חברים אמרו לי שהולכים להחליש את הפלאדין בגלל שהוא יותר מדי חזק , מישהו שמע משהו כזה?
חברים אמרו לי שהולכים להחליש את הפלאדין בגלל שהוא יותר מדי חזק , מישהו שמע משהו כזה?
|
|
לא יודע , לפי דעתי אין חזק או חלש , פשוט צריך לדעת לשחק עם הדמות שלך
מה הקשר לדעת לשחק, פאלאדינים הם כל כך OP אחרי הפאץ' , אני עם ההאנטר שלי לא יכול להרוג Retri אפס עם חפצים כחולים, הוא לא צריך לעשות כלום...
בברכה, Joni
בטח שזה קשור לאיך אתה משחק , אתה חייב להיות כמה שפחות פגיע וכמה שיותר תקיף , כל אחד והשיטה שלו
רמה 62 במקורי , נייט אלף דרויד חפצים כחולים /ירוקים
אני גם לא שמעתי על זה וגם אנ'לא חושב שזה יקרה כי באמת אין דבר כזה חזק או חלש אני יכול להיות הפאלדין הכי סוס עם T6 והכל אבל אני לא ידע איך לעשות PVP,בקיצור אין מצב ישנו את הפלאדין.
אני ממש לא NOOB ופלאדינים ממש OP לא משנה כמה ניסיתי להרוג פלאדין אחד ברמה שלי עם דרואיד BALANCE ועוד עם חבר DK הוא הרג אותנו לא משנה מה ,וקרה גם שפלאדין 5 רמות מתחתי הרג אותי אז WTF מזכיר לי את הימים הראשונים של הBC ששם הרגתי ROUGE רמה 68 עם WARLOCK רמה 60
אם אתם שואלים אותי לדעתי זה הכי מגניב שאי אפשר להוריד אותו (לא שיש לי פאלאדין או משו)
וגם לדעתי בכוונה עשו אותו כזה OP כדי שבעצם היחיד שיהיה עם סיכוי של להוריד אותו 1V1 זה DK
קראו לי גיי אבל זאת דעתי בכוונה עשו שיהיה ככה מלחמה של אור נגד אופל MUAHAHAHA
סתם XD
DKUHOLY שליטה
אהההה ועוד משו
תזכרו כמה אפסים היו הRETRI לפני הפאטצ' כל אחד יכל להוריד אותם בכזאת קלות זה שהם הפכו לOP זה נראה לי בגלל שBLIZZ מנסים לצ'פר אותם על כל השנים שבהן הם סבלו :}
נערך לאחרונה על ידי kliko111; 25-12-2008 בשעה 18:11. סיבה: כי בא לי