א' מאמר מצוין, לא ידעתי שאפשר לכתוב בנושא הזה אחרת גם אני הייתי כותב אחד...
קצת חולק את דעתך במשפט הזה:
המשחקים בארץ הם לא הכי טובים בלשון המעטה, אבל לא משנה איך הקבוצה משחקת המועדון תמיד יהיה בלב, לכן אני תמיד יעדיף להיות במשחק של הפועל מאשר במשחק של קבוצה באירופה.
................................................................................ .............................
הנה קצת על הסיפור שלי:
גם אני אוהד שרוף של קבוצה, ריאל מדריד, אני לא יכול לפספס כמעט אף משחק, ואני מאוד מאוכזב כשהקבוצה מפסידה, למרות שזה לא קורה הרבה, ואני מאושר עד הגג כאשר הקבוצה מנצחת...
יש מספר רגעים, שבתור אוהד שמחתי בצורה מטורפת, בצורה לא יאומנת שרק אוהד כדורגל מבין אותה...
שמנם היו יותר מ2 רגעים בלתי נשכחים אבל הנה ה-רגעים!
----------------------------------------------------------------------
17 ביוני 2007 . מדריד, איצטדיון הסנטיאגו ברנבאו:
המשחק נערך במחזור ה38 של הליגה הספרדית והוא המחזור האחרון, ריאל מדריד זקוקה לניצחון כדי לזכות באליפות, אבל כל תוצאה אחרת תביא את האליפות ליריבתה השנואה ברצלונה!
בסביבות הדקה ה17 קרה משהוא שנראה כגרוע מכל! ריאל מדריד ספגה שער ממיורקה החלשה במשחק כל כך חשוב, ומנגד לה ברצלונה עלתה ליתרון על יריבתה במשחק...
עם הזמן הקות חלפו וחלפו, ריאל מדריד הייתה עדיין בפיגור ומנגד לה ברצלונה המשיכה להגדיל את היתרון שלה.
בדקה ה65 במשחק הזה, יצא מהמגרש שחקן שעשה את משחקו האחרון בקבוצה אחרי המון משחקין ענקיים, דיויד בקהאם ובמקומו נכנס חוזה אנטוניו רייס שגם הוא ערך את משחקו האחרון בקבוצה...
בדקה ה72, אותו רייס כבש את שער השיווין במשחק הזה ונתן לריאל את התקווה לזכייה באליפות שלא הייתה כל כך הרבה זמן, אחרי 4 שנים ללא הישגים! בדקה ה80, אותו רייס הרים כדור קרן שהגיע אל דיארה והוא כבש 2-1 לריאל, הברנבאו שואג וקם על רגליו!!! ברצלונה שמובילה 4-0 על יריבתה לא יכולה לעשות כלום, ריאל מדריד בדרך לאליפות חשובה תחת קאפלו...לקינוח בדקה ה90 הדיע רייס והוסיף שער ממרחק, בדקה ה90, איזה רגע מדהים!!!
ממש אין לי מילים, זה מאותם הרגעים שאתה כמעט בוכה מרוב שמחה, אתה לא מתאר לעצמך את זה...
3:31 דקות לאחר תחילת תוספת הזמן מגיעה שריקת הסיום... הקהל שואג בצורה שלא ניתן לתאר...איזה שירה מדהימה...קמפיונס קמפיונס...וכך המון זמן, השחקנים מאושרים, ואז מגיע טקס הענקת הגביע...
ראול, הסמל של ריאל מניף אותו ואיזה שמחת מטורפת ביציע!!!
זה היה רגע שלא אשכח בחיים!
למי שמעוניין אז הוא יכול לראות סיכום של המשחק הענק הזה, מאוד מומלץ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=BEpZL5JT_qQ
השני היה 4-1 על ברלצונה אבל הוא לא משתווה לחוויה הזאת!