חבר'ה, אני רואה אותכם מגיבים פה לאנשים אחרים והאמת? שאני די מתעצבן מהרבה תגובות.
אני אספר לכם על שני היתקלויות שהיו לי לאחרונה ודי מסכמים את כל מה שקרה בסביבה בזמן האחרון.
כל מי שלמד לאחרונה קצת פיתוי ופשוט לוקח ומצטט כאן לאנשים משפטים של מיסטרי או דיאנג'לו שמאפי ופיתוי תרגמו בצורה די עילגת, זה נחמד ויפה.. וכן, הדברים נכונים. לא נגיד שלא.
אבל מה קרה כאן?
מס' נורא מועט של גברים ידע להתחיל עם בחורות, בואו נהיה כנים כאן ונאמר שרובנו פשוט ניגשנו לבחורה בצורה תמימה כזאת, בצורה שלא השאירה לנו סיכוי מראש, אלא אם כן התמזל מזלנו.
בן אדם היה מתחיל עם 20 בחורות, ומשיג 2 טלפונים.
היום אותו אחד קרא ויישם את העקרונות וגנב (כן, גנב) את רוב המשפטים שלו, שיפר את הביצועים פי 5 ומשיג 10 טלפונים מתוך 20 נשים.
הכל טוב ויפה, אבל שכחתם שאנחנו גרים במקום קטן חברים, לא ארה"ב, ולא קנדה, ולא אירופה. כולה ישראל.
תוך שנה הדבר קיבל כ"כ הרבה תנופה, כל בחור שני חושב שהוא יודע "לפתות" ובחייכם?
לפני בערך שבוע וחצי, דיברתי עם ידידה בטלפון ולא ניסיתי להתחיל איתה או משהו בסגנון, ממש לא קרוב אפילו. אבל בגלל שאתה כבר מעכל את ה"חומר" בראש כ"כ טוב, אתה מפלרטט בטבעיות, אתה זוכר דברים שדיאנג'לו ומיסטרי נוהגים לומר, ואתה שולף דברים דומים על אותו העיקרון באופן טבעי כבר. שזה ממש לא רע. זה נהיה רע כשהיא אומרת לך "למה אתה מנסה להתחיל איתי?" ואז אתה עונה לה - "אה?", והיא אומרת לך "כבר קראתי את כל השיטות האלה באינטרנט". בקיצור, עם בחורות אינטלגנטיות פלוס, דברים נהים מסובכים, הן מודעות להכל.
והיום, אני יושב לי במיונים לקצונה, שומע ערסים וחנונים מדברים יחדיו על פיתוי. ישבתי לי בצד והתענגתי לסיפורים המצחיקים ששמעתי, ז"א החבר'ה הם חובבנים, הם קוראים ועושים מה שהם קראו ומספרים לחבר'ה, שזה הכי עצוב. עכשיו כמה אנשים החליטו פה אחד לנסות להתחיל עם בחורות בזמן הפנוי.
בחייכם,
GIVE ME A BREAK
5 אנשים לא הצליחו להשיג כלום.
אגב כולם שם בני 18~19 אם זה משנה.
ניגשתי לשני בנות לאחר מכן (7,8) שישבו יחד, התיישבתי ושאלתי אותן למה הן סירבו? סה"כ שני הבחורים עשו את זה באמת כמו בספרים. דיבור סביר, שפת גוף לא רעה.
והן פשוט אמרו לי "מה אתה חושב שאנחנו עוד מסכנות שלא מכירות את כל הספרים האלה שלכם??"
היה בא לי לשים לה בומבה בפנים נשבע לכם?!@#
רק בגלל זה שהיא אמרה לי מפורשות (ככה אני מפרש), כל מה שידעת - כבר לא שווה כלום! למה? כי כולם יודעים את זה.
ישראל, אנחנו חיים בישראל! כולם יודעים על זה כבר!
בחורה שיוצאת וניגשים אליה כמה פעמים ביום, כבר מבינה את הסגנון המחודש, והוא מפסיק לעניין אותה.
חבר'ה? אתם רוצים להתחיל עם בחורות?
זה קל, זה באמת קל וזה כיף לא נורמלי.
אפשר להשיג פוסטמות ו-5,6 ולפעמים 7 בכל מקום בכל זמן בלי לעשות כלום.
אבל כדי לעלות שלב ולהתחיל עם בחורה חכמה שגם נראית טוב, פאק, תתעלו על עצמכם, והכי חשוב, תפסיקו לשתף כל אחד בשיטות שלכם.
נראה לכם טוב מה שעשיתם?
תרשמו כאן חופשי, רק אחרי שמצאתם כבר משהו אחר.
כי ברגע שזה פולש לאינטרנט, הדרך שלכם אבודה. אבודה!
רוצים טריקים? תחשבו כוסעמק חלאס לשאול "איך ואיך ואיך" ולחפש כל מיני מדריכים.
מה אתם ילדים קטנים?
אם התבגרתם מספיק כדי לרצות לזיין באותו הלילה, תתבגרו מספיק כדי לעלות על שיטות וסטייל משלכם. כי ברגע שאתם מקבלים את הצורה של כל השאר, אכלתם בתחת. ואתם יכולים לשלם גם 6-7K לקורס, לא יתן לכם כלום, אם לא תבינו שכדי לעשות משהו, לא צריך לקרוא ספר, ולא צריך לתרגם שיטות.
יודעים מה? תקראו ת'ספר. אבל הוא כבר הפסיק להיות ה'תורה' כמו שכינו אותו. זה כבר לא הGUIDELINE שלכם. תשדרגו את עצמכם. או שהסיכוי שלכם אבד לגמרי.
איך לשדרג את עצמכם? זה החלק הקשה, וזה כל אחד יפתח עם עצמו. כי לכל אחד יש יכולת התבטאות ודיבור שונה.
אחד כמוני, שיכול לפטפט על עץ אקליפטוס ובקבוק מי עדן במשך 20 דקות בלי להפסיק, לא יפתח את אותן השיטות כמו של אחד שמאבד את המילים מהר יותר ואובד רעיונות.
גם עם יכולת דיבור בינונית, אפשר עדיין להשיג כל אחת. הבעיה היא שאם אני אתן לאותו הבחור את הדרך שלי, הוא פשוט לא יצליח. לא כי הוא לא יכול, כי זאת לא הדרך הנכונה עבורו.
יודעים מה? מי שקרא זה ולא מסכים. סבבה, זה רק עניין של זמן עד שבחורות ידחו אותכם ולא תבינו למה. זה בוודאות אני אומר לכם.
ומי שחושב שאם ה'תותחים' ממאפי או ה'סוסים' האחרים אומרים שזה טוב, ברור שהם יגידו לכם שזה עדיין טוב נשמות, הם רוצים להרוויח עליכם כסף.
כל זמן שהם משכנעים אותכם שזה טוב, יותר אנשים נרשמים לשטויות שלהם.
אבל הם? הם כבר מזמן הבינו שהרבה שיטות הפסיקו מלעבוד אצלנו, וזה רק עניין של זמן עד שהקורסים שלהם כבר לא ימשכו אנשים יותר כי הדברים פשוט יחדלו מלעבוד.
אני כתבתי הרבה ואני לא מצפה לאיזה 8 עמודי תגובות, מי שקרא, שוב גם אם הוא אינו מסכים, טוב שקראתם את מה שכתבתי.
יבוא יום ואולי תחשבו אחרת על הפוסט הזה.
בהצלחה לכם חבר'ה
אוהב אותכם![]()

ציטוט ההודעה