קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תקציר משחק - כדורסל] ברצלונה נגד ולנסיה 1-2 | 16.10 | ליגה ספרדית מחזור 7 | איכות HD
    על ידי -OmeR- בפורום ספורט מדיה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-10-2010, 15:02
  2. [דיון] לוח משחקים מחזור 17 - ליגה ספרדית
    על ידי DarkDevil בפורום כדורגל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-01-2010, 16:43
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 27-04-2009, 21:34
  4. [מחזור 38] ליגה ספרדית מחזור 38
    על ידי -Raul- בפורום כדורגל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 22:24
  5. [מחזור 28] ליגה ספרדית
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 17-03-2008, 09:02
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 39 מתוך 39

[מחזור 14] ליגה ספרדית :: ברצלונה מביסה את ולנסיה, סביליה מנצחת את ריאל מדריד - עמוד 3

ציטוט נכתב במקור על ידי HeeDroLix- צפיה בהודעה
    אני הולך לקלל עכשיו ולהוציא את מה שבא לי ואתם יכולים לי לתת לי באן או מה שבא לכם לעשות
    אבל אם אני תופס את השופט הבן זונה הזה אני מוציא לו את הלב הכושיל אחותון מתה מה קרה שופט יבן זונה אני שם עליך זין כזה גדול אתה לא שורק לפנדל יבן זונה ואחרי זה שהיה פנדל ברור אחרי האטרף המטורץ שהיה וגם אני צרכתי באמצע הסלון משמחה אתה לא יכול לשרוק לפנדל שכל העולם ראה יבן שרמוטה אה........!!!!
    וגם אחרי זה הוא קיבל כרטיס אדום מי שהשאיר את ריאל במשחק אתה לא קורא עיתונים מרסלו ורובן בגלל לא יהיו בסופרקלאסיקו המזדיין יכושיל אחותך ושל כל הכוונים המזדיינים בתחת שלך אתה יכול למצוץ לי !
    סמק לא חבל יש לי יומולדת היום חשבתי יהיה מהפך גם כן יבן שרמוטה נמאס לי כל משחק לראות את הזין שלי עומד מרוב כעס
    סיימתי פה יבן זונה!
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח

ריאל מדריד עם מחצית שנייה פשוט חלומית.
    סביליה נצחה אך ורק בגלל השיפוט, אם לא שיפוט כזה גרוע היה נגמר פה 6-3 לפחות.
    רובן שחקת תותח אבל איגואיסט חושרמוטה!

חברים - 44 שערים במחזור! וואו!

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    F.C. Real Madrid
    Best Poker Player
    האוואטר של HeeDroLix
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    1
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    "To Be The Best I "need To Go to REAL MADRID

ציטוט נכתב במקור על ידי Tal צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח

ריאל מדריד עם מחצית שנייה פשוט חלומית.
    סביליה נצחה אך ורק בגלל השיפוט, אם לא שיפוט כזה גרוע היה נגמר פה 6-3 לפחות.
    רובן שחקת תותח אבל איגואיסט חושרמוטה!

חברים - 44 שערים במחזור! וואו!
    על ה*** שלי 44 שערים מצדי שיהו 2 שערים על ה*** המנפח שלי ככן!!!!!!!!!!
    מה זה השיפוט הזה אני משתגע!!!!!!!!@#@%$&^#$@&%#*
    יווו אתם לא מבינים שאם אני תופס אותו אני *** אותו במצח ה*** שלו !
    מה קרה אתה לא אוהב שהאלופה חוזרת מפיגור ***
    איזה מתנה ריאל תכננה לי והרסת יוווווווווווווו@#$^%@)&#%@

מצטער ששיחררתי ככה הכל הייתי חייב
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 08-12-2008 בשעה 01:15.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

heedrolix, מתחנן, אין לי כח לצנזר תעשה את זה במקומי (עד מחר בבקשה).

בכל מקרה, הפסדנו בגלל השופט ובגלל ההגנה. 11 גברים שחקו על המגרש הזה אבל שופט קטן ואידיוט היה חייב להרוס את הכל.

הקבוצה חייבת לערער על הרחקתו של אריאן רובן, כי זאת התקווה היחידה לסופרקלאסיקו.

יותר מזה אין לי כח לנתח את המשחק הזה, נצטרך לעלות את צ'מה אנטון מהנוער כדי שישחק כמגן שמאלי חח..
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 08-12-2008 בשעה 01:08.
    Siete

משתמש כבוד
    F.C. Real Madrid
    Best Poker Player
    האוואטר של HeeDroLix
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    1
    נקודות
    913
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה
    heedrolix, מתחנן, אין לי כח לצנזר תעשה את זה במקומי (עד מחר בבקשה).

בכל מקרה, הפסדנו בגלל השופט ובגלל ההגנה. 11 גברים שחקו על המגרש הזה אבל שופט קטן ואידיוט היה חייב להרוס את הכל.

הקבוצה חייבת לערער על הרחקתו של אריאן רובן, כי זאת התקווה היחידה לסופרקלאסיקו.

יותר מזה אין לי כח לנתח את המשחק הזה.
    בבקשה אל תצנזר בבקשה אחי אני מתחנן!!!
    חלאס עם השיפוט כל שבוע אני עובר התקף זעם על ההורים שלי!
    צריך להוציא פה מידי חודש התקף קללות קטן
    שיפתחו פורום של זה

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

עזוב, תאמין לי שחצי מאוהדי מדריד רוצים לקלל את השופט והאיש הקטן הזה, הוא לא שווה את זה פשוט.

לריאל מדריד יש את אחת ההתקפות הטובות בעולם וכולם ידעו את זה, אבל רק כשהיא משחקת שחקן אגף (שלא לדבר על רוד ואן ניסטרלוי, אבל נוכל להסתדר עם הונטאלר). אם רובן לא ישחק שבוע הבא, לא רק שריאל תפסיד היא גם תובס.

ההגנה היא פשוטה בושה; בתחילת המשחק שגיא כהן העלה השערה, השערה שחשבתי אליה הרבה לפני שהוא נולד, שעל פיה מצלדר לא שיחק כבלם רק כדי שראמוס לא יקבל את הצהוב כמגן ימני, תפקיד שהרבה יותר קל. זאת אולי הסיבה היחידה שסלגדו, שהיה גרוע אבל לא כמו מרסלו, פתח בהרכב. על מרסלו אין לי מילים; שחקן כל כך טיפש לא היה בריאל שנים. רק טובה עשו לנו שהוא לא ישחק שבוע הבא, רק לטובתנו!

אני חוזר בי - זאת תיהיה שערורייה (ויסכימו איתי אוהדי בארסה) אם אריאן רובן לא ישחק בשבת בנו קמפ'.
    Siete

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

איך רובן ישחק?
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

ציטוט נכתב במקור על ידי Hagai.g צפיה בהודעה
    איך רובן ישחק?
    בסופרקלאסיקו ?
    הוא לא

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

חגי, התקווה היחידה היא ערעור, שממש לא נראה לי שהוא יתקבל. רובן אומנם הגיע בריצה לשופט (עם סיבה, להיגואין הגיע פנדל ברור), אבל כשהוא הגיע אליו הוא לא התפרע או משהו. על ריצה כזאת לקבל צהוב שני אחרי שלא נתת לריאל 2 פנדלים ברורים ולא פסלת 2 שערים לא חוקיים של סביליה? טוב, ככה זה שופט ספרדי (שבוע הבא יהיה גרוע יותר, אולי זה יעבוד לטובתנו, מי יודע).

בטחלס, רובן הוא הסיכוי היחיד שלנו לצאת עם משהו מהנוקמפ', כי בנוקמפ' אנחנו נספוג. חוזה מריה אנטון, הילד, יפתח כמגן שמאלי כשמצלדר הטיפש יפתח על חשבונו של סלגדו וראמוס יוסט ימינה. אני יכול לומר זאת כמעט בוודאות כי זאת האופציה היחידה שלנו. גם ווסלי שניידר יחזור בזמן בעזרת השם בתקווה שהערעור על האדום של רובן יתקבל.

הרכב משוער: קסיאס, אנטון, קנאברו, מצלדר, ראמוס, גאגו, גוטי, שניידר, דרנטה (רובן), ראול, היגואין. שחקן אגף כן יפתח בנואו קמפ' כי זה האופציה היחידה שלנו להשיג משהו נגד ההגנה של בארסה (שבזמן האחרון התייצבה). האדום של מרסלו רק עושה לנו טובה ענקית, כי הוא והשופט הם האשמים העיקרים בהפסד של ריאל אתמול.

אה, היגואין, איזה שחקן אה? רק בן 20 הילד.

ועוד משהו קטן, כולנו כנראה שוכחים, אבל יש ליגת האלופות השבוע חח. תיאורטית, ריאל יכולה לעלות מהמקום ה-1, ריאלית? לא. בזמן הזה הילדים של בארסה (אני מתאר לעצמי) יארחו את שאחטר לעוד משחק שיכנס אך ורק לפרוטוקול.

אוהדי ברצלונה לא יכולים לחכות, אני מתפלל שנחזור למחזור ה-7 לאחר הנצחון על אתלטיקו מדריד והיכולת המדהימה שהצגנו. כן, קצת לפני שכל הפצועים התחילו לצאת מהחורים שלהם וקצת לפני פציעתו של רוד ואן ניסטרלוי :\ לאיזה עונה ריאל הולכת? אלוהים..
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 08-12-2008 בשעה 08:33.
    Siete

משתמש כבוד
    F.C. Real Madrid
    Best Poker Player
    האוואטר של HeeDroLix
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    1
    נקודות
    913
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה
    חגי, התקווה היחידה היא ערעור, שממש לא נראה לי שהוא יתקבל. רובן אומנם הגיע בריצה לשופט (עם סיבה, להיגואין הגיע פנדל ברור), אבל כשהוא הגיע אליו הוא לא התפרע או משהו. על ריצה כזאת לקבל צהוב שני אחרי שלא נתת לריאל 2 פנדלים ברורים ולא פסלת 2 שערים לא חוקיים של סביליה? טוב, ככה זה שופט ספרדי (שבוע הבא יהיה גרוע יותר, אולי זה יעבוד לטובתנו, מי יודע).

בטחלס, רובן הוא הסיכוי היחיד שלנו לצאת עם משהו מהנוקמפ', כי בנוקמפ' אנחנו נספוג. חוזה מריה אנטון, הילד, יפתח כמגן שמאלי כשמצלדר הטיפש יפתח על חשבונו של סלגדו וראמוס יוסט ימינה. אני יכול לומר זאת כמעט בוודאות כי זאת האופציה היחידה שלנו. גם ווסלי שניידר יחזור בזמן בעזרת השם בתקווה שהערעור על האדום של רובן יתקבל.

הרכב משוער: קסיאס, אנטון, קנאברו, מצלדר, ראמוס, גאגו, גוטי, שניידר, דרנטה (רובן), ראול, היגואין. שחקן אגף כן יפתח בנואו קמפ' כי זה האופציה היחידה שלנו להשיג משהו נגד ההגנה של בארסה (שבזמן האחרון התייצבה). האדום של מרסלו רק עושה לנו טובה ענקית, כי הוא והשופט הם האשמים העיקרים בהפסד של ריאל אתמול.

אה, היגואין, איזה שחקן אה? רק בן 20 הילד.

ועוד משהו קטן, כולנו כנראה שוכחים, אבל יש ליגת האלופות השבוע חח. תיאורטית, ריאל יכולה לעלות מהמקום ה-1, ריאלית? לא. בזמן הזה הילדים של בארסה (אני מתאר לעצמי) יארחו את שאחטר לעוד משחק שיכנס אך ורק לפרוטוקול.

אוהדי ברצלונה לא יכולים לחכות, אני מתפלל שנחזור למחזור ה-7 לאחר הנצחון על אתלטיקו מדריד והיכולת המדהימה שהצגנו. כן, קצת לפני שכל הפצועים התחילו לצאת מהחורים שלהם וקצת לפני פציעתו של רוד ואן ניסטרלוי :\ לאיזה עונה ריאל הולכת? אלוהים..
    הרבה פעמים ריאל ביקשו ערעורים על כרטיסים צהובים כמו של סרחיו ראמוס וקיבלנו דווקא בחיוב ואני מאמין בשל הסיבות שהוא לא כזה עשה משו או פאול וגם במשחק הסופרקלאסיקו יש סיכוי טוב שיבטלו לו את הכרטיס הצהוב השני ונראה משחק שונה ב 13 בדצמבר

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,063 | הודעות: 8,151,645 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect