|
|
אני חסר מילים.
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 29-11-2008 בשעה 19:24.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
ת'אמת תילדים בהתחלה אני לא כל כך מאשים , הישראלים שהציקו להם בגלל שהם עלו מרוסיה גרמו להם לחשוב ככה
נערך לאחרונה על ידי WeedMe; 29-11-2008 בשעה 19:29.
פיי.. ושעוד הם אמרו שהם שונאים קווקזים(מה אני יגיד..)
גשם של עופרת יצוקה.
חברה, זה אנחנו אשמים, אם נקבל אותם לחברתינו הם לא יהיו ככה...
מסכנים, הם נמצאים בארץ שהם בקושי יודעים תשפה, בקושי יש חברים, צוחקים עליהם משפילים אותם, מה אתם רוצים שהם יעשו?
תקחו את זה לתשומת לבכם, לי יש המון חברים כאלו (עולים חדשים וכל זה...)
והם שמחים והכל לומדים את השפה וואלה הם לא כאלו, ואני לא נותן לאף אחד לרדת עליהם...
אולי אם באמת לא תחיו בבועה של עצמכם פעם אחת, ותכניסו לנוער הישראלי את כולם, אולי באמת נוכל לחיות בשלווה ולהלחם בטרור במקום בנאצים
הם נאו נאצים.. אבל דיברו עם השדרן היהודי
חחחחחחחחחח
שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!
איזה מנייאקים אמחנו הכול באשמתנו
Electro FTW
וואי השתים מירושלים עצבנו אותי רצח..
הרוסים בהתחלה הם פשוט ילדים מפגרים שמשחקים אותה,הם לוקחים קשה שמקללים אותם(כולה אומרים רוסי מסריח) ולרוב הם כאלו שעלו לארץ רק בגלל שברוסיה המצב היה קשה ושיש להם סבא\אחד ההורים יהודי.
הם לא מרגישים שייכות ליהדות ובגיל ההתבגרות בגלל שהם לא מרגישים שייכים הם מסתובבים עם עוד ילדים כמוהם.
ונחזור לבני זונות שהראו במקלט שלהם: הם חתיכת בני זונות מפגרים,כנראה ילדים שהיו ילדי כאפות ביסודי וצחקו עליהם ושוב כמו הילדים שהראו בהתחלה, הם התחברו עם ילדים מסכנים וחנונים כמוהם ושומעים את הרוק המזדיין שלהם כוסבתא שלהם בני זונות..המראיין היה צריך להכניס להם את הגיטרה לראש
אומגד ,הצילו.
אני לא רוצה להגיב,כי לא ראיתי את הסרטון,ראיתי את 10 השניות הראשונות וזה הספיק
אני גם חצי רוסי(לא ממש רוסי שעלה אתמול,הסבים...)וזה מזעזע לחשוב שאנשים מקבלים דעות שליליות על אנשים מסויימים,והאנשים שעליהם דיברו מתדרדרים למצבים כאלה.
עצוב ומשפיל
אחי החברה הישראלית אשמה בזה הם עולים חדשים וגם אם הם יודעים את השפה זה יותר קשה שאתה מבין מה שאומרים לך דחו אותם פשוט חברתית הם לבד בבצפר והם לבד בעיר והם לבד במדינה ועוד מקללים אותם אתה תראה שאם אתה תיהיה דחויי חברתית אתה פשוט תאבד את השפיות ועוד מקללים אותך זה פשוט יכול לגרום לכל אחד לשנוא את מי שגרם לו את האבל הזה ואת מי הוא מאשים את הישראלים הוא לא יאשים רק אדם אחד הוא יאשים את כולם את כל החברה תאמין לי אני תמיד מבין את זה ואת מה שהם עוברים אני למזלי לא עברתי כאלה דברים שדחו אותי חברתית אולי פה ושם קללות גזעניות
אני בהלם מהשניים במקלט. פשוט גועל נפש, אני לא מבין איך בנאדם יהודי יכול לדבר ככה.
אתם לא אוהבים יהודים ? עופו מפה סעמקקקקק !!!!!