אני יודע שזה חדשות ישנות אבל עדיין אולי מישהו לא יודע
יוסי בובליל, האיש שמשעשע את המדינה בזכות חוסר המודעות שלו, בובליל גילה בגאווה לדיירי הוילה שבעברו הוא התערב עם חבריו מי יביא בחורה שכולם ישכבו איתה.
בפאב הוא הכיר בחורה ואז הלך איתה לבית של חבר.
שם הם (ארבעת חבריו) שיחקו קלפים בעוד הוא מתמזמז איתה ומאוחר יותר הוא הלך איתה לשירותים ועשה איתה "דונגה דונגה" בהסכמתה. בנקודה הזו מתחילה התפנית האפלה (שמסופרת לדיירים בצחוק מהול בגאוה וכרגיל- בחוסר מודעות עצמית). להלן תמליל השיחה:
יוסי בובליל: "שכבנו, דונגה דונגה, (אמרתי לההחברים שלי רוצים להיות איתך. אני הולך לקרוא (להם) אחד אחד.
היא היתה בהלם. אני יצאתי בדיבור שלי, היא לא הסכימה, היא לא הסכימה,
אבל אני, בשביל להרויח את הכסף- יצאתי אליהם, אמרתי להם נו, מי נכנס עכשיו? אף אחד לא היה לו אומץ להכנס
היא שמעה שהם צריכים לבוא אחד אחד, היא מהר התלבשה וזה... אבל אני זכיתי, כשאמרתי להם מי רוצה להכנס- אף אחד מהם לא נכנס. בשבילי- הם הפסידו את המשחק.
היא התעצבנה, עמדה ליד הדלת, (וצעקהאתה לא מתבייש? חושב אני זונה?
אמרתי להם: תביאו לי את הכסף (חה חה חה)
שיפרה: איזה סיפור נוראי
יוסי: לא , לא קרה כלום, זה לא על הבחורה, זה יותר על הגברים, איך הם עשו פוזות וזה... ובסוף הם הפסידו.
שיפרה: זה סיפור נוראי ואל תספר אותו, הוא לא עושה לך כבוד ולא מדגים שום דבר חיובי עליך כבן אדם.
הקטע הנ"ל שודר בערוץ 20 ואני מעריך שחברת "קשת" בחרה שלא לתת לו חשיפה נוספת בערוץ 2 או התייחסות באתר התכנית, בידיוק מאותם סיבות אותן ציינה שיפרה:
1. זה סיפור נוראי (יעני: סיבה מוסרית רישמית בשביל להרגיע את "יפי הנפש" שידרשו התייחסות)
2. כדי לשמור על תדמיתו המשעשעת של יוסי בובליל- מגנט הרייטינג.
לדעתי ב"קשת" יודעים היטב, שאם הציבור הרחב ידע את הסוד, שיוסי בובליל תכנן אונס קבוצתי- הוא עלול להיות מודח מהתכנית או לכל הפחות לעורר סערה ציבורית שתגרום להם כאב ראש
ולא צריך להיות מנכ"ל קשת כדי להבין שתכנית בלי בובליל, זה כמו ארנק בלי כסף
במחשבה שניה: בישראל של ימינו, יתכן ששידור הקטע הזה דוקא היה מביא לו עוד קולות
אלא אם כן העורך היה מציג זאת באור שלילי- אבל מה הסיכוי שהיה עושה זאת?
הוא הרי לא מנותק מעמו...
קרדיט ל-The Marker

החברים שלי רוצים להיות איתך. אני הולך לקרוא (להם) אחד אחד.

ציטוט ההודעה

מכבי מכבי מכבי אואהאואה מכבי מכבי מכבי אואהאואה