ מיזה.. תוך חודשיים אני נקי (המצב שלי קל)

תגידו כדי לי לקחת רוקוטן גם אם המצב שלי לא קשה? אין פתרונות יותר טובים?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

יש כל מיני משחות ותרופות אחרות, אני שמעתי גם על תרופת סבתא שהיא למרוח שתן על הפצעים, והחומציות של השתן וכל הבעע שבו יטפלו בפצעים..
    בכל מקרה בשביל לקחת רוקוטאן אתה צריך מרשם רופא, אז זו לא החלטה שלך בלבד אלא שיקול של הרופא

מורחקים
    שם פרטי
    איתן
    לייקים
    0
    נקודות
    4
    משפט מחץ
    האלוהים הוא אהבה

רואקוטן ולא רואקוטיון.
    זאת תרופה המבוססת על ויטמין A והיא מסייעת בטיפול באקנה חמור.
    היא פועלת באמצעות הפחתת הפרשת החילב. הטיפול בתרופה הוא בדרך כלל למשך מספר חודשים בלבד, אך הפחתת ההפרשה נמשכת עד שנה לאחר הפסקת הטיפול. הירידה בהפרשת החילב גורמת לירידה בכמות החיידקים בעור. לרואקוטן גם השפעה נוגדת דלקת, ולכן הא מעכבת את ייצור הקומדו (הנקודות השחורות).
    הטיפול ברואקוטן מתאים לחולים שהאקנה שלהם השתפר בפחות מ-50% לאחר חצי שנה של שימוש באנטיביוטיקה, אקנה שחזר לאחר שכבר חלף, אקנה הגורם לצלקות בעור או כזה הגורם לנזק פסיכולוגי.
    הטיפול ניתן פעמיים ביום, בדרך כלל למשך 20 שבועות.
    בחלק מן המקרים יש בשלב הראשון של הטיפול החמרה באקנה. במקרה כזה ניתן להיעזר בסטרואידים.
    מעל 80% מן המשתמשים בתרופה חווים שיפור משמעותי, הנמשך גם לאחר הפסקת הרואקוטן. אם האקנה חזר לאחר זמן מה - ניתן לשוב ולהשתמש בתרופה.
    ב-61% מן המשתמשים בתרופה - יש צורך בטיפול נוסף באנטיביוטיקה דרך הפה או במשחה אנטיביוטית.
    לרואקוטן מספר תופעות לוואי, שעשויות להיות חמורות ולהגביל את השימוש בו.
    התרופה טרטוגנית - כלומר, במקרה של הריון היא עשויה לגרום למומים חמורים לעובר וכן להפלות, ולכן אסור להיכנס להריון תוך כדי שימוש בתרופה.
    תופעות לוואי נוספות הן יובש וקילוף בעור, רגישות לשמש (חובה לשים קרם הגנה לפני כל חשיפה לשמש, אפילו הקצרה ביותר), נשירת שיער וגרד.
    תופעות לוואי אפשריות נוספות הן דיכאון, כאבי פרקים ושרירים, נזק לכבד, דיכוי מוח עצם.
    ב-25% מן המטופלים יש עליה בטריגליצרידים בדם.
    כדי להימנע מתופעות הלוואי יש לבצע לפני הטיפול בדיקת שומנים בדם, תפקודי כבד וספירת דם, ולאחר תחילת הטיפול להמשיך במעקב עם בדיקות אלו מדי חודש.
    רוב תופעות הלוואי אינן מחייבות את הפסקת הטיפול.

זה מומלץ במקרים חמורים או במקרים שנין לצפות שיגיעו להחמרה..כדור מאוד חזק ויש לו השפעה לא נעימה על הקיבה על השרירים והמפרקים..אני לקחתי אותו בשנה שעברה והפסקתי אחרי חודש בגלל שזה מקשה על ספורט ואוסר על שתיית אלכוהול (..וזה היה טעות די גדולה שלי..המצב שלי לא היה חמור בכלל בכלל וזה די פתר לי את הבעיה אז הפסקתי אבל עכשיו זה חזר...גם ברמה לא רצינית אבל בגלל עבר משפחתי המליצו לי לקחת..אני כבר חודש עם הכדורים..זה גורם ליובש רציני לעור האמת ומקשה בצורה לא נורמלית על ספורט..אבלכן..זה שווה לקחת את הכדורים האלה...4-5 אנשים שאני מכיר יכולים לדגמן פנים עכשיו..חח..אם את\ה לוקח\ת את הכדורים האלה..קרם פנים טוב ומשחה ליובש בשפתיים יקלו.

עבר יותר מחודש מאז שההודעה פורסמה תקרא חוקים,אסור להקפיץ נושאים ישנים.
    נעול.
    נערך לאחרונה על ידי grass; 14-12-2008 בשעה 20:06.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,461 | הודעות: 8,151,043 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect