|
|
על ה*** שלי 44 שערים מצדי שיהו 2 שערים על ה*** המנפח שלי ככן!!!!!!!!!!
מה זה השיפוט הזה אני משתגע!!!!!!!!@#@%$&^#$@&%#*
יווו אתם לא מבינים שאם אני תופס אותו אני *** אותו במצח ה*** שלו !
מה קרה אתה לא אוהב שהאלופה חוזרת מפיגור ***
איזה מתנה ריאל תכננה לי והרסת יוווווווווווווו@#$^%@)&#%@
מצטער ששיחררתי ככה הכל הייתי חייב
heedrolix, מתחנן, אין לי כח לצנזר תעשה את זה במקומי (עד מחר בבקשה).
בכל מקרה, הפסדנו בגלל השופט ובגלל ההגנה. 11 גברים שחקו על המגרש הזה אבל שופט קטן ואידיוט היה חייב להרוס את הכל.
הקבוצה חייבת לערער על הרחקתו של אריאן רובן, כי זאת התקווה היחידה לסופרקלאסיקו.
יותר מזה אין לי כח לנתח את המשחק הזה, נצטרך לעלות את צ'מה אנטון מהנוער כדי שישחק כמגן שמאלי חח..
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 08-12-2008 בשעה 01:08.
Siete
עזוב, תאמין לי שחצי מאוהדי מדריד רוצים לקלל את השופט והאיש הקטן הזה, הוא לא שווה את זה פשוט.
לריאל מדריד יש את אחת ההתקפות הטובות בעולם וכולם ידעו את זה, אבל רק כשהיא משחקת שחקן אגף (שלא לדבר על רוד ואן ניסטרלוי, אבל נוכל להסתדר עם הונטאלר). אם רובן לא ישחק שבוע הבא, לא רק שריאל תפסיד היא גם תובס.
ההגנה היא פשוטה בושה; בתחילת המשחק שגיא כהן העלה השערה, השערה שחשבתי אליה הרבה לפני שהוא נולד, שעל פיה מצלדר לא שיחק כבלם רק כדי שראמוס לא יקבל את הצהוב כמגן ימני, תפקיד שהרבה יותר קל. זאת אולי הסיבה היחידה שסלגדו, שהיה גרוע אבל לא כמו מרסלו, פתח בהרכב. על מרסלו אין לי מילים; שחקן כל כך טיפש לא היה בריאל שנים. רק טובה עשו לנו שהוא לא ישחק שבוע הבא, רק לטובתנו!
אני חוזר בי - זאת תיהיה שערורייה (ויסכימו איתי אוהדי בארסה) אם אריאן רובן לא ישחק בשבת בנו קמפ'.
Siete
איך רובן ישחק?![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
חגי, התקווה היחידה היא ערעור, שממש לא נראה לי שהוא יתקבל. רובן אומנם הגיע בריצה לשופט (עם סיבה, להיגואין הגיע פנדל ברור), אבל כשהוא הגיע אליו הוא לא התפרע או משהו. על ריצה כזאת לקבל צהוב שני אחרי שלא נתת לריאל 2 פנדלים ברורים ולא פסלת 2 שערים לא חוקיים של סביליה? טוב, ככה זה שופט ספרדי (שבוע הבא יהיה גרוע יותר, אולי זה יעבוד לטובתנו, מי יודע).
בטחלס, רובן הוא הסיכוי היחיד שלנו לצאת עם משהו מהנוקמפ', כי בנוקמפ' אנחנו נספוג. חוזה מריה אנטון, הילד, יפתח כמגן שמאלי כשמצלדר הטיפש יפתח על חשבונו של סלגדו וראמוס יוסט ימינה. אני יכול לומר זאת כמעט בוודאות כי זאת האופציה היחידה שלנו. גם ווסלי שניידר יחזור בזמן בעזרת השם בתקווה שהערעור על האדום של רובן יתקבל.
הרכב משוער: קסיאס, אנטון, קנאברו, מצלדר, ראמוס, גאגו, גוטי, שניידר, דרנטה (רובן), ראול, היגואין. שחקן אגף כן יפתח בנואו קמפ' כי זה האופציה היחידה שלנו להשיג משהו נגד ההגנה של בארסה (שבזמן האחרון התייצבה). האדום של מרסלו רק עושה לנו טובה ענקית, כי הוא והשופט הם האשמים העיקרים בהפסד של ריאל אתמול.
אה, היגואין, איזה שחקן אה? רק בן 20 הילד.
ועוד משהו קטן, כולנו כנראה שוכחים, אבל יש ליגת האלופות השבוע חח. תיאורטית, ריאל יכולה לעלות מהמקום ה-1, ריאלית? לא. בזמן הזה הילדים של בארסה (אני מתאר לעצמי) יארחו את שאחטר לעוד משחק שיכנס אך ורק לפרוטוקול.
אוהדי ברצלונה לא יכולים לחכות, אני מתפלל שנחזור למחזור ה-7 לאחר הנצחון על אתלטיקו מדריד והיכולת המדהימה שהצגנו. כן, קצת לפני שכל הפצועים התחילו לצאת מהחורים שלהם וקצת לפני פציעתו של רוד ואן ניסטרלוי :\ לאיזה עונה ריאל הולכת? אלוהים..
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 08-12-2008 בשעה 08:33.
Siete