נערך
נערך
נערך לאחרונה על ידי Eitanon; 15-11-2008 בשעה 11:27.
|
|
אוי,כמה שאתה חוצפן!!! "ממש לא מפותח"?! מה אנחנו בדיען הקרח?! לא!!! ואני בטוח ב-100% שבאת לרדת על הפורום שלנו או לפרסם אחד אחר,אז אל תספים ככה בסדר?!
וכן,אני חושב שה-"x360" שהוא באמת xbox360 טוב יותר!!! לא כי יש לו פריצה בכלל שפשוט אני יותר אוהב לשחק בו... ואם אתה קנאי עם PS3 אז אני מציע שתסתים את עצמל פה!!! ממש לא מפותח ,תאמר את זה לסבא רב רבה שלי!!!
לנעול ודחוף!
ותאמין לי,אתה מדבר כיאילו אתה מעל,אבל מעל לפורום הזה,יש רק שמיים!
נערך לאחרונה על ידי the risk taker; 14-11-2008 בשעה 23:59.
מילים כדורבנות :]
ועוד דבר קטן:
U FAIL!!
נערך לאחרונה על ידי CryTom; 15-11-2008 בשעה 00:32.
sliha aval ani bad ps3
חח פורום לא מפותח הוא אומר..
קודם כל.. בוא תגיד לי איזה מידע בדיוק יש על הPS3 ואני לא מדבר על המשחקים (שרק הטובים יוצאים ב2009).
מידע לDS תמצא ביפן כי זה חרא.
ולדעתי, הxbox 360 פי מיליון יותר טוב. ולמה? הערכתי את כל המשחקים של הPS3 ושל הXbox 360 וגיליתי שאין משחקים לחרא הזה שנקרא PS3. עוד דבר, הPS3 מבטיח שהוא יכול לקרוא את כל סוגי הפורמטים שקיימים בעולם. בנתיים הצלחתי להפעיל סרט אחד עליו.
אולי בעתיד יהיו משחקים טובים וזה בעצם מה שאני רוצה מהקונסולה. משחקים. וכרגע הXbox 360 לוקח את הPS3 בגדול.
לך תישן על כפית.
וואיי אתה חתיכת מסכן אתה יודע ?
אתה משפיל את עצמך אתה יודע ?
DS חרא ?
עוקף את ה-PSP, מהסיבה שציינת, משחקים !
בכל העולם יודעים שה-DS הוא לא מכשיר חרא, חוץ מפה.
תבין, PSP מת.
מת !
ואתה תמצא מידע ל-DS בכל מקום, כי חוץ מבארץ שלא מבינים בשיט, בארה"ב החנויות מעדיפות להוריד כמה שיותר מהר מהמדפים את ה-PSP.
ועוד אחרי היציאה של ה-3000 שיצא וכולם התלהבו מהמכירות שלו.
אחרי שה-DSI יצא והשפיל את ה-PSP והוא בשבוע הראשון שלו מוכר כמעט יותר מכל ה-PSP שמכרו בכלל.
הערכת את המשחקים של ה-PS3 ?
פחחח.
אתה יודע מה זה R2 ?
אתה יודע מה זה LBP ?
אתה יודע מה זה UNNCHARTED ?
אתה יודע מה זה HS ?
הערכתי את המשחקים עלק.
כרגע, המשחק MGS לוקח את כל המשחקים של ה-X360 בציונים.
כולם בעולם יודעים של-PS3 יש יותר אקלוסיביים מל-X360.
הצלחת להפעיל רק סרט אחד כי אתה נכה שלא יודע לצרוב איך אני איתך ?
כל סרט שניסיתי להפעיל הצלחתי.
דבר ראשון יא חתיכת עלוב, ה-X360 יצא שנה לפני ה-PS3, וה-PS3 כבר קרוב אליו במשחקים.
כבר עכשיו יש לפחות 7 אקלוסיביים ל-PS3 והם אדירים.
ל-X360 כמובן יש גם אקלוסיביים, אבל חוץ מ-F2, GEOW2, H3, כלום לא משהו.
ועוד משהו, מיק' בעצמם יודעים של-PS3 יש יותר אקלוסיביים ויהיו יותר אז הם מנסים לקנות את כל האקלוסיביים של סוני, זאת חברה זאת ?!
מה שאני זוכר כרגע זה את FF ואת T6 שהם קנו מסוני, למה ?
בגלל שיש יותר אקלוסיביים אז הם צריכים לעשות משהו בנידון.
אז תחשוב פעמיים לפני שאתה אומר לי לישון על כפית כי אני בטוח שאתה לא ידעת חצי מהמידע פה.
לא היה לי כוח לקרוא כל מה שכתבת אבל בוא אני יביא לך סיכום
x360 לא רואה ממטר את ה ps3 גם בגלל הפריצה גם בגלל הלייב המפותח כל כך גם בגלל הגרפיקה תאמין לי ראיתי מיליון השוואות וברובם ה x360 לקח יש לו פול משחקים יפים הרבה יותר נוח לשחק איתו וה ps3 זה חרא דבר אין מה לעשות תשלים אם העובדההה
יש פה להרבה בפורום בעיקר בהנהלה הגבוה סוני 3
ופשוט אין לי כוח להתווכח עם ילדים בני 12
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
עוד פאן בוי, יוו זה פשוט לא יאומן !
הלייב של ה-X360 הוא טוב, אבל בגלל שלוקחים עליו כסף יותר משתלם ה-PSN של סוני, חוץ מזה הוא לא טוב יותר מי יודע מה, אחרי 3 השוואות שלי.
הגראפיקה שלו לא יותר טובה, מסכים איתך שסוני יצאו טמבלים עם מה שעשו עם ה-CELL אבל עדיין הגראפיקה אותה גראפיקה, שוב, אחרי איזה 5 השוואות שלי.
הדבר היחיד שאני מסכים איתך שהשלט שלו הרבה יותר נוח ואם היה כזה ל-PS3 אני הראשון שהייתי מחזיק בו.
שוב, כנראה לא הבנתם, אני לא אומר שה-X360 הוא לא טוב, כרגע, הייתי שמח לאחד כזה, אבל אתם פשוט בגלל חוסר הידע העצום שלכם אתם חושבים שהוא לוקח אותו כלכך בקלות.
וזה טעות איומה.
טעות גדולה
נעול ואני אדאג שיעיפו אותך
חצוף
נעול
מה לעשות ישראלים תמיד בטוחים שמה שיש להם זה הכי טוב וזה שקשה יותר לפרוץ PS3 הופך אותו לגרוע.
ויש את החכמים שמזיינים תשכל על אקסקלוסיבים וגרפיקה,
מי שמדבר על גרפיקה אני בכלל לא אנסה להתווכח איתו,כי זה פאקינג אותם ביצועים...כרגע,בעתיד יש לPS3 פוטנציאל ליותר בגלל הבלוריי.
אקסקלוסיביים לכל קונסולה יש משלה וgears of war לא המשחק הכי טוב חברים.
והנה רשימה של אקסקלוסייבים נחמדים שיש לPS3 שלא הוזכרו
Grand Turismo
Kill Zone
God of war
socom
resistance
כל מקרה,אנשים תלמדו להתבטא,למה הכל חייב להפוך לריב?
אני לא יגיד שPS3 טוב יותר במיוחד כי אני חפשתי קודם לקנות PS3 לפני שאני ייקנה XBOX 360
אבל אני יכול להגיד שיותר כיף בדוק בבוקס אבל זה לא סיבה לקנות אותו לטווח ארוך מי שרוצה מכשיר חזק להרבה זמן שייקנה PS3 כי מה שאתה תהנה בבוקס בעוד שנה (2010) אתה לא וב PS3 אתה כן
אני בונה על למכור את הבוקס יד שנייה בעוד שנתיים וואז לקנות PS3 ככה אני יעשה אני ייהנה משתי העולמות
אבל זה לא הנושא
ודרך אגב אני חושב שהדיון הזה הוא גרוע גם ככה ערכו את מה שכתב כותב ההודעה ואין טעם להמשיך אותו
כי הוא גורר למריבות אז אני מציע שתנעלו אותו