יש לי דיון שכבר יושב לי בראש הרבה זמן,אבל סוף סוף יש לי כוח לכתוב אותו.
שאלת הדיון היא האם מטאליקה חזרה לעצמה עם האלבום החדש Death Magnetic.
לצורך הדיון אני אקח סיפור אמיתי מחיי, על שני חברים שלי שהתווכחו על האם מטאליקה חזרה לעצמה.אני לא רוצה לפרסם את שמותיהם האמתיים פה אז לכן נקרא להם חבר 1 ו-חבר 2.
חבר 1 טען בפניי שהאלבום של מטאליקה נותן בראש ומטאליקה חזרה לעצמה,שהאלבום מתמקם איפשהו בין ג'אסטיס לאלבום השחור,ושחל במטאליקה הנוכחית שינוי גדול.
חבר 2 ששמע את השיחה,הצטרף לשיחה וטען שהאלבום החדש די חלש,אולי רק שיר אחד סביר (TDTNC) ושבעיניו מטאליקה מתה אחרי ג'אסטיס.
2 החברים התווכחו והביאו טיעונים מוצדקים ולא מוצדקים,דעות,עובדות,השערות ושאר ירקות.
כששאלו אותי מה דעתי אמרתי שאני לא יודע.
רק שתדעו הסיפור קרה לפני חודש.
מאז הספקתי להאזין לכל האלבום החדש.
עכשיו אני נוטה יותר לתמוך ולחזק את חבר 1.
לדעתי האלבום באמת נותן בראש,נכון שהוא לא כמו "The Fantastic Four" של מטאליקה(הכוונה לארבעת אלבומי המופת הראשונים של מטאליקה),אבל הוא בהחלט ברמה של האלבום השחור ואף יותר טוב ממנו.
אחרי האזנה לאלבום החדש,שמכיל 10 שירים דנדשים של מטאליקה,אפשר לבשר ש:מטאליקה חזרה!
נכון,אולי זה רק אני,אולי אני בהתלהבות יתרה מהאלבום,אבל לדעתי מטאליקה חזרה בגדול עם האלבום החדש.רוב השירים שם לא נופלים מ-7 דק',יש שם שיר אחד שהוא אינסטרומנטלי(!!!) והסאונד של האלבום נשמע משובח ביותר.
בהשוואה ל-LOAD,RELOAD ו-ST. ANGER האלבום הזה הרבה הרבה יותר טוב.
אין יותר פחים כמו שנשמעו באלבום הקודם,ST. ANGER,אין יותר אפקטים קולים מוזרים כמו שאפשר לשמוע בשיר Bad Seed,או שירי רוק שמזכירים את המערב הפרוע מהאלבום RELOAD,ואין נגינת רוק להמונים,רוק ממוסחר שכזה,כמו באלבום LOAD.
אולי חלק מהשירים ישמעו קצת ממוסחרים,אבל אחרי ששומעים את כל השיר אפשר להבין שלא.
לדעתי האלבום ממש ממש ממש טיפה טיפה טיפה פחות טוב מהאלבום השחור.מה לעשות,שירים כמו The Unforgiven,Nothing Else Matters,Enter Sandman ושות' לא ממהרים להישכח ע"י קהל המעריצים הענק של מטאליקה.
אז בקיצור-מה דעתכם?אם מי אתם מסכימים?עם חבר א',ב' או איתי?
אשמח לדעות מגוונות.
כל הנכתב בכתבה/דיון זה נכתב אך ורק על ידי,אין להעתיק כתבה/דיון זה ללא רשות הכותב(אני).

.

ציטוט ההודעה
שיחזרו לעצמם (אמן)