מקדונלס,ברמן חח סתם,ברגר קינג,כל החרא הזה שאף אחד לא סובל,החרא הזה שמסריח,זה טוב...
מקדונלס,ברמן חח סתם,ברגר קינג,כל החרא הזה שאף אחד לא סובל,החרא הזה שמסריח,זה טוב...
|
|
לך תעבוד בפיצריה !
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
אם אתה מבין במחשבים זאת קייטנה שעובדים בה מגיל 14 אתה עושה קורס של שבועיים ואז עוד שבוע סטז' ואפשר לעבוד אני לא יודע אם יש באשקלון אתה יכול לבדוק תחפש INTERSCHOOL נראה לי ואז תבדוק
Alice: Oh, no, no. I was just wondering if you could help me find my way.
Cheshire Cat: Well that depends on where you want to get to.
Alice: Oh, it really doesn't matter, as long as...
Cheshire Cat: Then it really doesn't matter which way you go
۞Alice In Wonderland۞
♥
תשמע לך תמלצר באיזור שלך לא חסרים מקומות.... אם אתה צריך פרוטקציות באיזה אולם דבר איתי..
נערך לאחרונה על ידי יהונתן; 10-12-2008 בשעה 13:14.
1. היום הייתי חולה...
2. תבין,מתמטיקה זה לא שפה!!! אז מה אם אני לא מקשיב בשיעורי הבעה,המורה חופרת במוח,והמילה מרוויחים זו בעיה תמידית אצלי ואני מכיר ויודע אותה. ואני לא "משחק אותה חכם" גילו שאני מחונן בכיתה ב',באותה שנה הלכתי לבית ספר למחוננים עד ג'.
אז עברתי את כל המבחנים למכון אחר למחוננים אבל לא רציתי.
שנתיים אחר כך התקבלתי לפרוייקט בר-אילן למחוננים במתמטיקה והמאמרים והעבודות שלי פי 10 על שלך,ותאמין לי,יש לי מאמרים שלא יביישו את כיתה י"ב!
שגיאת כתיב אחת מותר לי. ואתה סתם מספים לך פה. יותר מההודעה הזו אני לא אהיה שותף להספמה שלך.
3. הgeek שלך ממש לא במקום,תאמין לי שאני תלמיד של 100 ואני לא יושב שנייה אחת על הספרים.
יש כאלה שנולדו ככה,ושכל הקנאים ימותו XD
נערך לאחרונה על ידי the risk taker; 10-12-2008 בשעה 17:41.
חשבתי על זה,כמה נטו רווח אתה יודע?