נפלתי ברחוב......
|
|
אממ קשה לחשוב,אהה כן,פעם משהוא הוריד לי סתם תמכנסיים ובטעות כנראה תבוקסר גם...אוי ואבוי איזה 2(זה קרא לפני שנתיים) ילדים שאני לא מכיר ראו... =/ חחחחחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי כולם; 07-12-2008 בשעה 20:13.
היה חורף אחושרמוטה והיה הצפה בניקוז של הביוב אז הסורג שלו יצא מהמקום ונכנסתי כל הרגל לתוך המים של הביוב ואני כוללי מתפדח![]()
פעם שיחקתי כדורגל ועמד בשער שוער מפגר..
אז כולם צועקים לי : זהו!!! זה גול!!..
מרוב לחץ פספסתי
|:"
אממ אני בן 14 אממ טוב היו שתי פאדיחות אחת שחזרתי שיכור הביתה והייתי כולי עם לכלוך לא זוכר ממש ברור אבל אני זוכר ששתיתי 6 כוסות יענו האלו של הבית הגדולות שמתי בערך 1/4 בכוס וודקה והשאר עירבוב וככה שש כוסות מי שיודע מה זה מבין אבל איזה סטלה זה היה חחח והיה עוד אחד הייתי עם ידידה אצלה בבית וזה והתפשטנו וזה סתם רצינו לעשות סקס יבש יענו זה בלי זיונים זה הכול חוץ מזיונים סקס יבש קיצר פתאום היה לי קרקור קיבה כזה ברררררר והייתי רעב רצח ושתינו מתנו מצחוק זה היה לא קשור כזה
נערך לאחרונה על ידי dondon; 07-12-2008 בשעה 20:35.
וואי וואי חזרתי עכשו הרבה אחורה... בערך שהייתי בכיתה ד'-ה'-ו' שם באיזור
קיצר בקייטנה לקחו ואתנו להצגה ואלי יצפאן הופיע
נגמרה ההופעה הכל טוב וזה יוצאים החוצה מחכים לאוטובוס פתאום רואים את יצפאן יוצא ועולה על ואן שתקח אותו... קיצר אני כולי התרגשות התחלתי להביא ספרינט של החיים והראש שלי יענו מוטה הצידה אליו ואני מנפנף לו לשלום אני עוד שנייה בוכה שיסתכל אליי
פתאום בוםםםםםםםםםםםםם בנתקעתי בעמוד כמו בסרטי םזה היה כזה כואב אני זוכר את זה והוא בידיוק הסתכל עליי והתחיל לצחוק חחחחחחחחחחחחחחח גדולל
היינו בטיול והלכתי כזה עם הראש מטה הרמתי את הראש ונתקעתי בעץ חחח אחד המצחיקים היה
להרשמה לאתגר היפ הופ וראפ!!!!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=612638
"מה שקשה נעשה היום,מה שבלתי אפשרי נעשה מחר"(גולני)
פעם חבר שלי הצבעין אותו אז ככה הוא ישב אני קמתי ובאתי ככה מולו הסתובבתי תקעתי נוד אחושרמוטה
אחר-כך רצתי לכיתה ואז כשהוא נכנס היה רייח של חרא כל הכיתה צחקה אליו![]()
Electro FTW
קרה לי מלה פעמים, אני הולך הביתה מסתקל למטה\למעלה\ישר פיתאום נופל אחורה אחרי שניתקתי בעמוד -_-.
פעם, לפני הרבה זמן קרה לי שמישהו משהו לא זוכר מה ואז אמרתי לו שזה לא נכון, הוא אמר שזה נכון וחצי אז אמרתי לו שזה לא נכון ורבע -_-
.אין על הנוסטלגיות שלי.
גרפיקה ועיצוב אתרים | חתימות וסמלים | פלאש ואנימציה
תמיכה גרפית | מדריכים גרפיים | כלים ועזרים למעצב
חחחח
קרה לי פעם שנסעתי ברכבת עם ההורים שלי נסיעה של איזה שעתיים אולי יותר, הלכתי לשירותים ושכחתי לסגור את הרוכסן של הג'ינס ואז כולם הסתכלו עליי כזה, ואני לא קולטת מה הם מסתכלים עליי.. התיישבתי במקום שלי ואמא שלי כזה אמרה לי שהרוכסן פתוח...
ולצערי, זאת לא הייתה הפעם היחידה שקרה לי דבר כזה חח
הממ.. נפלתי במדרגות?? היה לי סגול על המותן למשך חודש :/.. קרה לפחות שלוש פעמים :|....
חבר שלי דיבר על ילד מהכיתה שלנו,במקרה רוסי בין המפחידים(לא שיש לי בעיה*)
והוא בדיוק קילל אותו והילד היה מאחוריו.
גם קרה לי שחבר שלי הפליץ במתמטיקה ושאלתי אותו אם הוא שיחרר והוא אמר שכן והמורה שמעה וצחקה קצת
בידור...