איזה שיר גורם לכם לבכות או לפחות לרצות לבכות?
אותי זה השיר של Metallica
Nothing Else Matters
איזה שיר גורם לכם לבכות או לפחות לרצות לבכות?
אותי זה השיר של Metallica
Nothing Else Matters
לחופש יש תאריך:
23.10.15
|
|
אולי נשמע מוזר אבל זה
תראי זה אני - סינרגיה
קודם כל זה שמעליי:תתקן את המשפט מחץ שלך כותבים ארתור ולא ארטור
ולנושא:
Metallica-
Disposable Heroes
One
Master Of Puppets
Fade To Black
The Dat That Never Comes-בעיקר בגלל הקליפ המרגש
מילים עמוקות וחודרניות
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
מסכים איתך בקשר ל TDTNC, צודק בכל מילה....
האמת היא אבל שאין ממש שירים שמרגשים אותי S:
לא יודע.....אולי רק TDTNC....
היה שיר אחד,אבל הוא לא ממש רוק XD
של איזו להקה נראה קראו לה MEATLOAF
Meatloaf-I Would Do Anything For Love-But I Won't Do it
יענו הסיפור של היפה והחיה מודרני כזה
http://www.youtube.com/watch?v=7nrFpE2oYzY
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אז מה אם אתה אוהב מטאליקה?
הנושא הוא : מה השיר שהכי מרגש אותך :|
led zeppelin - stairway to heaven
ת'אמת לא יודע למה -_- אפילו לא יודע מה הוא אומר XD
פשוט אחלה שיר
נראה לי TDTNC אחד השירים היפים והליריקה מושלמת ומשתלבת עם המוזיקה
Alice: Oh, no, no. I was just wondering if you could help me find my way.
Cheshire Cat: Well that depends on where you want to get to.
Alice: Oh, it really doesn't matter, as long as...
Cheshire Cat: Then it really doesn't matter which way you go
۞Alice In Wonderland۞
♥