קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סיקור] קצר ונחמד על .LBP
    על ידי saar1320 בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 29-11-2008, 20:29
  2. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 13-01-2008, 23:05
  3. אליפות העולם היהודי בהוקי קרח-סיקור קצר
    על ידי Red Devils בפורום ספורט כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-07-2007, 20:40
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-06-2007, 01:15
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-04-2006, 00:44
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

סיקור|קצר וחמוד על LBP.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל סיקור|קצר וחמוד על LBP.

בכללי

המשחק מספר על פלנטה שנמצאת בחלל.
    לפלנטה קוראים LittleBigPlanet הפלנטה הזאת נוצרה מדמיון וחלומות של אנשים שעפו להם ויתאספו יחד בחלל.
    ויצרו את הפלנטה המדהימה הזאת שמלאה בדמיון מרהיב.

עלילה

אתם תגלמו את Sackboy בובת שק חמודה.
    במהלך העלילה תעברו דרך עולמות שונים של יוצרים אחרים והם יבקשו ממכם עזרה בגלל בעיות בעולם שהם יצרו
    אבל מה? היוצרים שמו לב שפתאום היצירות שלהם נגנבות! מה הם יעשו!?
    בישביל זה אתם כאן! Sackboy גיבור קטן שיציל את המצב [IMG]http://www.***.co.il/images/smilies2/smile.gif[/IMG]
    בעלילה תחפשו את ה "Collector" יצור שגונב את היצירות של כולם מכל העולמות ושם אותם בעולם שלו!
    תמצאו אותו ותחזירו את היצירות! [IMG]http://www.***.co.il/images/smilies2/smile.gif[/IMG]

משחקיות

המשחקיות בסה"כ מדהימה ולדעתי זה החלק שמגיע למשחק הזה פשוט 10 מרוב השליטה הנוחה שלו!
    במשחק תוכלו לזוז בין 3 למעלה שמאלה ולמטה ותוכלו ללכת ימינה ושמאלה.
    תצטרכו לעבור מכשולים מסובכים ולפעמים גם להרוג בוסים ומפלצות שתפגשו בדרך ע"י גרימת נזק למוח שלהם (קפצו על המוח)
    במשחק תוכלו גם לשלוט על הידיים שלכם בעזרת ללחוץ על כפתורי ה "2" לפי היד שאתם רוצים לשלוט עליה (R - ימין L- שמאל)
    ולאחר שלחצתם תשחקו עם הג'ויסטיק התאום לצד היד כדי להזיז את היד (אפשר גם לתת כאפות לאנשים זה כיף [IMG]http://www.***.co.il/images/smilies2/smile.gif[/IMG] )
    בעזרת חיישני התנועה תוכלו לשלוט על הראש ובעזרת R1 + R2 + שתי הג'ויסטיקים והזזת השלט תוכלו להזיז את הגוף
    בעזרת חץ למעלה תוכלו לחייך יש לכם 3 מצבי חיוך כל פעם שתלחצו פעם נוספת הוא יהיה יותר שמח
    חץ למטה הוא יהיה עצוב וכמו בחיוך גם פה יש 3 מצבים
    חץ ימין הוא יכעס וגם כאן יש 3 מצבים
    וחץ שמאלי ואחרון הוא יהיה מודאג גם כאן יש 3 מצבים

חפצים

במשחק תתחילו עם ממש קצת חפצים לבניה ובגדים וסטיקרים וכול זה.
    כדי להשיג את כל החפצים צדריך לעשות את הדברים הבאים:

1. תסיימו את כל שלבי ההדרכה במצב הבנייה - זה מביא חפצים רגילים ופשוטים
    2. בכל שלב מוחבאים חפצים תמצאו את כולם כדי לעשות את אותו שלב על 100% - יש גם בגדים וסטיקרים והכול בקיצור
    3. CO-OP - יהיה שלבים במהלך המשחק שחייב עוד אנשים בישביל להגיע לחפצים לדוגמא אחד ילחץ כדי לפתוח שער והשני יעבור ויקח
    4. Gifted Items את זה משיגים מהשלבים זה חפצים דיי נדירים כדי להשיג אותם צריך למצוא את כל החפצים באותו השלב
    5. Acing Items - זה החפצים הנדירים במשחק כל שלב שתעברו בלי למות תקבלו חפצים נדירים , חפצי ACEING

רשת

הגענו לחלק הטוב הדבר שלא מוגבל בעזרת הרשת שלו המשחק פשוט לא יגמר ב-ח-י-י-ם
    ה CO-OP של המשחק כ"כ כיף שלא יהיה אכפת לכם לחזור על המשחק אפילו 80 פעם
    תוכלו גם לשחק במפות שאחרים בנו והחליטו להעלות לרשת ולאחר שאני בדקתי את המפות האלו נדהמתי לגלות
    תוכלו לשחק במשחק כדורסל , פארקור (MirrorEdge) , תוכלו גם Bioshock , אימוני נינג'ה , מלחמת צבאות , מכות ובקיצור הכול! פשוט אנשים יצרו מפות מכל הסוגים.

סיכום

אני לא ירשום ציונים כי עם אני צריך לתת אני אומר מראש הכול יקבל 10 כלום לא איכזב אותי במשחק אז בקיצור אני יגיד מה שיש

סיפור
    העלילה יפה וסוחפת גם שתמותו לא ימאס לכם ותמשיכו לעשות את זה שוב ושוב ושוב
    אומנם כן מצב העלילה הוא מאוד מאוד קצר אבל תמיד אבל תמיד תמיד תמיד תחזרו על העלילה כדי להשיג את כל החפצים ,
    לעשות ACING , לפתוח את מפות Challenge וסתם כדי לשחק עם חברים ולעזור בקיצור תוכלו זה לא ימאס

משחקיות
    אחד מהחלקים הכי מרשימים במשחק המשחקיות כ"כ נוחה וזורמת שלא תרצו להפסיק לשחק פשוט תוכלו לבזבז על זה אפילו 12 שעות בלי שימאס לכם אפילו אני שקיבלתי את המשחק בלילה השני ישבתי עליו 12 שעות פשוט לא יודע שיחקתי ושיחקתי ואז ראיתי שעברו 12 פאקינג שעות הזמן טס שמשחקים בזה

השגת חפצים

הרעיון של זה כ"כ טוב בניגוד למשחקים אחרים שבהם כדי לעשות "100%" לא מקבלים כלום חוץ מאת ה "100%" (לדוגמא GTA)
    פה תצטכרו להשיג את כל החפצים שזה כן יביא לכם משהו וככה הם יתנו לכם סיבה לחזור על המשחק תמיד.

רשת
    מכויין שהמשחק הזה דיי חדש באירופה ורוב הקהילה של המשחק הם יפנים ואמריקאים רוב הסיכויים שיצא לכם לשחק עם אמריקאים ויפנים שזה מה שיגרום ללאגים אבל אני לא אומר שתמיד יש יותר גם אירופאים וככה לא יהיה לאגים בכלל
    חוץ מזה יש ברשת שלבים שאנשים בנו פשוט אין סוף שלבים יקח לכם חודש בישביל לסיים את כל השלבים שיש עכשיו ועד שתסיימו אותם יהיה כבר פי 2 יותר
    שלא לדבר על ה CO-OP הנהדר של המשחק הרשת ללא ספק זה החלק הכי טוב של המשחק

גראפיקה
    הגראפיקה של המשחק היא 3D! יש המון שטועים וחושבים הוא 2D בגלל שרואים מהצד אז לא הוא לא 2D אלה הוא 3D
    ועכשיו להסבר על הגראפיקה הגראפיקה של המשחק באמת מראה את מה שהמשחק אמור ליהות המשחק אמור ליהות משחק על דמיון והאווירה והגראפיקה דמיונית שזה פשוט משתלב עם המשחק בצורה מדהימה

סאונד
    ללא ספק גם אתרי הביקורות אמרו את זה הסאונד של המשחק פשוט זה מה שנקרא PERFECT הסאונד פשוט יסחוף אותכם יחד עם הגראפיקה והאווירה של המשחק פשוט שילוב נהדר הסאונד בחיים לא יגיע למצב שיעצבן אותכם ויגרום לכם לכבות אותו

תודה לי ול-Just4You.
    אם אתם רואים את זה בפורום אחר זה שלי, פשוט אני פירסמתי שם.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    איתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני לא סובל מאי שפיות אני נהנה ממנה

כותרת לא תקינה
    קרא חוקים
    נעול

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,097 | הודעות: 8,151,679 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect