קניתי עכשיו מחליק ממש חדש דגם חדש של בייביליס אם לא הכי חדש קיצר יש לי חששות להשתמש בו .. השתמשתי מיספר פעמים אך עולה בי השאלה האם זה יכול לגרום להתקרחות? בגיל מאוחר יותר ?שאלה מטרידה אותי מאוד
קניתי עכשיו מחליק ממש חדש דגם חדש של בייביליס אם לא הכי חדש קיצר יש לי חששות להשתמש בו .. השתמשתי מיספר פעמים אך עולה בי השאלה האם זה יכול לגרום להתקרחות? בגיל מאוחר יותר ?שאלה מטרידה אותי מאוד
חתימה נערכה, קרא חוקים.
|
|
מחליק שיער חשמלי לא יכול לגרום להתקרחות, אתה לא פוגע בקרקפת, השיער עצמו הוא בנוי מאוסף של תאים מתים, הנזק הגדול ביותר שתגרום לשיער זה שתשרוף אותו קצת וזה שטויות, תסתפר וזה צומח שוב.
תשתדל לא לגעת על המחליק בקרקפת שלא תכווה ותפגע בעצמך.
אור, אם הוא ישתמש כל יום קבוע במחליק תוך חודש השיער שלו יגמר...
אני אישית ממליץ לך להשתמש בפן כי זה שורף פחות, אבל אם כבר מחליק תשתדל לא לחפוף כל יום אחרי שאתה מחליק את השיער.
אם אתה הולך להחליק קבוע תשתמש בטיפות סיליקון, ותשתדל לשים מססכה לשיער פעמיים בשבוע...
אני לא יודע כמה תייחס לזה חשיבות אבל אם לא אתה רק תרגיש בהבדל ובאיך שהשיער שלך משתנה נשרף, ונהיים בו קצוות מפוצלים.
בהצלחה![]()
לא יגמר ולא בטיח. אם תדע לטפל בשיער כמו שצריך הכל יהיה טוב ויפה. ובגיל יותר מאוחר אני לא מאמין שזה יגרום להתקרחות
אתה בעצם שורף את השעיר ואת השורש ואז השורש נהרס מבין ??![]()
להרשמה לאתגר היפ הופ וראפ!!!!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=612638
"מה שקשה נעשה היום,מה שבלתי אפשרי נעשה מחר"(גולני)
לא כדי לך .. השיער שלך יהרס והוא יראה ממש מגעיל אחר כך
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
זה לא משנה, כבר קנית את המחליק P: היית צריך לשאול קודם
זה לא ממש בריא לשיער, אבל זה בטח לא גורם להתקרחות.. אל תחליק כל יום
חד וחלק כן, אם את רוצה שיער חלק תעשי פאנים ,
זה שורף הרבה פחות .... מחליק שורף את השערה שלך מהשורש וכן זה יכול לגרום להתקרחות בגיל ממש מאוחר או נשירה רצינית כבר מעכשיו . במיוחד אם השיער שלך רגיש
מאאיהה חחןןן
אני נ י צ ח ת יהצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי
זה לא יגרום להתקרחות אבל זה יהרוס לך את האמא של השיער ומניסיון תוך כמה זמן שתשתמש רצוף
הוא ייראה מגעיל, עדיף לך קודם כל לא לעשות על חום מקסימלי זתומרת 180-200 מעלות תעשה יתר
על 140-160 ותשתדל לעשות מקסימום 4 פעמים בשבוע ולא כל יום ..
נערך לאחרונה על ידי בנציון; 27-11-2008 בשעה 20:13.