קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תמונות] הפצצה ענקית של GaBi *שווה*
    על ידי CrazyKiller בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-11-2008, 20:36
  2. --==הפצצה ענקית של פאבים 150+==--
    על ידי mamimo בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 95
    הודעה אחרונה: 30-11-2006, 17:16
  3. הפצצה ענקית של פאבים פווול משחקים!
    על ידי SUPER COOL בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 312
    הודעה אחרונה: 10-11-2006, 23:28
  4. [בדיחות]הפצצה של בדיחות, יש באמת המוווווון
    על ידי Perfection בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 22-01-2006, 10:42
  5. <::-:הפצצה 14.01.06 :-::> שווה כניסהההההההה
    על ידי The-Dancer בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-01-2006, 13:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[בדיחות] הפצצה ענקית של GaBi *שווה*

משתמש משקיע האוואטר של CrazyKiller
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!"

ברירת מחדל [בדיחות] הפצצה ענקית של GaBi *שווה*

1)דניאל בא לפסיכיאטר, שואל אותו הפסיכיאטר: דניאל,אפשר לקרוא לך בקיצור דני? דניאל: אפשר לקרוא לך בקיצור פסיכי?

2) 3אנשים שמנים שלא יודעים עברית רצו ללמוד עברית אז הם החליטו שכל אחד ששומע משפט בעברית שילמד אותו בעל פה. שמן-1 הולך ליד גן ילדים ושומע "שלשה אנשים שמנים..." אז הוא לומד בעל פה. שמן-2 הולך ליד מסעדה ושומע אמא אומרת לבן שלה "בסכין ובמזלג" אז הוא לומד בעל פה שמן-3 הולך ליד בית ספר ושומע ילד צועק "אני ראשון בתור..." אז הוא לומד בעל פה. שלושת השמנים נפגשים והולכים ביחד לפתע הם עוצרים ליד אישה מתה. שוטר מגיע ושואל "מי הרג את האישה הזאת?" השמן ה-1 אומר"שלושה אנשים שמנים " אז השוטר שואל "איך הם הרגו אותה?" השמן ה-2 אומר "בסכין ובמזלג" אז השוטר אומר להם "בואו איתי עכשיו לכלא" השמן ה-3 אומר "אני ראשון בתור"

3) אנשים הלכו במדבר. אחד הביא בקבוק מים, אחד תיק אוכל ואחד דלת של אוטו. שאלו את מי שהביא בקבוק מים: "למה הבאת בקבוק?" והוא ענה: "אשתי אמרה שאם אני אהיה צמא אני אשתה". שאלו את מי שהביא תיק אוכל: "למה הבאת תיק אוכל?" והוא ענה: "אשתי אמרה שאם אני אהיה רעב, אני אוכל". שאלו את מי שהביא את הדלת של האוטו: "למה הבאת דלת של אוטו?"והוא ענה: "אשתי אמרה שאם יהיה לי חם אני אפתח חלון"...

4)בבית משוגעים מחליטים לשחרר משוגע אחד. אז מבאים את כל המשוגעים לחדר קטן עם תמונה של אופנוע על הקיר, ואומרים לכל המשוגעים: "מי שמגיע לאופנוע ועולה עליו ראשון....האופנוע שלו!" כל המשוגעים רצו מהר לתמונה וניסו לטפס על האופנוע... ורק אחד ישב בצד וצחק על כולם. ניגשו אליו ושאלו: "למה אינך רץ כדי לקחת את האופנוע ראשון?" אז הוא ענה: "כולם פה משוגעים!!!...הם לא יודעים שהמפתח לאופנוע אצלי..!!!"

5)פרסי מגיע עם ילד בן 15 לבית חולים ואומר להם שהילד בלע חצי שקל, שואלים אותו אם הוא אבא של הילד אז הוא ענה להם : לא מה פתאום, הוא בלע את החצי שקל שלי !

6)שופט: "למה הרבצת לתובע?" ערס: "כי לפני שלוש שנים הוא קרא לי היפופוטם".
    שופט: "אז למה הרבצת לו רק היום?" נאשם: "כי אתמול הייתי פעם ראשונה בגן חיות וראיתי מה זה היפופוטם".

7.הגבר ישב עם אשתו בסלון ואמר לה, "רק שתדעי לך, אני ממש לא מוכן לחיות במצב של צמח כשחיי תלויים במכשיר כלשהוא. אם זה יקרה פעם, פשוט תנתקי את החשמל ".
    "בסדר," אמרה אשתו, קמה מהכורסה וניתקה את הטלוויזיה...

8.גבר ואישתו מתכוננים להיכנס למיטה לפני השינה האישה, עומדת מול המראה, מסתכלת ואומרת... אתה יודע יקירי? בזמן האחרון אני רואה שמאוד הזדקנתי יש לי המון קמטים בפנים, השדיים שלי מגיעים לי עד הפופיק, הטוסיק נפול. הרגליים שמנות הזרועות נפולות ושמנות...
    היא מסתובבת לעבר בעלה וממשיכה:
    נו? תגיד לי משהו טוב כדי שארגיש טוב יותר עם עצמי... הגבר מסתכל עליה, חושב ועונה בקול רך:
    יקירתי...לפחות את יודעת שהראיה שלך מעולה...

.9אישה אחת קנתה ארון יפיפייה ממגדת עתידות והציבה אותו החדר השינה שלה. לתדהמתה היא גילתה שכל פעם שמחוץ לבית עברה מונית, דלתות הארון היו נפתחות מעצמן.
    היא נזכרה שמגדת העתידות אמרה לה שהארון קסום, אבל היא לא האמינה לשטויות האלה והחליטה להזמין נגר כדי שיבדוק את הבעיה.
    הנגר הופתע מהפלא ולכן החליט להיכנס לתוך הארון כדי לבדוק איך הוא נפתח מעצמו כשתעבור המונית הבאה מחוץ לבית.
    ברגע שהוא נכנס לארון, מגיע בעלה החשדן של הגברת.
    הוא ניגש לארון, פותח אותו ומגלה בתוכו את הנגר.
    "מה אתה עושה כאן?" שואל הבעל הזועם.
    עונה לו הנגר, "אתה תאמין לי אם אגיד לך שאני ממתין למונית???"

10.שאלה: במה רשיון נהיגה עדיף על נישואים?
    תשובה: תוקפו של רשיון הנהיגה פג אחרי 5 שנים.

.11שלושה אנשים הגיעו לגן עדן. המלאך גבריאל אומר שיש מקום רק לאיש אחד. בעל הסיפור העצוב ביותר ייכנס!!!
    הראשון:"חשבתי שאישתי בוגדת בי, אז החלטתי לחזור מוקדם הביתה.
    שמעתי את אישתי מתקלחת וחיפשתי בבית וראיתי שבמרפסת איש ניתלה לי על המעקה!... קפצתי לו על האצבעות, קפצתי וקפצתי...לא נפל!. הלכתי להביא פטיש, דפקתי לו על האצבעות עד שנפל. למזלו היו שיחים למטה...
    אז לקחתי את המקרר, וזרקתי עליו. לא יכולתי לחיות עם עצמי לאחר המקרה וקפצתי אל מותי."
    השני:"אני גר בקומה 27 והשקיתי את העציצים שלי, לפתע המעקה נפל ונפלתי גם, עד לקומה ה-12 ונאחזתי במעקה.
    פתאום, משוגע קופץ לי על האצבעות, אבל לא נפלתי. למזלי הוא הלך אך חזר עם פטיש ביד, ודפק לי על האצבעות עד שנשברו ונפלתי... למזלי היו שיחים למטה אז ניצלתי. אז המשוגע זרק עלי מקרר. ונמעכתי."
    השלישי:"אתה יודע מזה ליפול 12 קומות בתוך מקרר, מתחבא מבעלה של אהובתי??"

12.תלמיד אחד הולך בשוק והוא שומע מישהו צועק אבטיח ב2 שקל ו3 אבטיחים ב5 שקל אז התלמיד אומר לו "לא היית חזק במתמטיקה נכון?"

13.בעל ואישה טסים לאירופה ובטיסה הם מסתכלים מהחלון ורואים משהו בעננים
    אז הבעל אומר "זה ציפור?" האישה אומרת "זה מטוס?" ואז גברת שישבה לידם אמרה: "יא מושפעים מסופרמן"

14.שתי כלבים רבים מכות הכלב השלישי בא נבח עליהם, הם הסתכלו עליו ונבחו ואז בא אוטובוס ודרס את הכלב שנבח ראשון, מסקנה? נובח מי שנובח אחרון

15.ערס אחד ראה אישה עם שיער בלונדיני ובגדים יפים בצבע שחור אז הוא בא לה בפוזה "תגידי את אוהדת בית"ר?" אז היא מסתובבת והערס ראה ת'פנים המכוערות שלה אז הוא אמר "לא משנה בטח אוהדת סכנין"

16.אישה אחת עוברת ברחוב פתאום ערס אומר לה "רוצה 200 שקל?" האישה אמרה "כן בטח למה לא" הערס אומר "אני זורק 200 שקל עד שתרימי אני יחרמן אותך" אז האישה אמרה "עזוב שטויות" אז היא הלכה הביתה סיפרה לבעלה ואמר לה "כמה זמן כבר לוקח להרים 200 שקל? 3 שניות" אז האישה חשבה על זה ויום למחרת היא חוזרת הביתה כולה מלוכלכת ובעלה שואל אותה מה קרה אז היא אמרה "המניאק זרק בשקלים"

בברכה,גבי(CrazyKiller)
    מנהל פורום הומור וצחוקים לשעבר
    It's Now Or Never, I Ain't Gonna
    Live ForEver

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של -RotemB-
    שם פרטי
    רותם
    לייקים
    0
    נקודות
    37
    משפט מחץ
    גם בעיטה בתחת היא צעד אחד קדימה

16 חזק!!!!!!!
    אני מת!!!!!!!!!!!!!!!!!

שווה לנסות! ^^^

rotem55 לשעבר.

פתגם חכם אומר:אף פעם אל תתווכח עם אידיוט. הוא רק יגרור
    אותך לרמה שלו, ואז ינצח אתך בזכות הניסיון .

משתמש משקיע האוואטר של CrazyKiller
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!"

חחח גם אני נשפכתי על זה XD
    בברכה,גבי(CrazyKiller)
    מנהל פורום הומור וצחוקים לשעבר
    It's Now Or Never, I Ain't Gonna
    Live ForEver

משתמש ותיק
    F.c Maccabi Haifa
    האוואטר של Lampi
    שם פרטי
    שונצצצ' D:
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונצ'ול חזר ובגדול (:

חעעע ..
    16 באמתת טובב ...

עריכה .:
    מזל טוב לי על ה - 800 .
    נערך לאחרונה על ידי Lampi; 06-11-2008 בשעה 19:44.
    מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .
    ------
    -------

משתמש משקיע
    משתמש עם ספם
    האוואטר של טראנסאר
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    8
    נקודות
    212
    משפט מחץ
    דוחף לדוחיפת

חחח ה16 טוב חח

משתמש מכור האוואטר של 2Moons
    לייקים
    1
    נקודות
    402
    משפט מחץ
    שניצל תירס,הטחינה של נאפיס הכי טעימה

חח
    .אישה אחת עוברת ברחוב פתאום ערס אומר לה "רוצה 200 שקל?" האישה אמרה "כן בטח למה לא" הערס אומר "אני זורק 200 שקל עד שתרימי אני יחרמן אותך" אז האישה אמרה "עזוב שטויות" אז היא הלכה הביתה סיפרה לבעלה ואמר לה "כמה זמן כבר לוקח להרים 200 שקל? 3 שניות" אז האישה חשבה על זה ויום למחרת היא חוזרת הביתה כולה מלוכלכת ובעלה שואל אותה מה קרה אז היא אמרה "המניאק זרק בשקלים"

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect