מה אומרים בהלוויה של נהג מרוצים?
תשובה: נולד ומת מקרע בגומי
סופרמן עף בשמיים יום אחד וכולו חרמן, הוא מפנטז על וונדרוומן, כבר חודשים, לפתע הוא רואה אותה שוכבת על החוף ערומה לגמרי, הוא לא חושב פעמיים, יורד למטה במהירות מביא בה זיון בשיא המהירות ומבלי שמישהו ישים לב עף שוב לשמיים, אז וונדרוומן שואלת : ראית משהו מוזר ? אז דנידין עונה לה : לא, אבל מזה שורף לי עכשיו התחת !
איזה אתיופי אחד בא לזיין בחורה נשואה, היא שואלת אותו מה הוא יעשה במקרה שבעלה יגיע, אז האתיופי ענה לה שאין לה מה לדאוג שיחכו לו עם טרמפולינה מתחת לחלון, הם מזדיינים ולפתע יש דפיקות בדלת, מהר קפץ האתיופי מהחלון, והיא פותחת את הדלת ורואה אתיופי שאומר לה : תגידי לו שלא מצאנו טרמפולינה !
מה משותף לגברים ולעכברים, ששניהם כל היום מנסים להיכנס לכל מיני חורים..
לד אחד דופק את אחותו במיטה ואומר לה:"את יודעת,את יותר טובה מאימא!",ואחותו אומרת לו:"אני יודעת,גם אבא אמר לי".
יום אחד בממלכת החיות שם לב האריה, מלך החיות, שנתיניו משועממים. הוא החליט להכניס קצת אקשן והכריז הכרזה: "היום הוא יום מיוחד. כל נתיני חייבים לציית לחוק הבא: "לעשות סקס בלי קונדום"." הנתינים מופתעים אך מאושרים. ברחובות נראים חיות שלא מתביישות ודופקות אחד את השני בלי בושה. האריה מסתובב בגאוה, אך פתאום רואה את החמור עם קונדום. האריה כועס וצועק על החמור:"אמרתי בלי קונדום!!!". החמור ממהר להסביר:"אבל המלך, זה לא קונדום, זה הנחש מוצץ לי..."

ציטוט ההודעה

of the world