נכתב במקור על ידי מייקל :/ בזה שהיו יכולים להיות לה חיים נורמליים. ועכשיו בדוגרי, אני מצטער בשבילה שהיא לא מתה. עדיף למות מאשר לחיות כמו שהיא חיה[אחרי התאונה] בחורה יפה, נראית אינטלגנטית. רוב הסיכויים שאילולא התאונה, היו לה חיים טובים. נכתב במקור על ידי sPoiled איזה ישןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן O_O
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
מכיר,עצוב גם זה שביגללו התאונה מרגיש יותר כאב
נערך לאחרונה על ידי DNcar; 03-12-2008 בשעה 16:58.
אתמול ראיתי את זה פעם ראשונה, בלילה חלמתי שזה קורה לחבר שלי ואני ידעתי שזה הולך לקרות ולא עצרתי את זה החלום הזה ביאס אותי רצחח
ראו דוגמא זו למה לא לשתות ואז לנהוג .. ממש מסכנה, חייה נהרסו ברגע .
נכתב במקור על ידי מייקל :/ הוא לא אשם שהמכונית הוצתה בטח שהוא אשם! כמו שהם אמרו.. אם הוא לא היה עולה על הכביש ומתנגש בה היו לה חיים נורמאליים.. השרפה הייתה בגלל ההתנגשות לא?!
נכתב במקור על ידי דנדן5558 בטח שהוא אשם! כמו שהם אמרו.. אם הוא לא היה עולה על הכביש ומתנגש בה היו לה חיים נורמאליים.. השרפה הייתה בגלל ההתנגשות לא?! לפי מה שהבנתי,קודם אירעה התאונה,ואחרי כמה דקות פרצה שריפה. זהר,אמרת רוב הסיכויים, כלומר יש סיכוי קלוש שהחיים שלה נהרסים בצורה כלשהי. מה לעשות,זה גורל
נכתב במקור על ידי מייקל :/ לפי מה שהבנתי,קודם אירעה התאונה,ואחרי כמה דקות פרצה שריפה. זהר,אמרת רוב הסיכויים, כלומר יש סיכוי קלוש שהחיים שלה נהרסים בצורה כלשהי. מה לעשות,זה גורל תראה, אין דבר כזה מאה אחוז. אבל 99.99999999999999% שהיו לה חיים נורמאלים.
חוקי הפורום