קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-03-2008, 21:02
  2. [ידיעה]פייזר גמר את העונה!=[
    על ידי -Uriel- בפורום כדורסל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-02-2008, 23:18
  3. [ידיעה] קיימת אפשרות שקאקא גמר את העונה
    על ידי Caesar Augustus בפורום כדורגל
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-02-2008, 19:11
  4. [ידיעה]גרג אודן גמר את העונה
    על ידי shachar4490 בפורום כדורסל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 16-09-2007, 15:45
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

[ידיעה] רוד ואן ניסטרלוי גמר את העונה, ייעדר כ-8 חודשיים

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ברירת מחדל [ידיעה] רוד ואן ניסטרלוי גמר את העונה, ייעדר כ-8 חודשיים

כזכור, החלוץ ההולנדי נפצע במשחק בטורינו בהפסד של ריאל מדריד 2-1, ועלה לשחק כשבועיים מאוחר יותר בסנטיאגו ברנבאו, שם החמירה פציעתו (אשמה מלאה של שוסטר, אגב). החלוץ טס לארה"ב כדי לבחון מקרוב את פציעתו ע"י דוקטור שניתח אותו אי שם בשנת 2000, ושמע את הבשורה המרה. החלוץ יעבור ניתוח וייעדר כ-8 חודשיים, משמע כל העונה. חוזהו מסתיים העונה, ועתידו לא נראה ברור כלל וכלל.

אני כל כך מרחם אליו, אחד החלוצים הטובים בהיסטוריה. ולחשוב שהוא התחיל את העונה עם 10 שערים ב-11 משחקים, מדהים. מה שיותר עצוב זה שכנראה הוא כבר שיחק את משחקו האחרון במדי מדריד. אני מקווה מאוד שלא!

נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 13-11-2008 בשעה 15:41.
    Siete

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

חבל כל כך !!
    Real Madrid ♥

משתמש כבוד
    F.C. Real Madrid
    Best Poker Player
    האוואטר של HeeDroLix
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    1
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    "To Be The Best I "need To Go to REAL MADRID

תשמע אחי אין לריאל חלוץ ממשי אלי היגוואין שממש משקיע והכל אבל זה לא מספיק חלוץ צריך גם להיות עם תאוצה ונחישות למרות שיש גם להיות להיג אבל רוד נותן נוחות ורגיעות להגנה בכך שההתקפה מצוינת

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    92
    משפט מחץ
    אל תספר לקב''ה כמה גדולות צרותיך- ספר להן כמה גדול הקב''ה

Smile

פיייי, אני לא מאמין. אולי החלוץ עם הרפורמה והסטטיסטיקה הכי טובה בליגה(לפי דעתי, הנרי מבחינת נתונים אלה יותר טוב), נפצע. מצד אחד אני שמח(מאוד), כי החלוץ הכי טוב של ריאל, היריבה המושבעת של בארסה, נפצע, אך מצד אחר, יחסר לי לראות את הגולים שהוא יבקיע והסטיסטיקות שהוא ידהים מחדש.

ושאלה לפותח האשכול, איזה חלוץ יש לריאל כעת שיכול לסכן ולהפחיד קבוצות? הרי ראול לא כמו פעם, וסביולה, למרות הערכתי הגדולה כלפיו, ייתן את ה10-15 שלו בעונה(המקסימום שהוא יכול, ה''ארנבון''), אבל לא את סוג ומספר השערים שקבוצה בגודל של ריאל צריכה. אז האם תעלו את בואנו לספסל, או שמה ייקנה איזה חלוץ פיירסט-קלאס בינואר?!
    (עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
    (אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h
    (גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
    (ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.

גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
    שן דחצ'ובה אמן!

הקסים אותי.

משתמש כבוד
    F.C. Real Madrid
    Best Poker Player
    האוואטר של HeeDroLix
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    1
    נקודות
    913
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי AvivTupi צפיה בהודעה
    פיייי, אני לא מאמין. אולי החלוץ עם הרפורמה והסטטיסטיקה הכי טובה בליגה(לפי דעתי, הנרי מבחינת נתונים אלה יותר טוב), נפצע. מצד אחד אני שמח(מאוד), כי החלוץ הכי טוב של ריאל, היריבה המושבעת של בארסה, נפצע, אך מצד אחר, יחסר לי לראות את הגולים שהוא יבקיע והסטיסטיקות שהוא ידהים מחדש.

ושאלה לפותח האשכול, איזה חלוץ יש לריאל כעת שיכול לסכן ולהפחיד קבוצות? הרי ראול לא כמו פעם, וסביולה, למרות הערכתי הגדולה כלפיו, ייתן את ה10-15 שלו בעונה(המקסימום שהוא יכול, ה''ארנבון''), אבל לא את סוג ומספר השערים שקבוצה בגודל של ריאל צריכה. אז האם תעלו את בואנו לספסל, או שמה ייקנה איזה חלוץ פיירסט-קלאס בינואר?!
    לפי דעתי ארשבין יבוא בינואר ויתן לריאל את מה שהיא צריכה

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    92
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי HeeDroLix- צפיה בהודעה
    לפי דעתי ארשבין יבוא בינואר ויתן לריאל את מה שהיא צריכה
    ארשבין קשר התקפי, וגם היגוואין לא יעזור, כי הוא לא חלוץ טבעי, וזה מה שריאל צריכה...

שן דחצ'ובה אמן!

הקסים אותי.

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

ארשאבין לא חלוץ :\
    מה ששמעתי ( ;] ) זה שאולי טבס יבוא אם מנצ'סטר לא יקנו אותו.
    Real Madrid ♥

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ארשבין לא יכול לשחק כחלוץ בודד, מביאים אותו לריאל כקשר באגפים - קיצוני אם תרצו. בקשר לשאלה שלך אביב, אני מאמין שריאל תילך חזק על קרלוס טבז, אבל הדבר תלוי אך ורק בפרגוסון - חוזהו של טבז מסתיים בינואר, ופרגי צריך להחליט האם לשלם 37 מיליון יורו או לתת לשחקן ללכת לדרכו (לא בצדק, טבז אשתקד היה סגן מלך השערים ביונייטד. הוא לא מקבל מספיק קרדיט השנה, ושהוא מקבל הוא לא משחק בעמדה). אם פרגי לא ישלם, ריאל מדריד תילך עליו חזק.

ריאל תתחזק בצורה אינטנסיבית מאוד בינואר: ככל הנראה גאראי יחזור, ארשבין חזק על הכוונת וכמובן שחלוץ ירכש. הבעיה הגדולה תיהיה בליגת האלופות יהיה אשר יהיה. אני לא יתפלא אם לפחות שלושה - ארבעה שחקנים ינחתו בברנבאו בינואר. קלדרון כבר נפגש עם שוסטר ודיבר איתו על נושא ההתחזקות - הראשון הבטיח לשני רכש מסיבי עוד בחורף.

וגם היגוואין לא יעזור, כי הוא לא חלוץ טבעי, וזה מה שריאל צריכה...
    לא רק שהיגואין חלוץ טבעי, הוא לא שום דבר אחר חוץ מזה, הרי הוכח כבר שכקיצוני הוא לא יכול לשחק ולתרום. היגואין חלוץ מצוין וצפוי לו עתיד גדול מאוד, אך סימן השאלה עדיין קיים - מי יקח את ריאל על הכתפים. האם זה יהיה ראול בן ה-31, או שמה היגואין בן ה-20? על אריאן רובן אני לא מדבר כי הרגליים שלו עשויות מחיימר. מדריד בצרה גדולה כרגע, במיוחד שההגנה לא מתפקדת. אם היא הייתה מתפקדת לחלקנו, אוהדי ריאל מדריד, עוד היו סיבות לאופטימיות. העניין הוא שגם פפה מתגלה כפצוע כרוני, למרות שלדעתי הוא אחד הבלמים הטובים בעולם כיום.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 13-11-2008 בשעה 16:23.
    Siete

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    92
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה
    ארשבין לא יכול לשחק כחלוץ בודד, מביאים אותו לריאל כקשר באגפים - קיצוני אם תרצו. בקשר לשאלה שלך אביב, אני מאמין שריאל תילך חזק על קרלוס טבז, אבל הדבר תלוי אך ורק בפרגוסון - חוזהו של טבז מסתיים בינואר, ופרגי צריך להחליט האם לשלם 37 מיליון יורו או לתת לשחקן ללכת לדרכו (לא בצדק, טבז אשתקד היה סגן מלך השערים ביונייטד. הוא לא מקבל מספיק קרדיט השנה, ושהוא מקבל הוא לא משחק בעמדה). אם פרגי לא ישלם, ריאל מדריד תילך עליו חזק.

ריאל תתחזק בצורה אינטנסיבית מאוד בינואר: ככל הנראה גאראי יחזור, ארשבין חזק על הכוונת וכמובן שחלוץ ירכש. הבעיה הגדולה תיהיה בליגת האלופות יהיה אשר יהיה. אני לא יתפלא אם לפחות שלושה - ארבעה שחקנים ינחתו בברנבאו בינואר. קלדרון כבר נפגש עם שוסטר ודיבר איתו על נושא ההתחזקות - הראשון הבטיח לשני רכש מסיבי עוד בחורף.

לא רק שהיגואין חלוץ טבעי, הוא לא שום דבר אחר חוץ מזה, הרי הוכח כבר שכקיצוני הוא לא יכול לשחק ולתרום. היגואין חלוץ מצוין וצפוי לו עתיד גדול מאוד, אך סימן השאלה עדיין קיים - מי יקח את ריאל על הכתפים. האם זה יהיה ראול בן ה-31, או שמה היגואין בן ה-20? על אריאן רובן אני לא מדבר כי הרגליים שלו עשויות מחיימר.
    אם כך, אז כנראה יהיה לכם חוד טוב+. מצטער, אבל טבז עדיין לא ברמה של להוביל קבוצה בסדר גודל כזה לתארים. במנצ'סטר היו לו 'חברים', שהם בעיקר עשו את העבודה. כמובן שה'חברים' המדוברים, בריאל יותר טובים מאלה במנצ'סטר(לפי דעתי), אז יש לו יותר סיכוי לכבוש את אירופה. אבל בכל זאת, הוא אחד שבא מאחור(כמו ראול), והוא יותר חלוץ-מהיר כזה, לא חלוץ-מטרה, כנ''ל גם לגבי היגוואין(שלדבריך הוא חלוץ טבעי, טובבבב). זה צריך לתת לשוסטר קצת חומר למחשבה.
    אז מה עושים בנידון? קונים את טבז או לא?

שן דחצ'ובה אמן!

הקסים אותי.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אם לריאל תיהיה את ההזדמנות היא תקנה, כרגע זה לא תלוי יותר מידי בה כפי שאמרתי. טבז כבר אמר שחלום של כל שחקן כדורגל זה לשחק בריאל מדריד (או מנצסטר יונייטד). לגבי מה שאמרת על החלוצים שבאים מאחור - את האמת? זה מה שחסר לריאל. ריאל חייבת חלוץ מהיר שיוכל לעזור יותר להתקפה, ראינו את הבעיה נגד יובנטוס בצמד המפגשים.

בקשר לשחקן שיוביל את ריאל, אין טעם לחזור על מה שאמרתי בקשר לראול והיגואין, הרי זה ברור שאם שניהם לא יתנו עונה ענקית ריאל לא תגיע רחוק. כמובן שיש את שניידר, ואן דר וארט ועוד כל כך הרבה כשרון בסגל הזה, אך נראה ששוסטר פשוט לא מוציא זאת משחקניו, חבל מאוד. עם סגל כזה (כולל ואן ניסטרלוי) כל מאמן צריך לקחת לפחות תואר בעונה.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 13-11-2008 בשעה 16:34.
    Siete

FoXRiveR
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Raúl צפיה בהודעה

חבל כל כך !!
    למה אתה לא מפקח ? :\

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי חיים צפיה בהודעה
    למה אתה לא מפקח ? :\
    מצטרף לשאלה, WTF?

לנושא: אני לא מאמין!!!
    אין עונה שהולנדי לא נפצע בה?! זה מטריף!!!
    גם ככה ריאל מגמגמת בתקופה האחרונה אז אין את רוד?!
    בוננא אני מתאבד אם לא מביאים 5 שחקנים בינואר, זה בלתי נסבל, גם ככה אין עונה טובה והיריבות משתפרות...
    אני לא אתפלא אם בסוף נמצא את עצמנו בסן סירו מול מילאן בגביע אופ"א!

משתמש כבוד
    F.C. Real Madrid
    Best Poker Player
    האוואטר של HeeDroLix
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    1
    נקודות
    913
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Borat- צפיה בהודעה
    מצטרף לשאלה, WTF?

לנושא: אני לא מאמין!!!
    אין עונה שהולנדי לא נפצע בה?! זה מטריף!!!
    גם ככה ריאל מגמגמת בתקופה האחרונה אז אין את רוד?!
    בוננא אני מתאבד אם לא מביאים 5 שחקנים בינואר, זה בלתי נסבל, גם ככה אין עונה טובה והיריבות משתפרות...
    אני לא אתפלא אם בסוף נמצא את עצמנו בסן סירו מול מילאן בגביע אופ"א!
    עם מילאן הגזמת אנחנו נעלה בסוף מהמקום השני
    לפי דעתי צריך למכור את רובן ולהביא את ארשבין במילא רובן נפצע בלי סוף!!

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

בוא נגיד את זה ככה...
    אם ריאל לא רוצה לגמור את העונה לפני מרץ, שבינואר תביא חלוץ ולא את ארשבין, כי ארשבין
    עד שהוא יתקלם לקבוצה זה יקח יובלות, יש הבדלים כל כך גדולים בין רוסיה לספרד שפשוט
    הם חייבים להביא מישהו שיתאקלם הכי מהר שיכול להיות. אין לי מושג מה הם יעשו בלי ואן
    ניסטלרוי, כי אני לא רואה את הגוואין לוקח את ההתקפה לעצמו ובטח ובטח שלא ראול שכמה
    שהוא תותח הוא לא בגיל הנכון בשביל לסחוב את ההתקפה של ריאל ע"י עצמו. שוסטר צריך
    לחפש אופציות ובדחיפות, השאלה הגדולה - האם הוא יחזיק מעמד בעצמו עד ינואר?

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    בוא נגיד את זה ככה...
    אם ריאל לא רוצה לגמור את העונה לפני מרץ, שבינואר תביא חלוץ ולא את ארשבין, כי ארשבין
    עד שהוא יתקלם לקבוצה זה יקח יובלות, יש הבדלים כל כך גדולים בין רוסיה לספרד שפשוט
    הם חייבים להביא מישהו שיתאקלם הכי מהר שיכול להיות. אין לי מושג מה הם יעשו בלי ואן
    ניסטלרוי, כי אני לא רואה את הגוואין לוקח את ההתקפה לעצמו ובטח ובטח שלא ראול שכמה
    שהוא תותח הוא לא בגיל הנכון בשביל לסחוב את ההתקפה של ריאל ע"י עצמו. שוסטר צריך
    לחפש אופציות ובדחיפות, השאלה הגדולה - האם הוא יחזיק מעמד בעצמו עד ינואר?
    צודק תומר. אני מאמין שארשבין יגיע, אבל לא כחלוץ. בזניט הוא משחק כקשר התקפי לרוב, כשהוא יכול לשחק בשני באגפים. אם ריאל תחתים אותו הוא ישחק באחד האגפים, בדיוק כמו ביורו האחרון.

גם אם הרוסי יוחתם, חלוץ יגיע למדריד יהיה אשר יהיה. קלדרון כבר נתן אור ירוק לעסקה. השאלה מי לעזאזל יכול להגיע בינואר? כל עוד זה לא דוד ויאה, ריאל נדפקה בליגת האלופות כמו שכבר אמרתי (ודוד ויאה לא יגיע). ראול והיגואין יהיו צריכים לסחוב את ההתקפה לכמה חודשים טובים... מקווה שראול יחזור לכושר של עונה שעברה.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 13-11-2008 בשעה 22:48.
    Siete

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.