|
|
אני אומר הנוער של היום משקיע הרבה במראה שלו....
ביחס החברתי שלו ועושה הכל כדי שהוא לא ישאר לבד או שיחשבו עליו דברים לא טובים.
וכמובן איך לא..כל העניין של משיכה למין השני(כמעט כולם) כל ענייני הסקס מתחיל להיות הנושא המרכזי
וההתפתחות של הגוף וכאלה
תכלס, לפי דעתי מה שהכי מלחיץ זה שגיל ההתבגרות נמשך רק 5 שנים... איך אנחנו אמורים להספיק את הכל?
גיל ההתבגרות כלכך קצר, וכולם רוצים להגיע לאידיאל.. בילדות ובבגרות אין ממש אידיאל ספציפי, אבל בגיל ההתבגרות אתה רוצה
-לעשות שטויות שיהיה כיף לספר עליהן אחר כך
-לקבל ציונים גבוהים כדי שיהיה לך עתיד טוב
-שיהיו לך מספר מכובד של מערכות יחסים טובות עם המין השני
-שיהיו לך מספר גדול של חברים/ חוג חברתי גדול
-להיות מקובל ושאנשים ירצו בחברתך
-ללכת למסיבות. לאיודעת למה זה תופס קטגוריה משל עצמה, אבל כולם רוצים ללכת למסיבות P:
אני חושבת שמה שקשה לי זה שהאחים שלי וההורים שלי החליטו לתת לי את כל החסרונות של להיות ילדה ומבוגרת (ולהיות מתבגרת לא בא בחשבון).
מחזקת.
רק אני מדמיינת איש אדום עם קרניים אומר "מאיפה לכל הדצים והג. יפיתיות בא הבום הזה לד"ר נרגילה?!"?
אני חושבת שמבחינת מיניות קשה יותר להיות נקבה.
אין דבר כזה סיגריות במידה.
עד לאיזה גבול? עד לאיזה גיל?
מסיבותD:
הזמינו אותי למסיבת חנוכהXD
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
אם תוכלי להסביר את הילדותיות שלך אני אשמחץ..רק אני מדמיינת איש אדום עם קרניים אומר "מאיפה לכל הדצים והג. יפיתיות בא הבום הזה לד"ר נרגילה?!"?
אני חושב שמגיל 16 אפשר כבר לשתות ככה בסבבה, אני לא מבין למה לא? כי כמה מושחטים קבעו חוק שאומר שאסור? חחח, בטח איכפת לי.עד לאיזה גבול? עד לאיזה גיל?
אם הבנאדם יודע לשתות ולא נדבק לרצפה ומקיא על עצמו, שישתה.. שיהיה לו בכיף...
תאמינו לי שאם תלמדו קצת לכל מבחן לא תאכזבו לא אתכם ולא את הוריכם,
בכיתה ט' היו לי ציונים על הפנים, לקחתי את עצמי בידיים והנה אני בכיתה י' כל הציונים של עד כה מעל 85..
לימודים זה רק עניין של רצון, אם אתם רוצים להצליח נגיד בהיסטוריה, אתם תשבו על התחת ותשננו את החומר.
אם לא תרצו כמובן שלא תעשו את זה, ואי הרצון, זה מה שמוביל את רובינו לכישלון.
בקשר לנושא של הדיון, לדעתי התאהבות זה בין הדברים הקשים שאפשר לחוות בגיל ההתבגרות,
בעיקר בפעם הראשונה שזה קורה לך, אתה מרגיש דברים שבעבר לא הרגשת, זה חדש, אין לך מושג איך אתה מתמודד.
השאלה כמה הקשבת ועשית שיעורי בית לפני המבחן?,
אני אישית חושב שאם עושים שיעורי בית (לכל שיעור ואת כל השיעורים), ומקשיבים בכיתה, ובאמת מנסים ללמוד ולא סתם להעביר את השיעור, לא צריך בכלל ללמוד שבוע לפני מבחן, יומיים קודם חזרה ובטוח מקבלים מעל 85~.
זה הכל תלוי בזה, אני אישית לא עשיתי שיעורים יותר מ5-6 פעמים מכיתה ח'-ט', זה אולי נשמע הזוי אבל זו האמת, אם הייתי עושה הייתי מסודר היום מבחינת כל הבגרויות והמוגברים.
אני חושב שקיבלת 75 בגלל שלא באמת ידעת את החומר למבחן, לא הכי הקשבת בשיעורים ולא עשית שיעורי בית, בגלל זה היית צריכה לשבת שבוע לפני המבחן וללמוד, הכי הרבה שלמדתי בחיים היו 3 ימים לפני מתכונת בהיסטוריה, וגם אז הסתדרתי לא רע בכלל.
ובקשר לנושא עצמו, אין דבר כזה בעיה נפוצה ביותר, זה תחום שלם שחוקרים אותו ויש כ"כ הרבה בעיות לבני נוער דכאונות, דימוי עצמי נמוך, חוסר בטחון שהוא נגזרת של בעיות רבות אחרות, לחץ, קשיי הסתגלות וכו' קשה מאוד להצביע על בעיה אחת ספציפית, לא סתם יש פסיכולוגים, פסיכיאטרים, ומטפלים רק לבני נוער, יש מספיק עם מה לעבוד, והתחום רחב מאוד.
אכן צריך לדעת מתי להפסיק בקשר לשתיה, אתם לא רוצים לגמור את היום שלכם מקיאים את הנשמה ולא זוכרים כלום ((:
בס"ד
ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!:דירוג::דירוג::דירוג:
עישון ושתיית אלכוהול.