אני חסר מילים.
|
|
זה בושה וחרפה שהם גרים בארץ שלנו!!!
ביד יש כוח, בראש יש מוח, בגוף יש לב בו כתוב הפועל אותך אני אוהב !
לא הפתיע אותי שהניאו נאצים שהראו בסרטון הם מברית המועצות לשעבר.
אחרי ההתנכלויות להם בשנות ה-90 וגם עכשיו כמו רוסי מסריח וכו',הם חייבים להתקומם ולהיות נגד אותם הישראלים והיהודים שקיללו אותם,אף על פי שהם בעצמם יהודים וישראלים!
ואני רוסי אז אל תרשמו לי דברים סטייל "אנטי רוסי" וכו'..
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לכל אדם יש זכויות לעשות מה שבראש שלו.
ככה שעל זכויות אתה לא יכול להגיד כלום פה.
היה לנו איזה שיעור,שהמורה אמר שאתיופים בכלל לא יהודים.
הם עיבריים,אבל לא יהודים.
אני לא זוכר ממש את ההסבר >.<"
לברון,
נוצרים לא יכולים לעלות לארץ מהסיבה שהם לא יהודים.
הם יכולים לעלות לארץ כילדים של אב יהודי,או איכשהו קשורים ליהדות.
ככה שנוצרי מלא לא תמצא פה,אולי בי-ם,נצרת ובית לחם
כן יש הרבה ניאו נאצים מסריחים אבל אין מה לעשות..
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חוק השבות (1950) קובע שכל אדם יהודי זכאי לעלות ארצה (סעיף 1), כשהעלייה ארצה תהיה על-פי אשרת עולה. אשרת עולה זו הופכת באופן אוטומטי-כמעט לאזרחות ישראלית, כמבואר בחוק האזרחות, סעיף 2. בשנת 1970 הורחב חוק השבות, ונקבע שגם בן זוגו של יהודי או צאצא של יהודי (עד דור שלישי) יהנו מחוק השבות, ובהתאם - מאזרחות ישראלית.
אם לא הבנת זה אומר שאם יש סבא וסבתא יהודים,הם,הבנים והנכדים שלהם זכאים לעלות לארץ.
דוגמא למה שאמרתי מקודם על שהם נוצרים:
הבן\בת של הסבים לא גדל לתוך היהדות כי ההורים שלו ניהלו אורך חיים שלא קשור לדת.הם התחתנו עם אדם שהוא לא יהודי,כמובן עשו ילדים ועלו לארץ..
הילדים לא מרגישים שייכות למדינה כי הם לא שייכים אליה,ההורים שלהם לא ניהלו אורך חיים יהודי ועלו לארץ.יש להם רק קשר דם בגלל הסבים שלהם,אבל הם לא מרגישים שייכות.
מה לעזאזל נאצים עושים בארץ ישראל? הם הרי נגד מדינה יהודית וזה התואר של מדינת ישראל...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
לא הבנתי מה זה היה בהתחלה זה היה ילד שהרביצו לו מה עשו לו בהתחלה שכב עעל הרצפה??