אני התחלתי להתאמן בזמן האחרון. אני דיי שמן, ואני כל הזמן נמשך למתוקים, אבל גם אם אני אומר לעצמי לא, אני אוכל את הדברים האלה.
איך להפסיק את זה, בכדי שאני אוכל לראות פירות מהאימון שלי?![]()
אני התחלתי להתאמן בזמן האחרון. אני דיי שמן, ואני כל הזמן נמשך למתוקים, אבל גם אם אני אומר לעצמי לא, אני אוכל את הדברים האלה.
איך להפסיק את זה, בכדי שאני אוכל לראות פירות מהאימון שלי?![]()
|
|
אתה אוכל מתוקים כנראה שההורים קונים, תגיד להורים שיפסיקו לקנות...
תלך לפסיכולוג :X לאדע מה להגיד לך...
תחשוב על זה שאתה מתאמץ כמו כלב לחינם...
תשווה את עצמך לחמור
חחח... זה לא ממש עוזר..
עוד, בבקשה?
תעשה מה שהבחור אמר
אל תקנה ממתקים
גם אני אוהב דברים מתוקים אבל כשאין אצלי בבית אני לא נמשך שוכח מזה
אתה חלש בנפש, אין יותר מה להגיד
בוא אני אתן לך דוגמא, ההורים שלי חזרו מחו"ל ואתה יודע בטח מזה כשחוזרים מחו"ל מביאים את כל השוקולדים הכי טעימים בעולם...
ווואלה לא, לא נגעתי...
תתחזק מזה שתגיד לעצמך אני אהיה רזה ויפה וכל זה ותסתכל על אנשים שמנים איזה ירידות יש עליהם...
אני מאז שירדתי 10 קילו (עדיין מוריד) הבטחון עצמי שלי עלה וואלה אני יוצא ראש בראש בירידות שאומרים לי שמן, אבי ביטר וכו'...
אני לא לש בבנפפש... החזקתי דברים חזקים מזה... פשוט אני רגיל לא לשים זין על מה שאני דוחף לפה....
אז אני לא מצליח לשנות תהרגל.
אז אתה לא חזק בנפש, אתה מוציא מעצמך אפס...
לדעתי אתה צריך להעמיד לעצמך גבולות ולהגיד סתם לדוגמא אני יכול לאכול איזה שוקולד,ממתק, איך שלא תקרא לזה, אז נגיד רק אחד ביום וככה שתרצה תקח רק את "המנה היומית" שלך .
וזהו בסך הכל אין מה לעשות זה הכל תלוי בכח הרצון, אתה רוצה להיות חתיך? תעבוד קשה אין מה לעשות.
נערך לאחרונה על ידי RoyalFlush; 27-11-2008 בשעה 18:29.
כל בוקר סתכל במראה ותחשוב אם זה שווה את זה.
תתחיל לאכול אוכל איכותי, דברים מקמח מלא וירקות שמלאים בסיבים תזונתיים זה ימלא אותך ולא תרצה לאכול יותר כלום, אתה פשוט לא תימשך לזה כי תיהיה מלא מדברים אחרים.
תוד לכולכם. אני מאמין שאני אתחיל ליישם את זה ומקווה.
תאכל ענבים במקום שוקולד לי זה עזר! או פרי מתוק אחר...
נערך לאחרונה על ידי oshtal12345; 28-11-2008 בשעה 17:06.
אוקיי... עוד תגובות ושיטות יעזרו לי מאוד![]()