תקציר:
שני חברים טובים בלב ובנפש מגלים סוד אפל מהעבר הקשור באבותיהם אשר גורם להם לשים סוף לחברות. בזמן שכדורי מלחמת הסמים שורקים מעל לראשיהם האחד יפנה לחיים של פשע בעוד השני יאבק להצילו למרות הכול.
ביקורת:
לאחר שראיתי לפני כמה שנים את הסרט "עיר האלוהים" (גם הסרט צוצי שווה צפייה, אבל הוא צולם בדרום אפריקה), הבנתי שגם בדרום אמריקה יודעים לעשות סרטים איכותים, לכן החלטתי לצפות בסרט עיר הגברים (זה לא אותו במאי, אבל תחילת שם הסרט דומה).
אני שמח על החלטה שלקחתי, שוב פעם ראית סרט איכותי וטוב שעלילה נמצאת בריו דה זניירו המספרת על זוג חברים (שהם כמו אחים) אשר גדלו ללא אבא, אב של אחד מהם נרצח והשני לא ידוע איפה הוא נמצא.
במהלך הסרט הם מחפשים אחר אביו של הנער שרוצה למצוא את אביו לפני שהוא מגיע לגיל 18.
באותו הזמן הסרט מראה על כנופיה במקום (דרך הגב אותו נער שרוצה למצוא את אביו הוא דוד של ראש הכנופיה) שאחד מהם בגד בהם וניסה לכבוש את "הגבעה" (זהו שם המקום) מפה אני לא ימשיך לגלות לכם מה יהיה בהמשך, בשביל לדעת תהיו צריכים לצפות בסרט.
זה אחד הסרטים שהצופה אומר לעצמו, אני מקווה שהסרט לא נגמר עכשיו שימשיכו עוד קצת, אבל כל דבר מגיע לסופו וגם הסרט הנ"ל.
ממליץ לכולם לראות את הסרט ובעיקר למי שאהב את הסרט "עיר האלוהים".

ציטוט ההודעה